Trabutiken Reviews 1

2. Building materials market
  3. Building Materials Supplier
  4. Construction Material Wholesaler

Written by the company

Trabutiken.se erbjuder Sveriges största onlineutbud av träskivor, skurna exakt enligt de mått du önskar. Vi säljer MDF-skivor i flera färger, de populära OSB-skivorna, spånskivor och många andra typer av träskivor, alla anpassade efter dina behov. Det kan vara svårt att hitta en liten MDF-skiva för till exempel en hylla eller låda, och ofta måste man köpa en stor skiva i en bygghandel. Hos Trabutiken.se kan du istället beställa precis den storlek du behöver. Beställningen är enkel: välj produkt, tjocklek och ange mått – du får direkt ett pris och kan lägga varan i varukorgen. Leveransen tar endast 5–7 vardagar. Vi erbjuder också trälådor, fönsterbleck, trailerbottnar och ett omfattande utbud av tillbehör som oljor, lack och träproppar. Alla våra produkter är av hög kvalitet och kan skräddarsys efter dina specifika behov.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Produkten har egentligen inte den…

Produkten har egentligen inte den effekten som beskrevs och fanns ingen bruksanvisning på den.Annars kom den i tid.

10 December 2024
Unprompted review
Trabutiken logo

Reply from Trabutiken

Tack för din recension.

Jag är ledsen att höra att produkten inte riktigt motsvarade beskrivningen och att det saknades en bruksanvisning. Det är verkligen något vi vill ta vidare, då vi strävar efter att alla produkter lever upp till våra kunders förväntningar. Jag är dock glad att leveransen skedde i tid. Du får gärna kontakta oss för att förtydliga de utmaningar du har upplevt, så att vi kan åtgärda dem framöver.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp med produkten eller har annan feedback framöver.

Med vänliga hälsningar

Benjamin
Träbutiken.se

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look