Trae Design Reviews 21

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået lavet en speciel hylde i kirsebærtræ med særlige krav til udførelsen. Den er fantastisk flot lavet, og samarbejdet med firmaet har været helt i top.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var en smule bekymret, efter at have læst om træ af dårlig kvalitet på flere anmeldelser herinde. Forsøgte alligevel, og har absolut ingen klager. Træet og håndværket er helt i top (købt vinreol... See more

Rated 1 out of 5 stars

På deres hjemmeside viser billedet at deres højdemåler er 195cm høj, når man modtager den er den kun 190cm. Når man ringer og gør opmærksom på dette, ved ejeren udemærket at varen ikke er som vist på... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte to varer og fik dagen efter på sms at vide, at den ene vare var udsolgt og den anden tidligst kunne leveres om 1 måned. Jeg valgte helt at annullere min ordre og bad om at få pengene, som va... See more

1. Decoration and Interior Design Store
  2. Home Furniture Shop

Written by the company

Træ Design er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktion af møbler og tilbehør i træ af høj kvalitet. Deres produktsortiment omfatter elegante hylder, køkkenrulleholdere og magasinholdere, alle fremstillet af massivt træ såsom eg og valnød, ofte kombineret med læderstropper for et moderne og funktionelt design. Virksomheden er stolt af sine danskdesign produkter og tilbyder ugentlig levering for at sikre kundetilfredshed.

3.7

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig uprofessionelt !!

Virkelig uprofessionel !!
Vi bestilte en hylde, som skulle laves på specialmål. Korrespondance foregik på mail. Vi fornemmede lidt, at det var lidt op ad bakke, så vi gjorde os ekstra umage med at pointere, mål, type, behandling osv.
Det hylde vi modtog, var slet ikke det vi havde bestilt, og som det de viser på deres hjemmeside.
1. Hylden var uden skilt.
Svar: Vi har ikke flere skilte.
2. Hylden var olieret, selvom vi i mailen med FED SKRIFT havde bedt om ubehandlet.
3. Hylden var ikke med gennemborede huller, som ellers tydeligt fremgår af hjemmesiden.
Svar 1. (Pr tlf.). Det må være en fejl, send lige fotos.

Svar 2. (Efter vi havde sendt fotos). Vi laver dem ikke med synlige huller mere.

Vi har fået at vide, at vi bare kan returnere hylden, og når de har modtaget, kan vi få pengene tilbage. Ikke noget tilbud om betaling af porto eller bare så meget som en beklagelse eller undskyldning.
Vi pointerede i mailkorrespondancen, at HVIS de var i tvivl om noget (der var kun 3 ting af tage stilling til), så var de velkommen til at ringe.

Det kan ikke være særlig svært at læse folks bestilling, notere det, og producere det ud fra det.

Virkelig dårlig service.

8 April 2021