See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

tussen de vele aanbieder van grond valt TK vastgoed op door net iets betere en dieper uitgewerkte informatie te beschikking te stellen. Informatievoorziening na aankoop is er wel, maar wat mij betreft... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heb reeds diverse stukken grond aangekocht via TK Vastgoed. Professioneel bedrijf wat zeer goede uitleg geeft m.b.t. de aankoop en de eventueel hieraan gekoppelde risico's. Geven eveneens duidelijk aa... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vanwege dreigen met juridische stappen namens tk vastgoed haal ik mijn review offline. Mijn review ging over hoe vervelend ik het vond dat ik telkens door tk vastgoed werdt gebeld. Maar wel ingeschrev... See more

Company replied

Company details

1. Property Investment
  2. Alternative Financial Services
  3. Estate Agent
  4. Estate Agents
  5. Property Consultant
  6. Property Developer

Information provided by various external sources

TK Vastgoed is al vele jaren dé de makelaar in het aan- en verkopen van grond en vastgoedprojecten in heel Nederland. In ons aanbod van projecten zit een grote variatie waardoor de kans groot is dat wij u een passend aanbod kunnen doen. Wij begeleiden hierin het gehele aankooptraject voor u. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0299 676 525 of kijk op www.tk-vastgoed.nl

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Misleiding aankoop kavel in Kwadijk/Purmerend

In 2017 in Kwadijk/Purmerend een kavel van 250 m2 gekocht voor € 15.500,00. Prijs zou in ca, 3-5 jaar verdubbelen. Ze waren zeeeeer positief, omdat een stuk landbouwgrond vlak bij ook al in ontwikkeling was. Tot heden (okt. 2025) geen enkele communicatie m.b.t. een eventuele verkoop van de kavel.
Op RADAR is al twee keer een uitzending geweest over exact dezelfde activiteiten, maar dan van een van een concurrent. Blijkbaar is het allemaal misleiding ....

7 October 2025

KOOS VAN DER LINDEN IS EEN OPLICHTER

KOOS VAN DER LINDEN IS ECHT EEN OPLICHTER, NA EEN VRIJBLIJVEND GESPREK DURFDE HIJ MIJ EEN FACTUUR TE STUREN NADAT IK BESLOOT GEEN ZAKEN MET HEM TE DOEN.

26 July 2024
TK Vastgoed logo

Reply from TK Vastgoed

Beste Hassan, u heeft helaas een verkeerd bedrijf voor zich. Ik zie ook welk bedrijf u bedoeld maar dat is niet TK Vastgoed uit Purmerend. Zou u hierom de review kunnen verwijder a.u.b.? Alvast hartelijk dank, Met vriendelijke groet TK Vastgoed

TK Vastgoed beoordeling 17062024

Mijn ervaringen met TK Vastgoed zijn heel positief. De uitleg is heel uitgebreid en bij het stellen van vragen weet men tot de kern te komen. Het feit dat deze organisatie al jaren bestaat zegt waarschijnlijk iets over de professionaliteit en dat ze een lange termijngedachte hebben.

17 June 2024
Rated 4 out of 5 stars

Zijn realisaties wat ze aanbieden

Zijn realisaties wat ze aanbieden. Geen gouden bergen beloven ze maar geven aan dat er risico's zijn in beleggen in grond. Heldere en transparante communicatie, regelmatig update over stand van zaken.

15 April 2024

De bal rolt.…

Ik ben kraanmachinist en vaak betrokken bij woningbouw, daarom vind ik het leuk om in grond te investeren. In november had ik een leuke klus, ik mocht 2 chalets plaatsen bij Hofparken waarbij ikzelf ook 2 perceeltjes via TK heb gekocht:)

21 November 2022

vervelende acquisitie

bellen je, vervolgens wil men mijn medewerkers niet zeggen waarover gaat, een mail sturen kan niet, blijven bellen......vervelende club

8 April 2022

Contacten

Nadat ik een hele tijd niets/weinig gehoord had, lopen de contacten nu goed.
Hoop regelmatig op de hoogte te worden gehouden van het verloop/verwachtingen van de projecten.

20 December 2021

Benadering vriendelijk en doortastend

Benadering vriendelijk en doortastend. Goede informatie voor iemand die nieuw is in deze materie. Ik weet niet wat ik nog niet weet. Alles wordt netjes en volgens afspraak geregeld. Ben benieuwd of de investering uiteindelijk opleverd wat er van verwacht wordt.

20 December 2021

Volledige en duidelijke informatie

TK geeft goede begeleiding en voldoende, m.i. degelijk onderbouwde, alsmede reële informatie om weloverwogen een keuze te maken met betrekking tot deelname in een project c.q. aankoop van een perceel. Ik ben tot nu toe zeer tevreden (na aankoop).

7 December 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look