See what reviewers are saying
Igår fik vi vor nye seng leveret og monteret af TJW Kurer. Dette var en meget god oplevelse. God info inden levering og to meget professionelle og effektive chauffører, som samtidigt var både høf... See more
Har netop nu kl. 15.45 på Istedgade…
Har netop nu kl. 15.45 på Istedgade oplevet en chauffør fra TJW råbe ukvemsord, trusler og spytte af en bus, mens han kørte indenom over cykelstien. Mage til usympatisk servicemedarbejder skal man åbenbart ikke lede længe efter.
Fantastisk service og super fin…
Fantastisk service og super fin chauffør, på Tanavej 19.. Fik flyttet mine varer til et sikkert sted...Mange tak
Fik leveret en ordre fra et firma som…
Fik leveret en ordre fra et firma som benytter TJW Fragt.
Desværre var der sket en ombytning af labels, hvilket betød at jeg fik en palle fyldt med forkerte varer.
Jeg opdagede det først da jeg fik pillet den sorte folie af, men inden chaufføren var kørt igen. Det eneste jeg fik fra ham var et "det kan jeg da ikke gøre noget ved", hvorefter han kørte igen.
Enhver anden virksomhed i fragtbranchen, havde selvfølgelig taget pallen med varerne med retur igen.
TJW's samarbejdspartner, en forholdvis stor virksomhed, er selvfølgelig blevet gjort opmærksomme på forløbet. De afhentede selv varerne igen, kun 20 minutter efter.
Kan ikke anbefale dette firma!
Min arbejdsplads (en grundskole) og jeg har desværre ikke nogle gode oplevelser med dette firma. Vi har flere gange oplevet, at en chauffør fra TJW fragt parkerer sin alt for store lastbil på en af vores private parkeringspladser. Dette skaber problemer for vores forældre og deres børn, da bilen bl.a. blokkerer for et godt udsyn og derved skaber farlige situationer. Derudover står den ofte parkeret så tæt på en af vores biler, at vi ikke kan komme ind og må kravle ind fra passagersiden. Adskillige forsøg på at tale med både firma og den pågældende chauffør har ikke haft nogen effekt. De er simpelthen ikke til at tale med! Jeg vil aldrig selv bruge sådan et ufleksibelt firma og kan bestemt ikke anbefale et firma, som er så usamarbejdsvillig og skaber store problemer dagligt for vores skole, forældre og ansatte. De burde faktisk skamme sig!
Uheldig start med noget brænde de ikke…
Uheldig start med noget brænde de ikke kunne få op i carporten. Fik fat i deres Kundeservice som bare er helt fantastiske. Kæmpe kæmpe ros herfra Derfor 5 stjerner.
Siger de forsøger at levere pakker og…
Siger de forsøger at levere pakker og har ringet. Men de ringer ikke inden levering og kommer slet ikke på adressen. Lover de vil komme tilbage, men dukker ikke op. Sidder og lyver om de ting de informere om.
Manglede orientering i trafikken
Manglede orientering i trafikken, kører jo værrer end blinde slås.
PAS PÅ DEM I TRAFIKKEN - DE ER LIVSFARLIGE!!!!!
Jeg havde glemt, at min mobil var sat på lydløs. Så hverken Chauffør eller kundeservice kunne få fat i mig. Da det endelig gik op for mig, at de havde prøvet at ringe ca 2 timer tidligere, ringede jeg naturligvis tilbage. Selvom chaufføren var på vej hjem af motorvejen, vendte han kareten og leverede mit gods.
Jeg havde ellers fået lov til at betale fragten 2 gange, hvilket vel egentlig er maget fair set i lyset af, at det var min fejl.
Super service af chaufføren.
Øv - ingen fleksibilitet
Har lige fået leveret pool - sat direkte i indkørslen. Spurgte pænt, om der var mulighed for at den kunne blive sat ved siden af - “jeg kan også sætte den på vejen”, hvorefter palleløfter blev sat i bil og chaufføren kørte. “Tak for hjælpen” - det havde ikke kostet mere end et smil.
Super service fra Tjw Transport
I dag d. 19/2-24 kom transportfirmaet Tjw Transport med min nye seng fra Nordic Dream. Jeg havde betalt transport til kantsten og lynhurtigt indså jeg at den kunne jeg ikke flytte alene. Chaufføren Kevin som både var smilende og med masser af overskud, hjalp mig ind i haven og ind i stuen med både seng og madras. Sikke fin service! Mange tak til Kevin :-)
Kan ikke køre bil…
Firmaet bruge fjolser til at køre deres biler. De køre ind på sf sten og vender deres biler. Når de så ødelægger noget vil de ikke oplyse nummerplade, så man kan lave en politianmeldelse på sagen. Så nu stå jeg med en ødelagt indkørsel.
Professionel og behagelig service
Igår fik vi vor nye seng leveret og monteret af TJW Kurer.
Dette var en meget god oplevelse. God info inden levering og to meget professionelle og effektive chauffører, som samtidigt var både høflige og særdeles venlige.
En meget god oplevelse!
Total smadrede postkasse og vil ikke dække omkostninger
Alle kan have en dårlig dag, men hos TJW fragt giver de dem også til kunderne! Deres chauffør påkørte vores store pakke postkasse og total smadrede den. Postkassen koster 3500 kr. fra ny + udgift til navnemærke. De tilbød at betale 1600 kr til ny postkasse. Det accepterede vi selvfølgelig ikke, så hævede de prisen til 2200 kr. så vi endte med at have en udgift på at have dem som fragtfirma! Derudover brugte deres chauffør over 30 minutter på at komme ud af vores indkørsel, så kan man jo selv gætte hvordan vores ærtestens belægning så ud efter en stor lastbil er kørt frem og tilbage i en halv time. ABSOLUT IKKE ANBEFALELSESVÆRDIG!
Stadig en skænsel I transportsektoren
Stadig en skænsel I transportsektoren
Forstår ikke nogle bruger dem.
Holder hvor det passer dem og de er…
Holder hvor det passer dem og de er ubehøvlede.
TJW Logistic mener ikke selv de rammer…
TJW Logistic mener ikke selv de rammer vores hegn og at det tager skade, men man kan se hvordan de bakker ind i det og at vælter fuldstændigt, på en overvågnings video jeg har lagt op på FB og IG. De har efter 10måneder hvor jeg har sendt flere mails og snakket med chaufføren, som ikke har overholdt en eneste aftale omkring at han skulle komme forbi, så vi kunne snakke om skaden, skrevet at de ikke vil erstatte hegnet. De mener ganske enkelt hegnet er for gammelt til at de skal erstatte det. Pas på derude hvis i får leveret fra TJW i får IKKE erstatning hvis de ødelægger noget.
Kan absolut ikke anbefale TJW Transport
Vi skulle have leveret en printer af TJW Transport. Vi havde aftalt leveringstid og leveringsmåde på forhånd. TJW Transport ændrede på egen hånd leveringstidspunktet med ekstremt kort varsel uden at inddrage hverken leverandøren eller rette vedkommende i vores virksomhed. Samtidig afbrød og medtog virksomheden vores eksisterende printer uden aftale med hverken leverandøren eller rette vedkommende hos os. Vores virksomhed var lammet i timevis grundet TJW Transports håndtering af leveringen. Da man konfronterede virksomhedens ejer med kritikken blev man mødt med kritik af vores virksomhed og dens personale. Kan absolut ikke anbefale denne transportvirksomhed. De skal aldrig sætte deres fod i vores virksomhed igen.
Kæmpe vindue er leveret og tjw…
Kæmpe vindue er leveret og tjw transport ved Preben var super hjælpsom og rigtig god service
Min bil blev påkørt af en TJW-fragtbil
Min bil blev påkørt af en TJW-fragtbil. Heldigvis blev der taget billeder af fragtbilen, inden den forsvandt - uden at efterlade nogen form for information. FLUGTBILLIST - skrev til TJW og bad om info samt en undskyldning. Har sendt mails og ringet - ingen reaktion. UNDLAD gerne at støtte dette firma, der dækker over flugtbillister
BRUG IKKE DETTE FIRMA!
Skulle have leveret et par større tungere pakker, da jeg kommer hjem fra arbejde, viser det sig at deres Chauffør havde leveret og skubbet begge pakker helt op af min nye garageport og dermed ridset det nederste portblad med de nylon stropper som omslutter papkasserne. Da jeg henvender mig til firmaet med udførlig billeddokumentation, får jeg bare af vide det ikke kan lade sig gøre og det ikke kan være årsagen til mine ridser i min port.