Jeg renset min blazer inden et arrangement i weekenden, og det blev gjort fra dag til dag. Hurtig og effektiv service
See what reviewers are saying
Fantastisk oplevelse - TAK! Stor olieplet fra pizzabakke blev fjernet fra en lys vinterjakke, havde selv forsøgt alt forinden uden held. Jakken havde ligget siden sidste forår, så pletten var ikke eng... See more
Super venlig betjening:) Havde fået vand på et silkeslips, hvor jeg havde prøvet alt selv, uden held. De fjernede det uden problemer, mange tak!
Utrolig venlig betjening og rens udført til UG. Min datter havde stødt ind i noget med sin fine nye lyse vinterjakke. Medarbejderen var bekymret for at de ikke kunne få det 100% væk (ifølge vaskeanvis... See more
God service👌
Indehaverne er så flinke. Det er altid med et smil og service er i TOP.
Jeg bruger dem ca. 7-10 gange om året. Det er altid i orden.
Jeg renset min blazer inden et…
Hurtig og effektiv service
Super venlig betjening:) Havde fået…
Altid høflig og venlig betjening
Altid høflig og venlig betjening. Arbejdet fint udført til god pris.
Virkelig god service ...hurtig rens af…
Virkelig god service ...hurtig rens af betræk til topmadras...flot resultat 👌
De flinkeste mennesker i Viborg <3
Jeg får renset mine skjorter og jakkesæt med jævne mellemrum. Det hele er som det skal være altid, god priser og forbandet flinke mennesker...
Super venlige
De er super imødekommende og venlige inde i top rens og de kan klarer alle udfordringer👍
Fantastisk god
Fantastisk god, imødekommende og hurtig service. Kan klart anbefales.
Venlige og god service
God kvalitet-brug Top Rens Viborg
Venlig betjening og altid færdig i forhold til aftale.
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig behandling og et glimrende resultat. Bedre kan det ikke gøres!
Topklasse👍 søde og venlig par som kunne…
Topklasse👍 søde og venlig par som kunne hjælpe mig dag til dag Rens.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, og man bliver altid mødt med et smil. Min søn afhentede sin blazer, om kom hjem og fortalte, hvor søde og ordentlige de var:-). Vi kommer helt sikkert igen.
Jeg kommer med et par bukser som et…
Jeg kommer med et par bukser som et andet renseri ikke havde lavet ordenligt.
Jeg aflevere bukserne tirsdag og kan hente dem fredag den er dælme god service, og kan varmt anbefale TOP RENS VIBORG
Virklig god service og arbejde
Virklig god service og arbejde. Jeg bruger dem tit til mine jakke og de klare det til top karakter hver gang
Jeg afleverede en mørkegrøn juledug
Jeg afleverede en mørkegrøn juledug. Der var fedt pletter osv. på. Da jeg hentede den, var den så fin, blød og ren og fuldstændig glat. Det havde jeg ikke selv kunne stryge så pænt .
Brugt og snavset konfirmationskjole…
Brugt og snavset konfirmationskjole blev som ny! Blonder, silkestof og bånd fantastisk arbejde. Tak!
Viborgs bedste renseri
Viborgs bedste renseri! Fantastisk søde ejere, der overholder alle aftaler til punkt og prikke. Altid et kvalitetsarbejde, som absolut får min bedste anbefaling med på vejen.
Fantastisk renseri!
Fantastisk renseri!
Utrolig dygtige - og ærlige omkring pletter, som evt ikke kan gå af.
Altid smilende og imødekommende - og det eneste sted jeg bruger, når jeg skal have renset/vasket noget.
Min største anbefaling!
Super godt renseri
Super godt renseri. De er mega søde derinde, og mega dygtige. Kæmpe anbefaling herfra 🥳🥳