Godt og pålideligt arbejde ifm lægning…
Godt og pålideligt arbejde ifm lægning af nyt slidlag i kælder
Mit brede spektrum af murerarbejde omfatter alt fra facaderenovering, flisearbejde, trappereparation og renovering. Jeg er udstyret til at håndtere enhver opgave, stor som lille, og garanterer en løsning, der ikke kun møder dine forventninger, men også overgår dem. Jeg forstår vigtigheden af detaljer og kvalitet i murerfaget og arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at alle aspekter af projektet bliver overvejet og udført perfekt. Jeg holder til i Malling hvor jeg kører ud til Århus, Odder, Skanderborg, Horsens mm. facebook.com/totimurer www.totimurer.dk
Krekærtoften 82, 8340, Malling, Denmark
Godt og pålideligt arbejde ifm lægning af nyt slidlag i kælder
Vi havde Toti til reparere den udendørs trappe til vores hus. Arbejdet i beton og stål er udført til perfektion.
Toti overholder aftaler og let at arbejde sammen med. Prisen holdt i forhold til tilbud.
Vi har fået renoveret badeværelse af Toti og er meget tilfredse. Smukt murerarbejde og meget fin sparring igennem hele forløbet. Det er ikke sidste gang vi vil gøre brug af hans arbejde
Jeg havde hyret Toti til at reparere afskalling af puds på facaden samt revner i soklen. Det blevet lavet til perfektion og til aftalt tid og pris.

Reply from Toti Murer
Godt tilbud på opgaven.
Opgaven udført som aftalt, en grundig oprydning og fjernelse af sporene er et stort plus.
Jeg vil ikke være bange for at bede ham give et tilbud, hvis der dukker en opgave op.

Reply from Toti Murer