Too Great To Cancel Reviews 199

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hotellet indfriede fuldt ud vores forventninger og vores suite lå perfekt . Nem adgang til alt. Selv om det er et hotel til mindre børn kunne vi nemt som pensionister finde et roligt hjørne og nyde vo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en fantastisk rejse til Amalfikysten i Italien. En længe ønsket rejse og Lars/ejer fra TGTC var utrolig hjælpsom og serviceminded gennem hele reservations og bestillings processen. Billet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan klart anbefale Too Great to Cancel. Du kan trygt købe din rejse igennem dem og rejse sikkert. Jeg købte en rejse til Marmaris, alt var virkelig nemt og enkelt. Blev ringet op 2 minutter efter mi... See more

1. Travel agent

Written by the company

Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.

4.9

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 5 out of 5 stars

Too Great To Cancel sørgede for at et…

Too Great To Cancel sørgede for at et problem opstået som følge af en misforståelse hurtigt blev løst og rejsen levede til fulde op til mine forventninger.

13 May 2026

Hej Ida. Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede, at misforståelsen hurtigt blev løst, og at rejsen levede op til dine forventninger ✈️✨

Vi gør altid vores bedste for, at eventuelle udfordringer bliver håndteret hurtigt og smidigt, så du kan komme tilbage til det vigtigste – at nyde rejsen 😄🌴

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 💙

Hurtigt ekspedition

Hurtigt ekspedition, vi fik straks mail fra Rejsearrangør og alt forløb glat.

Virkelig en god oplevelse

19 May 2026

Hej Solveig. Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at ekspeditionen gik hurtigt.

Det betyder meget for os, at hele forløbet opleves som glat og nemt – præcis som det skal være 😄✨

Vi håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang! 💙

Rated 5 out of 5 stars

Det var nemt,bekvemt og ligetil

Det var nemt,bekvemt og ligetil, det er ikke sidste gang vi bruger Too Great to Cancel

8 May 2026

Hej Henrik. Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Hos Too Great To Cancel er vi rigtig glade for at høre, at du oplevede det som både nemt, bekvemt og ligetil ✈️😊

Det betyder meget for os at høre, at du har lyst til at bruge os igen – vi glæder os allerede til at hjælpe næste gang 💙🌍

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition ved bestilling rejse

Gode priser og kvalitetsrejser.

8 May 2026

Hej Eigil. Tusind tak for din feedback 🙏

Vi er glade for at høre, at både bestillingsprocessen forløb hurtigt, og at du er tilfreds med kombinationen af pris og kvalitet ✈️💰

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – vi håber at se dig igen på en ny rejse en dag 🌍

10 stjerner ud 5. …

Vi har netop været på Lefkas og har rejst med Too Great Too Cancel for 3. gang og det vil vi helt sikkert blive ved med. Fantastisk service fra start til slut. Bestilling af billetter modtaget efter få minutter. Trygt og godt sted at “handle”, så alt har levet op til forventningerne.

28 April 2026

Reply from Too Great To Cancel

Hej Lise. Tusinde tak for jeres flotte anmeldelse - det værdsætter vi enormt meget. Vi står allerede klar til at finde endnu flere spændende rejser til jer, som er alt for gode til at gå til spilde ⭐✈️☀️

Hurtig og god service.

Hurtig og god service.
Fin information ifm overdragelsen af rejsen.

10 April 2026

Hej Carsten. Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Hos Too Great To Cancel er vi glade for at høre, at du oplevede både hurtig og god service samt tydelig information i forbindelse med overdragelsen af rejsen ✈️📄

Det er vigtigt for os, at hele processen føles tryg og overskuelig, så vi sætter stor pris på din feedback 😊💙

Rated 4 out of 5 stars

Dejlig mad, fin service

Bravo yours var lidt tunge at danse med men vi kom da af sted og til en god pris. Globales hotel er et skønt sted.

23 April 2026

Hej Åge. Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er vi glade for at høre, at I har haft en god tur med lækker mad og fin service på hotellet 🍽️🌴

Det lyder som om der var lidt udfordringer undervejs med arrangøren, men hvor er det godt at høre, at det alligevel lykkedes at komme afsted og til en god pris ✈️💰

Dejligt også at høre, at Globales hotel levede op til forventningerne – det er vi glade for 😊💙

Godt koncept

Godt koncept

21 April 2026

Reply from Too Great To Cancel

Hej Carl. Tak for din flotte anmeldelse og tilkendegivelse med konceptet. Det synes vi jo også selv, at vi kan sende nye rejsende ud i verden til gode priser; og især så rejserne ikke går til spilde ☀️✈️

Kan kun anbefale dem

Kan kun anbefale dem. De var venlige og imødekommende. Fik rejsedokumenterne hurtigt.

10 April 2026

Reply from Too Great To Cancel

Hej Marianne. Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både service og levering af rejsedokumenter levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 😊

Dejligt hotel

Dejligt hotel, god beliggenhed, superb mad, og flot betjening.
Det eneste minus, som I ikke er herre for, var kulde og regn i en uge.
Øv.

22 April 2026

Hej Merete. Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du havde et dejligt ophold med god beliggenhed, fantastisk mad og flot betjening.

Vejret kan vi desværre ikke styre, men vi forstår godt, at en uge med kulde og regn kan trække lidt ned på helhedsoplevelsen. 😉

Vi håber, du får bedre vejr næste gang – og at vi kan hjælpe med endnu en god rejse 🌞 Vi står i hvert tilfælde klar!

Reply from Too Great To Cancel

Hej Birgitte. Tak for din flotte anmeldelse 😁 Vi er glade for at høre, at du oplevede, at alt fungerede upåklageligt, og vi står klar til at gøre det en anden gang 😁

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt forløb i bestillingsfasen. Rejsen fungerede som lovet

Fra bestilling af rejse til vi var på ferien og hjemrejsen fungerede alt perfekt.
Vi kommer helt sikkert til at købe flere rejser på denne måde

28 April 2026

Hej Bente.

Hvor er vi glade for at høre, at I oplevede forløbet med bestilling af rejsen som perfekt - det er præcist det, som vi forsøger at gøre så nemt som muligt.

Så tusinde tak for den flotte anmeldelse, og vi vil glæde os til at finde rejser til jer en anden gang.

mange gode tilbud

mange gode tilbud. nemt at bestille, og hurtigt svar fra rejsearrangør bag ved rejsen.

13 April 2026

Hej Allan.

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at du også synes der er mange gode tilbud og at det var nemt at købe en rejse.

Vi står gerne klar igen med flere gode tilbud, hvis I skulle have lyst igen til en rejse.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var meget tilfreds med booking processen og Lars og Mia var klar til at svare på mine spørgsmål og klarede alle formaliteterne med rejseselskabet. God oplevelse med To Great to Cancel som vi gerne vil anbefale til andre som ønsker at spare penge på deres rejsebuget med en kvalitets rejse

30 March 2026

Hej Jeanette.

Mange tak for anmeldelsen, som vi værdsætter meget 😁 Vi står altid til rådighed, hvis der opstår spørgsmål, og vi er bare glade for at du var tilfreds med både vores hjælp og selve rejsen.

Du siger altid bare til - så står vi klar.

Kan varmt anbefales

Kort process at købe rejser og god kundeservice

30 March 2026

Reply from Too Great To Cancel

Hej Orly. Tak for din flotte anmeldelse 😊 det værdsætter vi meget. Du ved, at vi altid står klar til at hjælpe med at finde endnu en rejse ☀️

Take a closer look