Et meget faglig kompetent personale havde planlagt og gav deres nærvær tilgang 24/7 Stor medmenneskelig og hjælpsomhed med god plads til 1-1 snakke med behandler. En stor ting var at vi kom til... See more

See what reviewers are saying
At tage i behandling på Tjele er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, de er rigtig dygtige til at hjælpe med at jeg kunne få en masse værktøjer til at begynde at ændre mit liv. Personalet e... See more
Jeg kom til Tjele et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for hjælp — og jeg fandt mere støtte, end jeg havde turdet håbe på. Personalet på Søgården mødte mig med forståelse, tålmodighed og ægte om... See more
Det var et super godt ophold for mig og møderne samt fælleskabet med de andre både under og efter opholdet gør virkelig en forskel. Efterfølgende dyrker jeg møder 6-7 gange om ugen og så har med... See more
- Alcoholism treatment programme
- Addiction Rehabilitation Centre
- Drug Addiction Treatment Centre
- Rehabilitation Centre
Written by the company
Behandlingscenter Tjele er Danmark ældste landsdækkende misbrugsbehandlingscenter. Siden 1990 har vi hjulpet tusindevis af misbrugere og deres familier til et nyt og bedre liv, og har i dag centre over hele landet. Hos Behandlingscenter Tjele tilbyder vi døgnbehandling af alkoholmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, medicinmisbrug og misbrug af andre euforiserende stoffer. Desuden tilbyder vi behandling for ludomani, sexafhængighed og købemani.
Fastrupvej 3, 8830, Tjele, Denmark
- 70204080
- post@tjele.com
- tjele.com
Hasn’t replied to negative reviews
Et ophold på Tjele har hjulpet mig til…
Et ophold på Tjele har hjulpet mig til at leve et varigt ædru liv. Det var altafgørende for mig, at behandlere og andet personale selv har prøvet det. De har en helt anden tilgang og forståelse til os, der er /har været i behandling end noget andet sted, jeg har mødt på min vej, både kommunale eller andre behandlere, læger og psykologer.
Tjele og ikke mindst Tågelund har en helt særlig “plads i mit hjerte”.

Reply from Behandlingscenter Tjele
Opholdet på Tågelund reddede mit liv
Opholdet på Tågelund reddede mit liv.
Efter utallige gange at have lovet mig selv, at i morgen stopper jeg med at drikke, gav jeg op og bad om hjælp.
Blev i telefonen modtaget uden fordømmelse, men en masse forståelse for min situation. Senere erfarede jeg at ALLE medarbejdere selv er tidligere afhængige, og det har været en kæmpe støtte med de problematikker jeg gik med. Efter samtale med læge og en afrusningsplan på Søgården, blev jeg kørt på Tågelund. Udover at ligge i en fantastisk natur, rummer Tågelund de mest fantastiske behandlere, der behandler ud fra min situation og ikke et generelt billede.
Min mand gik i familiebehandling på stedet, og mine børn fik samtaler i børnehøjde, da det ikke kun er misbrugeren der er smadret, men hele familien. Uden opholdet ville mit ægteskab være blevet opløst, og tilliden fra mine børn ville have være gået til grunde, for hvis ikke jeg var kommet i behandling, ville jeg dø af druk.

Reply from Behandlingscenter Tjele
På trods af adskillige behandlinger…
På trods af adskillige behandlinger både kommunale og andre behandlingssteder, fortsatte mit misbrug . Landede til sidst på tjeles Tågelundafd. Hvor jeg endelig forstod jeg ikke tåler stemningsændrene stoffer . Jeg kan takke stedet for at være i live i dag 🙏🙏

Reply from Behandlingscenter Tjele
Jeg har været i behandling en gang…
Jeg har været i behandling en gang før(utilmatum) hvilket også var ok men der var noget der ikke kom ind fik et tilbagefald
Ringede selv til Tjele og kom på søgården 2 dage efter
Opholdet på Tjele er den bedste gave jeg har givet mig selv her blev jeg skilt ad og samlet igen det har ganske enkelt reddet mit liv
Har nu været ædru i 13 mdr og hvor er livet skønt denne gang fattede jeg hvad det her drejer sig om og er dybt taknemmelig for det ædruelig liv
Som en bonus får man nye venner et fællesskab som ikke kan beskrives men skal opleves

Tak!
Det at man ikke lige personligt fatter budskabet 1. gang rører ikke ved, at Tjele herunder Tågelund, har reddet mit liv. Jeg har været i et par (MANGE) behandlingsforløb, både traditionelle, samt døgnbehandlinger. Det Team med Bo som boss på Tågelund, har en viden og erfaring på egen krop, som jeg ikke har mødt på samme måde andre steder.
Kære Tjele, Tågelund (og Frederik), I gør en kæmpe forskel for så mange mennesker. TAK❤️

Behandling i 11. time.
Jeg kan med hjertet anbefale Tjeles (Tågelunds) behandling af et alkohol misbrug.
Jeg har haft et stort overforbrug i næsten hele mit voksne liv, 3-4 gange ambulant behandling var forgæves
Men et ophold på et af Tjeles centre, i starten af året gjorde, at jeg stik mod min overbevisning, igen fik troen på mig selv, og på at et godt liv uden alkohol ER muligt.

Reply from Behandlingscenter Tjele
Et ophold på Tjele var starten på et godt liv
Et ophold på Tjele blev for mig starten på et nyt liv. Jeg er ædru den dag i dag. For mig har AA gjort det muligt at holde mig ædru i 33 gode år.
Hilsen Claus.

7 gode år…
i 2018 var jeg 5 uger på tågelund det redede nok mit liv. jeg har været ædrug i 7 år . 7 gode år.

Tak.
Bedste beslutning i mit liv.
Før jeg kom på tjele kunne jeg ikke se en vej ud af mit misbrug.
Efter utallige forsøg på egen hånd og i den offentlige behandling, havde jeg givet op.
Tjele har hjulpet mig med at finde mig selv igen.
Jeg har fået glæden tilbage i livet og ser en lys fremtid for mig.
Bedst af alt så kan jeg endelig være den far mine børn fortjener.
Tak.

Reply from Behandlingscenter Tjele
Behandlingscenter Tjele reddede mit liv efter 25 år i helvedet.
Behandlingscenter Tjele reddede mit liv efter 25 år i helvedet. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi dengang troet, at jeg kunne komme ud af mit massive alkohol-misbrug - MEN DET KUNNE JEG.
Forskellen var (sammenlignet med psykiatrien/det kommunale), at jeg mødte dygtige ædru/clean behandlere, mennesker der ville det bedre liv, fællesskabet og ikke mindst programmet.
Jeg er nu ædru på mit 6. år, og jeg kan takke Behandlingscenter Tjele, for det gode liv jeg har idag. TAK !

Reply from Behandlingscenter Tjele
For mig blev Tjele starten på mit nye…
For mig blev Tjele starten på mit nye liv. Jeg checket ind 3. januar 2017, og har efter dette fået mit selvværd tilbage, fået reetableret et fantastisk familieliv med kone og børn, mit helbred har aldrig været bedre: alt er så meget bedre end hvordan det var mens jeg var aktiv alkoholiker.

Tak!
Klart den bedste investering i mit liv. 8 ugers ophold på Tågelund har givet mig et stabilt liv, familie og uddannelse. Har været igennem flere kommunale lappeløsninger. Det virker ikke. Så prisen er virkelig lille i forhold til hvad man for ud af det, både mig selv personligt og samtidig mine pårørende, det er gennemført behandling!

Reply from Behandlingscenter Tjele
Anbefales af meget tilfreds klient på…
Anbefales af meget tilfreds klient på Tjele behandlingshjem Tågelund.
Jeg var i 12 ugers døgnbehandling fra marts til juni 2024.
Den bedste investering i mig selv til dato.
Kompetent personale.
Brugbare redskaber til et ædru liv hvor jeg fik bearbejdet fortiden så det har været muligt at se fremad.
Mit liv i dag er fantastisk. Jeg går fast til AA møde og passer på mig selv.
Uden mit ophold på Tågelund havde det ikke været muligt at opnå min fortsatte gode livsstil og foretage gode valg i livet generelt.
Tak 🙏🏼 .

Tak til Tjele
Jeg kom i behandling på Tjele Tågelund som 19 årig og hvis det ikke var for Tjele så kunne jeg ikke stå her med over 3 års cleantime (1167 dage).
De er generelt super dygtige og professionelle hos Behandlingscenter Tjele. Så hvis du vil finde dig selv og din livsglæde igen så er det her et rigtig godt bud, hvis du spørger mig.
Tak til Tjele for alt!

Reply from Behandlingscenter Tjele
Det er det bedste min hustru har gjort…
Det er det bedste min hustru har gjort for mig da hun sendte mig i behandling på orelund super godt sted super kompetente behandlere og personale som har prøvet det på ejen krop så de ved hvad de snakker om og det har holdt mig ædru i 3år 🙏

Tak Tågelund
Tågelund hjalp for 6 år siden mig til et liv uden alkohol.
Tak for det. Kan kun på det kraftigste anbefales, hvis du vil videre med dit liv.

Et rigtig godt sted
Et rigtig godt sted, og har fået en kæmpe betydning for starten på mit nye liv
04.05.2022 stadig clean

En dag ad gangen
Absolutely den bedste beslutning jeg har taget i mit liv.. Vidste indeni at hvis jeg skal ud af misbruget skulle der hjælp til da jeg ikke kunne selv efter flere forsøg.. hjælp fik jeg og har den 5 januar 5 års cleantime 🙏