See what reviewers are saying
Bondefangerihallen første, eneste og sidste gang. Stort promoveret show med 3 koncerter. Katrina and The Waves var godkendt. At Paul Young ikke kan synge mere må vi leve med. At Liz Mitchell’s... See more
Utrolig ringe og grådig service. Som andre skriver kommer vi fra kbh og kan ikke få fri på en tirsdag til at tage til Viborg. Informationen har været sparsomt og de fortæller at de ikke refunderer... See more
3½ stjerne 🌟🌟🌟⭐️⭐️
Jeg blev positivt overrasket over lyden til Kim Wilde-koncerten d. 28.02.2025 🎤🎶 Selvom Tinghallen/Jet Sports Arena er et lille setup, leverede de faktisk en ret god lyd! 👏 Dog kunne jeg se, at Kim Wilde flere gange signalerede til lydmanden fra scenen, så der er stadig lidt at arbejde med i Viborg 🎛️🔧
Det når ikke niveauet fra Boxen i Herning eller Royal Arena i København, men det er bedre end Forum i Horsens og Scandinavian Center Århus 👍 Jeg havde frygtet værre, så jeg glæder mig til Belinda Carlisle d. 23.08.2025! 🎶 På gensyn i Viborg! 😊
Maden var simpelthen LANGT under…
Maden var simpelthen LANGT under middel.. skuffende jule frokost
Jeg er målløs over hvor dårlig lyd…
Jeg er målløs over hvor dårlig lyd Tinghallen kan præstere. Man skulle næsten tro der bliver sat en ære i at fremstille så elendig lyd som overhovedet muligt. Jeg står tilbage med en følelse af ikke at have lyst til at vende tilbage til koncert i Tinghallen. DAD koncert 27.06.24
Bondefangerihallen
Bondefangerihallen første, eneste og sidste gang.
Stort promoveret show med 3 koncerter.
Katrina and The Waves var godkendt. At Paul Young ikke kan synge mere må vi leve med. At Liz Mitchell’s Boney M udeblev var under lavmålet. De “Boney M’s” der dukkede op kunne kun synge falsk!
Vi køber VIP drinksbilletter mærket med FØR koncerten. Vi dukker op i god tid og får at vide at billetten kun gælder til pausen. Æv.
Altså kun den første pause, som vi udnyttede bedst muligt. Vi gik direkte. Uden toiletbesøg eller andre svinkeærinder. VIP-Drinks betyder øl og vin i små plastikbægre. Efter 9 minutter fik vi beskeden om at tiden var gået og koncerten var igang igen.
9 minutter. 85 kr. Hmmmm!!!
Skal undlade at nævne rodet med pladsnumre og håbløse pladsforhold ved siddepladserne.
Kaos med biletterne
Vi havde bestilt biletter til Boney-M, Paul Young og Katrina and the waves. Da vi er lidt magelige havde vi bestilt siddepladser som kostede ekstra, men da vi indfinder os til koncert har man åbenbart ændret på pladserne, så min plads fandtes ikke (nummer fandtes simpelthen ikke), vagterne var høflige og undskyldende men oplyste at vi selv måtte "se om vi ikke kunne finde et sted at sidde da de ikke kunne anvise pladser". Vi fandt pladser, men det gav en masse postyr og parlementeren med andre gæster. Det virker oprigtig amatør agtigt og jeg er nervøs for de biletter vi har til en senere koncert i år, måske man bør holde sig til Herning og Aarhus hvor de åbenbart er lidt mere "øvede" i at afholde arrangementer. øv.
Elendigt venue!
Ændrer ens billetter uden grund. Ændrer værdien til værdiløs - så de er umulige at sælge videre. Og for at gøre ondt værre, svarer de ikke på henvendelser herom. Elendig service. Elendigt venue.
En drøm gik i opfyldelse for min datter 🥰
Servicen fra garderobepiger, tjenerne i restauranten, dørmændene var super og især fra kvinden der fik arrangementet fredag d. 20. Januar med Martin Brygmann og Prinsens Musikkorps til Nytårskoncert at spille og være et brag af en succes, var helt igennem fantastisk 🍾🥳🥰
Om så stolene stod tætte, sad vi fint og fordelen ved ikke at skulle op og ned af trapper for at komme til vore pladser var så rart 👍
Var til koncert med neighbours +…
Var til koncert med neighbours + friends som var en super oplevelse men forholdene i hallen var meget dårlige. Vi sad på stolerækkerne nede foran senen som var en katastrofe. Der var ikke plads til at komme ind mellem stolene uden at gå og læne sig ind over dem som sad der, det er ikke et sted jeg vil anbefale som koncertsted. Jeg skrev til dem på mail men det svarer de ikke på.
Har lige set Pretty Woman i Tinghallen
Har lige set Pretty Woman i Tinghallen. Super god forestilling, men hvor sidder man dog dårligt i stolene og man sidder for tæt på den der sidder ved siden af de er for smalle. Nummeringen af sæderne er også et problem de gange jeg har været der er der altid nogle jeg skal flytte fordi nummeringen er så utrolig dårlig. Hvorfor ikke have numrene som i biografen de er lette at se for alle.
Anders Anden var super god
Anders Anden var super god. Men sæderne var hårde og lyset var mystisk. Os tre der var afsted var enige om det var som om man så dobbelt. Ikke så rart. Ellers et smukt og hyggeligt sted
Virkelig dårlige sæder og opbygning af…
Virkelig dårlige sæder og opbygning af stolerækker. Stolene er placeret så tæt og det er nærmest ikke muligt at komme ud fra rækkerne. Der er kun niveau forskel for hver anden række, så udsyn på hver anden række er dårligt. Utroligt at man laver en ny sal sådan. Vil tro man har kommet så mange sæder ind bare for at kunne sælge flere billetter. Men jeg vil til en hver tid vælge et andet sted bare for at kunne komme til at sidde bedre.
Anmeldelsen kommer lidt sent, men kom i tanke om det da jeg lige har fravalgt at tage i Tinghallen pga. af den dårlige oplevelse sidst.
Utrolig ringe og grådig service.
Utrolig ringe og grådig service.
Informationen har været sparsomt og de fortæller at de ikke refunderer billetterne og man i stedet kan få et gavekort? Nej tak!
Hermed information til tinghallen! Sagen er ved at blive overdraget til Forbrugerrådet.
Gid jeg kunne give dem 0 stjerner
Gid jeg kunne give dem 0 stjerner, øv for en skod service. Havde bestilt billetter til westlife som de aflyste pga Covid, og bad os om forståelse, koncerten er rykket fra en Lørdag til en Tirsdag, vi kommer fra Kbh og kan IKKE få fri fra job, så bad om refundering af koncert + koncert buffet ( som de selvfølgelig ikke har handlet ind til endnu ) men nej de vil ikke refundere og svarer bare: at vi har modtaget en mail ang dato for refundering men nej. Er så Mega skuffet og ked af det, de bad om forståelse flere gange, men når man så pænt Beder dem om forståelse, så er der ingen, de gider ikke engang at svare på mail. Det er så dårligt, vil absolut ikke anbefale dem til nogen som helst, de burde seriøst skamme sig
Forfærdelige stole
Var til koncert den 17/3.
Sad i blok E, række 1.
Stolene er ergonomisk rigtig dårlige. Hvem har dog indkøbt disse? Vedkommende skulle prøve at sidde på dem et par timer selv!
Mega dårlig oplevelse - vi kommer ikke igen!
De svare ganske enkelt ikke på de mails…
De svare ganske enkelt ikke på de mails man sender til dem, selvom det er den vej de selv hentyder til, i forbindelse til kontakt til dem.
Når man kigger her på trustpilot, så forstå man ikke, at de ikke prøver bare at oppe sit lidt.
Havde bestilt billetter til westlife i…
Havde bestilt billetter til westlife i gave til min kone, det bliver så aflyst 2 gange grundet covid, og fred være med det.
Jeg prøver så at få refunderet mine billetter for en uge siden, istedet for en form for kundeservice bliver man mødt af en en flabet kommentar fra kundeservice om at fristen var den 5 november og jeg skulle have montaget en mail om dette,
jeg har ingen mail fået, og når man så skriver en mail til dem og forklarer situationen får man selv samme kommentar på mail.
Der er 9 måneder til koncerten da det først er til august 2022.
Det er den værste form for forretning model jeg har mødt, kunne der i det mindste ikke blive tilbudt anden form for kompensation?
Hvis jeg kunne, ville tinghallen få 0 stjerner
Dårlig service...
Jeg har givet to billetter til Simon Talbot i gave til min søster tilbage i maj 2021, hvor vi dsv. finder ud af, at det ligger samme dag som et andet arrangement hun skal til. Jeg udfylder derfor et par dage senere, en fortrydelsesformular mhp. returnering af billetterne, således jeg kan købe til en anden dato. Derudover skriver jeg også en mail. Da jeg ikke hører noget i en måned, ringer jeg ind, hvor jeg bliver bedt om ordrenummer og e-mail, og får at vide, de vil vende tilbage hurtigst muligt. Jeg hører ikke yderligere i et par måneder, og skriver derfor en mail igen, hvor jeg igen får at vide, at de vender tilbage. Igen hører jeg ingenting, og også da jeg skriver over Facebook, får jeg at vide, at forespørgslen videregives og behandles hurtigst muligt. Nu næsten 6 måneder senere, har jeg stadig ikke hørt noget. Jeg har opgivet, og sidder nu med to billetter, som jeg intet har at bruge til. Yderst uprofessionelt!
Det er for dårligt
Vi var til et rigtig rigtig godt show med Thomas Warberg i fredags. Men aldrig har vi sidet så ubehageligt tæt. Stolene var små og dårlige. Vi sad skulder mod skulder og benene kunne ikke være der pga rækkerne stod så tæt. Når du først sad der, kunne du ikke komme der fra. Hvad tænker man dog på, det var bare for dårligt. Showet var flyttet måske pga at der var for få folk til store sal, hvor vi ellers havde købt billetter til. Vi købte lige da de blev sat til salg for at side godt og med godt udsyn. Da vi møder op får vi at vide at der ikke er faste pladser. Pladserne er ikke forskudt så du sidder og ånder dem forand i nakken, og har dårligt udsyn. Og bliver sparket i ryggen af dem bagved, da de jo heller ikke kan have deres ben der. Og og så i denne corona tid.... Det er bare IKKE i orden
Dårlig eller ingen kundeservice
Dårlig eller ingen kundeservice
Måtte læse om aflysning på nettet
Utrolig lang tilbage betaling, min 3 mrd😳
Lang tids tilbagebetaling
4 måneder for at få tilbagebetalt buketter for en aflyst koncert!?!? Kæft det er dårlig service