Nærum trafikskole Reviews 148

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De er super imødekommende og meget hjælpsomme. Jeg har kun godt at sige og kan varmt anbefale Nærum trafikskole. Jeg synes de er rigtig gode til at svarer hurtigt hvis man skriver og er i tvivl om n... See more

Rated 5 out of 5 stars

Her er fuldt ud tilfreds med køreskolen. Kørelærerne er søde og de er altid klar på at besvare selv de dummeste spørgsmål. Jeg havde Hassan og han var venlig og god til at undervise i både bilen og te... See more

Rated 5 out of 5 stars

De sørger virkelig for at man har styr på teorien og er helt klar inden prøverne. Super godt forløb med god undervisning. Man øver der hvor man skal til den praktiske køreprøve så man er forberedt på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling herfra! Kan kun anbefale Nærum trafik skole hvis du skal tage kørekort. Mit forløb gik som smurt trods corona. Selvom der kommer små uforudsigelige bump på vejen, er der altid hjælp... See more

Company replied

Company details

1. Driving school

Written by the company

Hos os får du den bedste service og undervisning. Vi er blandt de bedste til at sørge for du kommer igennem forløbet på en hyggelig, sjov og lærerig måde - på kortest mulig tid.

4.9

2-star
1-star

Fantastisk køreskole😍

Fantastisk køreskole😍
Jeg havde Suzan som kørelærer. Forløbet er bygget op på en overskuelig måde, der gør, at man bliver hurtig færdig, hvor der også er plads til at være fleksibel. Jeg tog kørekortet imens jeg gik i gymnasiet. Der var tæt kommunikation med min kørelærer ift. teoritimer og køretimer, så det blev tilpasset til mit skoleskema. Jeg bestod køreprøven første gang, hvilket jeg kun kan takke Suzan for. Jeg vil klart anbefale Nærum Køreskole ☺️

5 January 2022

Reply from Nærum trafikskole

Cathrine du er bare en badass Tøs! Tak for dine søde ord og tak for et skønt og nemt forløb😍

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole! Suzan er den bedste kørelærer, hun er streng men tålmodig og utroligt vedkommende og man for lært det man skal. Trods et forløb der blev rent af corona et par gange, var det stadig en god oplevelse!

5 January 2022

Reply from Nærum trafikskole

Rilooo du er skøn! og tak fordi du stadig kigger forbi engang imellem og hilser😍 we love it!

Fantastisk Kæreskole

Fantastisk Kæreskole! Jeg fik tager mit Kørekort utroligt hurtigt, tak til de fantastiske lære. Ville klart kunne anbefale denne køreskole!

1 January 2022

Reply from Nærum trafikskole

Lucaaaaa vores alle sammen yndlings😍 Vi savner dig og vi vil takke dig for dine dejlige ord.

God køreskole

God service og god kørsel med Suzan

28 December 2021

Reply from Nærum trafikskole

Tak til dig og dine anmeldelse :)

Rated 5 out of 5 stars

BEDSTE OPLEVELSE MED SUZAN!

Jeg kan helt klart anbefale nærum trafikskole! Jeg skiftede til nærum trafikskole eftersom jeg førhen havde haft rigtig dårlige erfaringer med mine tidligere kørelærer og dumpet køreprøven 4 gange. Jeg ønskede at få Suzan som min kørelærer hvilket jeg er lykkelig over jeg fik! Hun er den sødeste og gjorde mig tryg hvilket jeg satte meget pris på eftersom jeg var meget utryg og nervøs før. Dette var helt sikkert en af grundene til jeg bestod køreprøven med hende efter første gang.

7 October 2021

Reply from Nærum trafikskole

Det var en fornøjelse at overtage dit forløb og gøre dig færdig. Tak for dine smukke ord😍 Du har været fantastisk at køre med. Tak for DIG!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik mit kørekort igår

Jeg fik mit kørekort igår, og er så utrolig lettet og glad. Mit forløb gik hurtigt og nemt, og det er alt sammen takket være Suzan. Hun er altid til at komme i kontakt med. Og det dejligste, og mest åbne menneske jeg kender! Hendes hårde arbejde og ambition for skolen, er helt klart noget man kan mærke. Nu er vi fire søskende, som alle har taget kørekort på Nærum Trafikskole. Jeg er den sidste i rækken, og kan betryggende sige vi alle sammen er mere end tilfredse. Tak for denne gang Suzan!!! - Familien Stege

30 September 2021

bedste køreskole nogensinde

Da jeg valgte at starte på nærum trafikskole var det helt sikkert pga suzan 🙏🏼❤️ Hun er den sødeste, sjoveste og mest professionel Kørelærer jeg har haft. Jeg følte tryg igennem hele forløbet. Har virkelig kun gode minder fra den skole. Generelt er alle kørelærerne fra skolen super søde, men suzan var og bliver min ynglings 😉

22 August 2019

Take a closer look