The Spice Club Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Company details

1. FMCG Manufacturer

Written by the company

THE SPICE CLUB is jouw dagelijkse go-to platform voor makkelijk, gezond en lekker eten! Of je nu onze producten wilt gebruiken om de smaak van je maaltijden een boost te geven of geïnspireerd wilt raken door recepten die je in minder dan 30 minuten kunt maken, THE SPICE CLUB is jouw gids voor een gezonde levensstijl binnen budget!

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

46 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Heb inmiddels voor de 2e keer een…

Heb inmiddels voor de 2e keer een grotere bestelling besteld en deze keer niet voor mij alleen. Omdat ik moet letten op mijn zout inname was ik gaan kijken naar andere kruiden mixen. Voor mijn gevoel had mijn eten minder smaak zonder zout. Maar daar is met deze kruiden mixen alles in veranderd. Alles is zo smaakvol ook een eitje zonder zout, is zelfs lekkerder met hun ei kruiden mix. Als deze potten die nu besteld zijn op zijn komt er van ons zeker weer een bestelling.

30 July 2026

Wat een service

Wat een service. Bij bestelling ontbrak een etiket op de pot paprika, dit gemeld en er werd direct een extra pot met etiket gestuurd. Heel blij met deze geweldige kruiden en toppings maken van elk gerecht een feestje.

23 July 2026

super lekker

blij dat ik die producten heb leren kennen. Super lekkere toppings op salades, kruiden voor in de airfryer vooral die voor op aardappelen. Zou ze niet meer kunnen missen.

20 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Veel keus uit kruiden , specerijen goede mixen

Fijne webshop en leuk om te zien dat de producten uitgebreid worden. Ik heb de mix potten nog in voorraad maar zie nu ook de kruiden en de cacao staan. Ideaal dat de ingrediënten goed beschreven staan. Wat ik handig vindt is dat de meelvormen erbij zijn gekomen. Mag wat mij betreft nog wel meer. Bv bakbanaan meel en nog andere glutenvrije meel soorten. Zo kun je van alles tegelijk bestellen. Ik ga ook eens naar de recepten kijken , bedankt daarvoor.

20 July 2026

Echt super producten

Echt super producten! Heb best wat besteld, beetje jammer dat ik nu twee keer hetzelfde blijk te hebben besteld grnfrr, wilde graag van alles testen en had dit aangepast maar blijkbaar geeft de site t weer terug naar 2 gedaan. Erg jammer :-( maar de the spice club heeft dit heel fijn opgelost! Ben nu al fan van de producten!

8 July 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een leven bijna zonder zout!!!!

Tot nu toe heel tevreden met de kruiden die ik gebruik heb.
Heb nu 12 verschillende waarvan 6 gebruikt en de rest nog uit proberen.
Wij vinden de smaken heerlijk en missen het zout geen moment.
Een kruidige groet van een zeer tevreden klant

6 July 2026

Levering van bestelling

In de eerste instantie ging het bezorgen met DHL van mijn bestelling bij The Spice Club niet goed. Het pakket werd niet bezorgd.
Na een e-mail naar The Spice Club hierover, die echt direct beantwoord werd, ontving ik excuses en een voorstel om op kosten van The Spice Club mijn bestelling nogmaals te leveren en dat ging prima.
Ik heb een hele goede communicatie hierover gehad. Echt super fijn hoe dit is opgelost.

30 June 2026

Erg tevreden

Supersnelle levering van de allerlekkerste kruiden. En je hoeft echt geen zout toe te voegen aan je maaltijden. Zelfs mijn man gebruikt egg € toast op zijn eitje en geen zout. Wij zijn erg tevreden 😊

28 June 2026

Heerlijke kruiden

Heerlijke kruiden
Zo samen gesteld dat je het zout en suiker totaal niet mist
👌🏻👌🏻

28 June 2026

super tevreden

alles wat wij tot nu toe hebben geprobeerd aan recepten en dus ook de kruiden zijn top.
wij willen niks anders meer.
wij zijn erg tevreden en zeker blij met alle recepten

24 June 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik gebruik deze Spice kruiden omdat ik…

Ik gebruik deze Spice kruiden omdat ik dan heerlijk eten kook en bak of een salade maak er zeker van bent dat het heerlijk is van smaak maar ook heel gezond. Mijn man heeft nierfalen en kan zo gerust met ons mee genieten aan tafel omdat alles zonder zout is gewoon eerlijke kruiden en specerijen.
Lieve groet Gerry

13 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wat een heerlijke kruiden!

Wat een heerlijke kruiden zonder zout,suiker en andere rare toevoegingen.
En voor mij en vele andere nierpatiënten echt een toevoeging om toch heerlijke recepten te maken.
En nog een enorm voordeel is dat het zout niet door kalium vervangen is!

4 May 2026

Zeer smakelijke kruidenmixen

Heerlijke kruiden en geweldig dat ze zonder zout zijn. Past in het dieet voor mijn man maar ik vind het zelf ook lekker. Favoriet: indo kruiden en de groenten kruiden. Ook de garlic pepper is heerlijk.net weer nieuwe smaken besteld . Wij zijn fan.

7 April 2026
Rated 4 out of 5 stars

Veel keus

Snelle levering en de reactiesnelheid is ook goed.
Sinds enige tijd moet ik zoutloos eten. Dat is nog niet zo makkelijk met de producten uit de supermarkt
De spice club maakt het een stuk makkelijker door hun enorme keus van kruiden en mixen zonder zout. En suiker.

16 March 2026

Blij verrast

Via fb kwam ik bij een advertentie over de spiceclub, toevallig was ik op zoek naar kruiden zonder zout omdat mijn man zich aan een zoutbeperkt dieet moest gaan houden.
Proberen waard, besteld, snel geleverd en natuurlijk uitgeprobeerd en we zijn er allebei zo tevreden over dat we alweer een nieuwe bestelling hebben geplaatst

19 March 2026

Reply from The Spice Club

Dank je wel voor je bericht, wat ontzettend fijn om te horen 😊

Mooi dat jullie via Facebook bij ons zijn uitgekomen en dat de kruiden zo goed bevallen, zeker ook met een zoutbeperkt dieet. Dat is precies waar we het voor doen.

En super leuk dat jullie inmiddels alweer een nieuwe bestelling hebben geplaatst! Heel veel kookplezier samen en laat het vooral weten als we nog ergens mee kunnen helpen!

Rated 5 out of 5 stars

Omdat ik diabetes type 2 heb en vanwege…

Omdat ik diabetes type 2 heb en vanwege mijn niertransplantatie moet ik op mijn zout inname letten. Deze mixen zijn daar uitermate geschikt voor en zo smaakvol

13 March 2026

Reply from The Spice Club

Wat mooi om te horen dat onze kruidenmixen zo goed passen binnen jouw situatie en dat ze helpen om smaakvol te blijven koken met minder zout. Dat is precies waar we het voor doen.

Fijn dat het zo goed bevalt en veel kookplezier gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Er was iets mis met de bezorging

Er was iets mis met de bezorging, kan de club niets aan doen. Wat wel fijn was dat ik zonder probleem nieuwe kruiden toegestuurd kreeg, dat is service! Deze keer kreeg ik na 2 dagen mijn kruiden en de bezorger heeft de eerste bezorging er ook bijgezet. Deze had hij goed verstopt op een verkeerde plek. Alles toch nog goed gekomen.
Ben intussen heel blij met mijn kruiden.

12 February 2026

Reply from The Spice Club

Dank je wel voor je bericht en wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen 😊 Fijn ook dat je onze service zo hebt ervaren, daar doen we het voor. En nog mooier om te horen dat je inmiddels zo blij bent met de kruiden!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over de kruiden en…

Zeer tevreden over de kruiden en levering, gebruik ze elke dag
Al verschillende varianten geprobeerd.

16 February 2026

Reply from The Spice Club

Super dat je de kruiden dagelijks gebruikt en al zoveel varianten hebt geprobeerd. Veel kookplezier en laat het vooral weten als we nog nieuwe favorieten voor je kunnen aanraden.

Fijne kruidenmixen

Heb diverse gerechten met de kruidenmixen gemaakt. Waren heerlijk. Vandaag de Chinese 5 kruiden gebruikt, was lekker maar een kruid overheerste, naar onze smaak teveel. Je ruikt dit kruid al meteen als je het potje openmaakt. Verder zijn ze tot nu toe super en het zoutgebruik is duidelijk omlaag gegaan

6 February 2026

Reply from The Spice Club

Fijn dat de mixen goed bevallen en dat je zoutgebruik omlaag is gegaan, dat is precies waar we het voor doen.

Goed dat je het ook aangeeft over de Chinese 5 Spice. Die mix heeft inderdaad een vrij uitgesproken smaakprofiel, waardoor één kruid soms wat meer kan opvallen. Smaak is natuurlijk heel persoonlijk, dus we begrijpen goed dat dat voor jullie net iets te overheersend kan zijn.

Tip: je kunt deze mix eventueel wat lichter doseren. Dank je wel voor het meedenken en veel kookplezier!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over spice club

Zeer tevreden over spice club.
Heerlijke kruiden en lekkere recepten.

Snelle verzending en goede communicatie.

15 January 2026

Reply from The Spice Club

Dank je wel voor je bericht, wat leuk om te horen 😊

Super dat je zo tevreden bent over de kruiden en de recepten, daar doen we het voor!

Veel kookplezier en laat het vooral weten als we nog iets voor je kunnen betekenen.

The Trustpilot Experience

Take a closer look