1. Childrens Toy Store
  2. Childrens Shop
  3. Toy shop

Written by the company

Hos ThomasToys DK har vi skabt et børneunivers, hvor leg og læring går hånd i hånd. Vi mener, leg skal være med til at udvikle barnets kognitive samt fysiske færdigheder og give plads til fordybelse og ro. Derfor designer, udvikler og sælger vi legetøj, som ikke kun stimulerer og underholder, men også lærer barnet helt basale færdigheder på en sjov og engagerende måde. Få timevis af leg og læring med for eksempel vores magnetiske bygge sæt, der er udviklet til små hænder. Oplev hvordan barnet lever sig helt ind i legen mens hånd-øje koordination og kreativ tænkning trænes. Byg sjove figurer eller lær om tal og bogstaver. Kun fantasien sætter grænserne. Oplev sjov, lærerig og underholdende leg i timevis med ThomasToys.

3.8

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Misvisende markedsføring

Misvisende markedsføring – virker uærligt

Jeg er faldet over Thomastoys og blev nysgerrig, fordi de giver indtryk af selv at designe deres legetøj.

Efter nærmere research fandt jeg dog identiske produkter på udenlandske hjemmesider. Det efterlader et indtryk af, at der ikke er tale om egne designs, men derimod almindelige produkter, som videresælges med måske en markant højere pris?

Jeg har ikke selv handlet hos dem, men jeg synes, deres markedsføring fremstår misvisende og giver et uærligt billede af produkterne.

Som potentiel kunde ville jeg føle mig vildledt.

Jeg vil klart anbefale andre at undersøge markedet grundigt, før de overvejer at købe herfra.

22 March 2026

Hej Bo
Tak fordi, du skriver, vi er da kede af, at du oplever vores markedsføring som misvisende - vi kan 100 procent stå inde for, hvad vi skriver. Vi har i samarbejde med vores producent kommet på, hvordan vores magnetiske byggesæt skal udformes. Vi er selvfølgelig blevet inspireret af andre magnetiske legesæt på markedet, men har valgt at øge størrelsen på vores magnetiske sticks og bolde, så særligt små hænder kan få et godt greb om dem, samt at tilføje nogle ekstra særlige magnetiske byggeklodser til sættet, der gør det muligt at lave særlige figurer, der kun hører til vores sæt. Du vil sikkert kunne finde andre muligheder på markedet, sikkert også til en lavere pris - men det vil altså ikke være de samme, som de sæt, vi har her hos os.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@thomastoys.dk. Kunne du tænke dig at prøve et af vores byggesæt, har vi altid 10% rabat til nye kunder på deres første ordre samt en 30 dages tilfredshedsgarenti, der sikre, at er du ikke tilfreds, jamen så sender du bare legetøjet retur inden for 30 dage, og så får du selvfølgelig også dine penge retur.
Rigtig god dag til dig :)

Fantatisk legetøj

Fantatisk legetøj, hvor kun fantasien sætter grænser. Mine piger rækker dagligt ud efter det! Stor anbefaling

21 March 2026

Reply from Thomastoys

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi er så glade for at høre, at dine piger er glade for vores magnetiske byggesæt - det er præcis derfor vi gør, hvad vi gør, så tusind tak for at dele!

Rated 4 out of 5 stars

Super hurtig levering og leg i timevis

Super hurtig levering og god kundeservice! Vores dreng på 3,5 år er god til at bruge sin fantasi med magneterne, og han kan lege med dem i timevis. Det er godt at bygge 2D i, men magnetismen er ikke så stærk når man bygger i 3D.

11 February 2026

Reply from Thomastoys

Tusind tak Ella, vi håber, at du og ikke mindst din dreng kommer til at få mange gode time med jeres nye magnetiske byggesæt :)

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og gode oplevelser sammen

God kvalitet, og gode timer sammen.

Magneterne griber hinanden godt, og kvaliteten er god i byggeklodserne, vi vil få mange gode timer sammen med de her byggeklodser :)

22 January 2026

Reply from Thomastoys

Dejligt at høre, at I er glade for det, tak for din fine anmeldelse, Luna!

Lærerigt legetøj

Lærerigt legetøj i høj kvalitet, som børnene elsker at lege med.
Kundeservice i høj klasse.

24 January 2026

Reply from Thomastoys

Mange tak for din gode anmeldelse, vi er glad for, I kan bruge legetøjet og kan få mange hyggelige timer sammen med at bygge :D

Det er et hit herhjemme

Det er et hit herhjemme! God service og hurtig levering, klar anbefaling herfra:)

24 January 2026

Reply from Thomastoys

Tak for din fine anmeldelse, godt at høre at det er et hit :)

Rated 4 out of 5 stars

Genialt legetøj

Virkelig god kvalitet af både materialet og selv legetøjet. Mine drenges bygge fantasier for virkelig frit spil og der bruges lang tid på det 😊😊
Selv jeg som forældre synes det lidt sjovt at sidde med efter ungerne er gået i seng 😁

22 January 2026

Reply from Thomastoys

Tusind tak for den finde anmeldelse, vi er glad for, at I synes så godt om det!

Take a closer look