Blomsterværkstedet TINE P Reviews 69

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte gennem Interflora. Blev ringet op af den sødeste kvinde fra Tine P, der oplyste mig, at vedkommende ikke boede på adressen… Fordi jeg havde forkert adresse 🤦🏼‍♀️ Hun var simpelthen... See more

Rated 1 out of 5 stars

Du bliver fuldstændig ignoreret, når du går ind i butikken. Jeg bad om en buket med b.la. lyserøde roser til 200 kroner. Der var kun én rose i buketten. Det er at snyde folk. Køber aldrig buketter fra... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hade i dag mit første og sidste besøg i denne blomster butik. Ubehagelig stemning i forretningen og fra den blomsterbinder, der lavede min buket. Ture ikke engang, at sige buketten slet ikke blev so... See more

Rated 1 out of 5 stars

Desværre havde den normale blomsterhandler lukket juleaftensdag. Blev nødt til at handle hos Tine P på Dalumvej. Sikke et mareridt. Betjeningen bestod af unge piger (børn) der ikke vidste det fjernest... See more

2.4

3-star
2-star
1-star

Du bliver fuldstændig ignoreret

Du bliver fuldstændig ignoreret, når du går ind i butikken. Jeg bad om en buket med b.la. lyserøde roser til 200 kroner. Der var kun én rose i buketten. Det er at snyde folk. Køber aldrig buketter fra dem igen!

22 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Varen var mangelfuld og ikke som aftalt

Bestilte gennem interflora. En sammenplantning bestående af fire forskellige ting. Den leverede vare manglede de tre. Det var skuffende. Virkelig groft at betale så meget for så lidt.

9 March 2026

Vidunderlig service ❤️

Bestilte gennem Interflora.

Hun var simpelthen så sød, og bad om et telefonnummer på modtageren - og så begyndte hun ellers at søge sig frem efter navn og nummer til vi fandt den rigtige adresse. Derefter sendte hun buddet og igen, uden extra beregning!

Trods min egen fejl, kom blomsterne alligevel frem samme dig - og var bare så smukke!

Vidunderlig service 🌸 Tusind tak 🥹

6 March 2026

Første og sidste besøg

Ture ikke engang, at sige buketten slet ikke blev som ønsket, og ikke en gang spurte hun mig om den var som ønsket. Jeg fik en høj buket, slet ikke hvad jeg ønskede og ikke hvad jeg bad om. Var ved flere gange ved at forlade butikken, uden buketten, men hade desværre ikke modet til det. Jeg følte mig på ingen måder velkommen eller værdsat som kunde.

6 March 2026
Rated 2 out of 5 stars

Den 26.02.26 havde jeg betalt for at få…

Den 26.02.26 havde jeg betalt for at få leveret krans, kistepynt samt farvelroser til min mors bisættelse i sygehuskapellet i Odense. Dette blev aftalt, bestilt og betalt hos Tine P Dalumvej Odense.
Farvelroserne blev IKKE leveret til bisættelsen. D.d henvendte jeg mig i butikken. Roserne stod pakket ind i kølerummet. Jeg sagde, at jeg ikke kunne bruge dem nu eftersom bisættelsen blev foretaget i går. Der blev så tilbudt roser til urnenedsættelsen, men dette måtte jeg sige nej tak til, da det foregår på de ukendtes gravsted, og vi derfor ikke er til stede. Jeg indrømmer blankt, at nu blev jeg virkelig sur, og jeg fik så et surt svar, at så blev de jo nødt til at betale pengene tilbage. Der handler jeg IKKE mere!

27 February 2026

Total manglende forståelse

Vi har handlet ved Tine P på Dalumvej gennem flere år. I november lavede de kistepynt, kranse mv til svigerfars bisættelse,. Vi talte med Joan en yderst kompetent og sød ekspedient og alt var meget tilfredsstillende. Her i december har vi så brug for dem igen til min mors bisættelse. Vi får at vide at Joan er stoppet, hvilket er rigtig ærgerligt. Vi taler med en anden dame, sød, men lidt usikker og nok "ny i job". Vi viser hende billeder af hvad vi fik i november og beder om noget lign. blot andre blomster. Der er ikke faglig sparring og input og vi får en noget anden pris end første gang, hvilket vi opponerer lidt over. Hun ringer til chefen og vi går så hjem med en undren over at en krans kan være steget kr. 600 i pris på 3 uger. Finder den gamle kvittering og må så retur i forretningen. Undskyldningen er noget med størrelsen på kransen - hvad ved vi. En noget ubehøvlet ansat blander sig - er ikke særlig kundevenlig. Begynder med at røde blomster er dyre op til jul - mon de er kr. 600 dyrere? Vi kommer overens og jeg får 2 x 600 retur. Alt burde være fint, alligevel har jeg en underlig følelse af om de nu har helt styr på det.
Dagen for bisættelse kommer, en sårbar dag, hvor vi skal tage afsked med min mor. Følelserne lidt udenpå og jeg ser så til min skræk i kirken, at på det ene bånd mangler 2 af 4 navne. (min mand og jeg). En meget professionel bedemand tager over og ringer og beder dem komme med et nyt båd ASAP.
Det bliver leveret og bisættelsen forløber som den skal.
Vi tager så efterfølgende til Tine P for lige at cleare vores oplevelse og forventer nok lidt en beklagelse/ undskyldning. Magen til ung ufølsom pigebarn vi bliver mødt af. Et bånd var faldet af.... Nej der manglede 2 navne, sig nu bare undskyld pige.
Vi må bare sige at efter denne oplevelse kommer vi ikke til at handle hos Tine P på Dalumvej igen. De professionelle damer som har været der gennem flere år er stoppet så service og vejledning er væk.
Dorte

20 December 2025

Jammerlig kundeservice

Jammerlig kundeservice. Fortæller, at min blomst er leveret, men at jeg ikke har åbnet døren. Jeg har været hjemme hele dagen, og der er ikke ringet på.

Da jeg ringer ind, skal jeg betale 80kr for en ny levering, og jeg har aldrig oplevet så flabet kundeservice.

12 December 2025

Smukkeste bårebuket nogensinde!!

Nemt at bestille online, men vigtigst af alt; det var den smukkeste bårebuket jeg nogensinde havde set. Alle kommenterede på hvor smuk den var. Jeg vil til en hver tid anbefale dette sted og ville ønske hun havde binderi tættere på hvor jeg kommer fra.

29 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

5 store stjerner herfra til Stine P i…

5 store stjerner herfra til Stine P i korup.
Min datter havde købt en flot buket til mig onsdag eftermiddag, torsdag morgen var hortensiaen faldet sammen , vi ringede derud , aftalte at vi kunne hente en ny buket. Har lige hentet en super flot buket, ingen problemer de havde skrevet min datters navn ned. Super god service

16 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

Værtindegave med for gammel produkt

Har fået en værtindegave købt hos Tine-P i Kerteminde fredag d.3.7. Modtog gaven samme dag, som den var købt. Det viser sig at æsken med de håndlavet karameller havde overskredet “bedst før” med 3 dage. Æblemosten har “bedst før” 21.juli. De øvrige ting er ok.
Skriver til butikken og gør opmærksom på den overskredne dato på karamellerne, så de fremover sikrer sig at de ikke sælger for gamle produkter.
Får svar tilbage, hvor de takker for at gøre opmærksom og undskylder. De får fjernet karamellerne, så ikke andre bliver udsat for det samme.
Jeg får budet om at komme ind i butikken og få en ny æske.
Men bor ikke i nærheden, så det kommer ikke til at ske.
Tine-P får en stjerne for at sælge for gamle produkter og ikke være opmærksom på dette. Sniger sig op på to stjerner for at respondere hurtigt på mailen og undskylde.
Havde fået en stjerne mere, hvis de havde valgt at sende en kompensation og et nyt produkt, som tak for at “redde” dem fra flere klager over at sælge for gamle produkter…

4 July 2025

En buket skuffelser

En buket skuffelser – med et ekstra drys arrogance

Hvis du nogensinde har tænkt: “Hmm, jeg vil gerne betale mange penge for en ødelagt buket og blive talt ned til bagefter” – så er dette den perfekte butik til dig!

Vi bestilte en studenterbuket til min søster, som vi havde aftalt nøje og betalt pænt for. Hendes store dag skulle fejres med noget særligt – men det, vi fik, lignede mest af alt noget, der var blevet sammensat i blinde efter lukketid. Farverne var helt forkerte, blomsterne triste, og æstetikken... lad os bare sige, at det var en kunstform, vi ikke forstod.

Men det bedste – eller værste – var reaktionen, da vi pænt gjorde opmærksom på fejlen og bad om, at den blev lavet om. Vi blev mødt med en tone så nedladende, at man skulle tro, vi havde krævet en brudebuket i sidste øjeblik og nægtet at betale. Og som prikken over i’et valgte medarbejderen at smække døren op i ansigtet på os og sige: “Du kan da bare selv komme herom og lave den, hvis det er så vigtigt.”

Jamen, sikke en service. Næste gang tager vi da bare forklæde og saks med hjemmefra!

Det her var tredje gang, vi (mod bedre vidende) valgte butikken – og det bliver med garanti også den sidste. Der findes mange blomsterbutikker, men det kræver noget særligt at levere så konsekvent dårlig service og samtidig være så uimodtagelig over for kritik.

Så hvis du vil overraske nogen – fx med en buket, der ligner den er blevet lavet af en fornærmet teenagespirevips med bind for øjnene – så ved du nu, hvor du skal gå hen.

25 June 2025

Virkelig slem skuffelse

Vi hentede lørdag kl. 12 en bestil brudebuket i butikken i Kerteminde, der skulle bruges kl. 14.
Vi pakkede buketten ud med det samme, (det var faktisk bare var en alm. buket med bånd om) og det viste sig at flere af blomsterne var visne og der var absolut ikke tale om friske blomster.
Vi kørte trods tidspresset tilbage til butikken for at få rettet op på dette.
Her påstod man i første omgang at der intet var galt, selvom ekspedienten, samtidig stod og forsøgte at rive de visne blomster af.
Vi diskuterede en del og en anden ansat blandede sig, og tilbød at forsøge at rette op på problemet.
Ved næste forsøg havde de så sat nogle friske blomster udenpå den oprindelige buket, men samtidig sad de visne blomsters stilke stadig i, så det nu var en meget voldsom buket, vi grundet tidspresset var nødt til at gå med.
Allerede i kirken ca 1 time efter var de fleste blomster i buketten begyndt at hænge med hovedet.
De undrer os en hel del at man ikke tager opgaven mere seriøst, en bryllups buket og 2 bryst buketter til 1500 kr med halv visne blomster.
Det er bare ikke i orden.
Øv øv øv, virkelig slem skuffelse.

21 June 2025

Virkelig dårlig oplevelse i Dalum

Virkelig dårlig oplevelse i Dalum. De ønskede helt klart ikke at betjene. Finder mine blomster andre steder. Måske de skulle skifte lidt ud i deres personale eller lære dem kundepleje.😡

7 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ville ikke betale pengene retur

Hos Tine P blomster på Dalumvej i Odense SV, betalte vi for en buket, der skulle leveres ud til en rund fødselsdag i en anden landsdel.
Den kom aldrig frem som lovet lørdag,
Mandag kontakter vi butikken, som har glemt at videre sende ordren, vi får også at vide at området ikke er dækket af Tine P, og at levering kun kan finde sted med GLS dagen efter.
Alt dette kunne de jo havde oplyst ved bestilling,
Vi afbestilte ordren, og fandt en anden butik, der kunne levere den samme dag.
Da vi som aftalt ville havde vores penge retur, blev vi mødt af en sur "dame" som ville spise os af med et gavekort, ingen undskyldning for dårlig kundeservice, kunne heller ikke sige " farvel " da jeg forlod butikken med mine penge.
HOLD JER VÆK FRA DENNE BUTIK.

11 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Min mor fik i mandags en buket fra Tine…

Min mor fik i mandags en buket fra Tine P Svendborg til sin 85 års fødselsdag fra min veninde Lone, den var flot mandag men allerede næste dag var roserne visne og næste dag var de andre ikke særlig smukke mere. Lone ringede til Tine P. Men sikke en ubehagelig dame og snakke med, Lone havde selv fået en buket men den var heller ikke noget og råbe hurra for, Der er brugt blomster som er for gamle og som er opbevaret på køl, når de så kommer ud så visner de meget hurtigt, man kan i det mindste forvente at en buket holder i 5 dage

25 March 2024

Ikke pengene værd

Hos Tine P. i Dalum, Odense
Buket til kr. 325,- blev købt fredag eftermiddag.
Søndag morgen hang flere af blomsterne med hovederne, og der var flere tørre og visne blade på buketten.
Lige til at smide i skraldespanden.
Sidste gang der er handlet der.

5 January 2024

Is this your company?