⭐☆☆☆☆ Helaas kan ik transferpersshop.nl niet aanbevelen op basis van mijn ervaring. Ik kocht een Silhouette Cameo 5A voor het snijden van papier en sticker materiaal. Vanaf het eerste... See more
See what reviewers are saying
In maart kwamen wij hier terecht opzoek naar informatie over persen, folies etc. Ontzettend fijn geholpen, mooi bedrijf en veel nuttige uitleg (er werd echt de tijd genomen) onze spullen daar besteld... See more
Company replied
Wat een warme welkom door Jesco, super goed geholpen en veel tips gekregen na training nog, zonder ervaring daar heen, kom terug met veel uitleg en kennis die ik gelijk kan toepassen aan mij hobby.... See more
Training gevolgd bij deze bedrijf en moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de uitstekende service die ze bieden. Zowel bij de training, aanschaf van producten online, vragen stellen online,... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Transferpersshop.nl is hét platform voor textieldrukkers en signmakers uit Nederland en België. Wij helpen startende ondernemers en professionals (door)groeien in de textieldruk- en sign-industrie. Dit doen wij vanuit ons kantoor, magazijn en showroom in Ruurlo, Gelderland. Naast dat wij al ruim 30 jaar in het vak zitten, zijn wij een echt familiebedrijf, dat vandaag de dag onder leiding staat van vader en zoon Hans en Lars Lenselink. Naast alle soorten en maten transferpersen leveren wij verschillende soorten textielfolies, snijplotters en vinyl. Daarnaast verzorgen wij vanuit de TPS Academy trainingen en workshops voor startende en ervaren textieldrukkers en sign bedrijven. Dit doen wij al ruim 30 jaar voor onder andere: - Textieldrukkers, reclamebureaus en sign bedrijven - (Betaald)voetbalclubs en sportverenigingen - Kledingmerken, artiesten en startende ondernemers Transferpersshop.nl is officieel dealer van STAHLS', Silhouette, Graphtec, Secabo en ons eigen label TPS. Producten eerst zien of testen? Kom langs in onze showroom. Service voor de klant staat bij ons bovenaan. Problemen met een pers of plotter? Onze monteurs gaan er direct mee aan de slag en jij ontvangt een leen-transferpers zodat jouw werk niet blijft liggen. Vragen over je transfer instellingen? Via onze blog en kennisbank helpen we je graag. Tot ziens bij Transferpersshop.nl.
Contact info
Spoorstraat 17, 7261 AE, Ruurlo, Netherlands
- +31 (0) 573-454237
- info@transferpersshop.nl
- transferpersshop.nl
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Deze mensen verstaan hun vak
Absolute aanrader!
Door eigen schuld verkeerde folie ontvangen. Na telefonisch contact en via whatsapp, juiste folie volgende dag al in huis. Hierdoor kon ik op tijd bij de eindklant leveren.
Deze mensen weten hoe het spelletje werkt!

Reply from Transferpersshop.nl
Slechte actie 5€ shop tegoedaanbieden…
Slechte actie 5€ shop tegoedaanbieden na review.
Maar pas na een bestelling van boven 50€.

Reply from Transferpersshop.nl
Klacht! Retour gestuurd artikel kwijt, geen geld of compensatie
Wanneer je als klant geïnteresseerd bent in een artikel zijn ze heel klantvriendelijk en snel met reageren. Zodra er iets aan de hand is vind ik ze niet zo klantvriendelijk meer en krijg je uiteindelijk helemaal geen reactie meer op de mail.
Wij hebben op dit moment namelijk een conflict met deze webshop betreft een retourzending en ze weigeren dit op te lossen. Het zit als volgt:
Wij hebben een bestelling gedaan met meerdere artikelen. Dit is ook netjes geleverd. Eén van de artikelen (Stahls Led Weeder) was niet naar wens doordat dit waarschijnlijk defect was. De weeder was totaal niet scherp en het leek erop dat er een puntje mist. En dat voor 25 euro is natuurlijk niet de bedoeling. Het artikel mocht retour zodat de webshop dit kon gaan nakijken wanneer de retour binnen was.
Wanneer je een artikel retour wilt sturen moet je daarvoor eerst een mail sturen. Zo gezegd zo gedaan, aangegeven dat het waarschijnlijk defect is. Wij konden het artikel retour sturen naar hun adres. Het betrof een normaal adres (geen antwoordnummer) en er werd niet gesproken over een vergoeding van retourkosten. Omdat wij redelijk in de buurt wonen vroeg ik nog of we langs kunnen komen om rond te kijken in de showroom en om de weeder retour te doen. Dit was in beide gevallen niet mogelijk.
Omdat ik geen zin had ik retourkosten van bijna 5 euro voor een artikel van 25 euro heb ik het middels brievenbuspost verzonden en een foto gemaakt voor de zekerheid van de verpakte envelop voor verzending. Helaas is deze retour nooit bij hun binnengekomen en weigeren ze het artikel te vergoeden of überhaupt een compensatie te geven.
Achteraf vragen ze opeens waarom ik het niet middels track & trace heb terug gestuurd. Ik heb daarop bovenstaande reden aangegeven. Nu achteraf geven ze aan dat ze de retourkosten hadden vergoed indien het artikel inderdaad defect is. Dit hebben ze niet vooraf vermeld op het moment dat zij de retour gegevens hebben doorgegeven. Natuurlijk had ik het dan middels track & trace terug gestuurd. Indirect vind ik het dus wel hun fout, zij waren niet duidelijk over de retour. Hierdoor had deze hele issue voorkomen kunnen worden.
Kortom wij krijg geen geld terug of een vervangend artikel en zijn dus het geld kwijt. Ik heb nog aangeboden om een ander zelfde soort artikel (Stahls weeder zonder led) t.w.v. 18 euro te willen ontvangen maar ze willen ons niet tegemoet komen. Nu hebben wij geen weeder en zijn we 25 euro kwijt. Dit was eens maar nooit meer bij deze webshop.

Reply from Transferpersshop.nl
Hele goede ervaringen met …
Hele goede ervaringen met Transferpersshop. Ik bestel hier regelmatig en ben erg tevreden over de transferpers en flexfolie. De klantenservice is altijd goed te bereiken, maar de meeste vragen/antwoorden waren voor mij ook te vinden op de website.

Vriendelijke, snelle service.
Supersnelle reactie via Facebook.
Goede producten.

Reply from Transferpersshop.nl
Snelle levering en super service
Snelle levering en super service! Had gisteren gebeld i.v.m. foutieve levering (paar flex en fock folies door elkaar gehaald) maar vandaag al de juiste binnen gekregen! Echt een Super Service!

OORDEEL ZELF
OORDEEL ZELF
Beste H,
Ik heb zonet mijn bestelling met ordernummer 21202 ontvangen, echter is het geleverde niet wat ik besteld heb.
Ik heb namelijk stahls cad cut adhesive besteld maar wat ik ontvangen heb is een goedkope Chinese versie.
Gelieve het bestelde alsnog te leveren.
(TRANFERPERSSHOP.NL)
Beste L,
Wij leveren alleen maar Stahls folie en werken niet samen met “Chinezen”
Uw conclusie vinden wij nogal onterecht.
(KLANT)
Hoe dan ook, wat u mij heeft toegezonden is geen stahls cad cut adhesive folie, wat u op de webshop nochtans adverteert.
Goedemiddag,
Dat is 100 % Stahs cad cut adhesive geleverd door Stahls Europe gevestigd in Duitsland.
We zouden de naam Stahls niet eens mogen gebruiken….
(KLANT)
De drager van stahls cad cut adhesive is transparant en niet van papier zoals wat u me stuurde bovendien is de tack van de lijmlaag op de drager van het originele stahls product veel groter en is de lijmlaag merkelijk dikker.
https://www dot stahls dot com/stahls/search.asp?q=adhesive%20material
Zie via de link wat waarvoor gebruikt word zodat u kan vaststellen dat uw omschrijving en het geleverde prod. niet overeenstemmen.
Beste L.,
Heb u al proberen te bellen, maar dit is de Site van Stahls America, en is lang niet allemaal leverbaar in Europa.
http://stahlseurope dot de/ dit is de Europese site. Ook hier zult u adhesive niet op terug vinden daar ze dit bijna niet verkopen.
Wij zijn 1 van de weinige Stahls dealers die adhesive verkopen.
(KLANT)
Dat is best mogelijk maar wat u heeft opgestuurd is bedoeld om een patch te hechten waarna deze word vastgenaaid.
Verder toont u op de website wel cad cut adhesive en benoemt u ze ook zo maar levert een heel ander prod. met andere eigenschappen en voor andere toepassingen.
Maw., u levert iets anders dan wat u op de website voorstelt.
Beste L.,
Deze folie wordt gebruikt om Hot stampfolie aan te brengen op textiel zoals omschreven op onze site.
Maar als u het terug wilt sturen zullen wij de folie crediteren.
(KLANT)
er bestaan 2 soorten adhesive folie en de reden hiervoor is dat ze verschillend werken, zoniet zou 1 soort volstaan.
De gewone adhesive (degene die u verkoopt) is voor tijdelijke hechting, cad cut daarentegen heeft een sterkere lijmlaag omdat deze permanent dient te zijn.
Wat betreft het al dan niet tevreden te zijn over het prod. is irrelevant daar het geleverde prod. niet het prod. is dat ik heb besteld.
Terugzenden is een mogelijkheid maar ik ben niet bereid om hier welke kost dan ook voor te dragen.
Beste,
We kunnen het oplaten halen als we zeker zijn als u aanwezig bent.
Het bedrag zal terug gestort worden mits het in de originele verpakking zit en geen gebruiks sporen bezit.
Administratie Transferpersshop.nl
(KLANT)
Ik kan niet garanderen dat er iemand aanwezig zal zijn, maar u kan wel een dpd verzendlabel aanmaken naar uw adres en deze dan doormailen, zodat ik deze kan printen en bij een parcelshop binnen brengen.
(TRANSFERPRESSHOP)
Beste L.,
We werken niet met DPD samen, als u het op de post doet dan zullen wij u deze kosten ook terug boeken.
(KLANT)
Ik heb al genoeg tijd besteed aan iets wat niet mijn fout is, ik ga geen extra inspanningen doen om naar de post te lopen en evenmin wil ik het pakket op mijn risico verzenden, waardoor het me beter lijkt om dan toch maar op te laten halen, maar ik kan niet garanderen dat er iemand aanwezig zal zijn.
Goedemorgen,
Het pakket zal morgen opgehaald worden.
Na controle zal het aankoop bedrag binnen 14 dagen terug gestort worden.
Dank voor uw medewerking.
Beste H.,
Nu word het toch helemaal te gek, u verkoopt onder valse voorwendsels waardoor ik een prod. krijg dat ik niet besteld hebt, vervolgens vraagt u mij om het prod. terug te zenden (risico) en dan heeft u ook nog het lef om te stellen dat u pas na 14 dagen zal terugbetalen indien het prod. in goede staat is, met andere woorden, u legt de verantwoordelijkheid en risico volledig bij de klant en dit terwijl heel deze situatie is ontstaan doordat u een prod. al dan niet bewust fout heeft voorgesteld.
Het lijkt me redelijk om het pakket pas op te laten halen nadat u een volledige terugbetaling hebt gedaan.
Beste L.,
Wij hanteren voorwaarden waarvan wij niet vanaf kunnen wijken.
(KLANT)
Ok H.,Dan doe ik wat ik als consument moet doen.
Klacht indienen bij de economische inspectie voor verkoop onder valse voorwendsels en een publicatie van onze mail conversatie.
H.,
Service bieden is niet echt je ding hé.
Beste L.,
We begrijpen je probleem niet echt hier op kantoor, wij laten het pakket ophalen en u krijgt het hele bedrag terug gestort.
Het lijkt ons logisch dat ze in het magazijn eerst kijken wat er allemaal in het pakket zit (er gaan hier immers een kleine 100 pakketten per dag de deur uit), er krijgen ook wel eens pakketten terug waar de helft van gebruikt is. Het lijkt me heel redelijk dat de mensen in het magazijn dit controleren.
We hopen dat je dat begrijpt.
Administratie Transferpersshop.nl
(KLANT)
Door te zeggen dat u het probleem niet begrijpt legt u de vinger op de wonde, controleren is nodig, maar dan vooral voordat u iets op de website zet dat u niet verkoopt.
U bent een amateur en als u zo met klanten omgaat zal u in een concurrentiele markt snel niet meer relevant zijn en als bedrijf verdwijnen, u zou niet de eerste zijn.
om nogmaals te zeggen wat het probleem is, u bied iets te koop aan wat u niet hebt, laat een klant hiervoor betalen en levert vervolgens een fout prod., als een klant u hierover aanspreekt zegt u dat het niet klopt en dat het prod. exact is wat er op de site werd voorgesteld om dan vervolgens de naam van het prod; op de site te veranderen( toch een foutje), dan zegt u dat terugname en terugbetaling kan maar dan enkel na controle van het betreffende prod.(want zulks moet u natuurlijk eerst controleren) zo nauwkeurig bent u wel.
Enfin, ik blijf niet tegen een muur praten, als u het nu niet begrijpt, zal u het nooit begrijpen
Met vriendelijke groeten
HIERNA HEB IK GEEN REACTIE MEER GEKREGEN VAN TRANSFERSSHOP.NL
Amateuristisch, kan niet op de beloofde termijn leveren
Deze webshop er op het eerste gezicht redelijk goed uit, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Maar al snel blijkt dat de webshop "work in progress" is, want opvallend veel artikelen zijn "uitverkocht" (?) en zijn sommige artikelen gewoonweg niet te bestellen.
Maar het ergste is eigenlijk dat bij het artikel dat ik besteld heb (een transferpers van 700 EUR) stond dat het artikel "in voorraad" was, en dat de levertijd "3-4 dagen" betrof. Ik heb de pers op een maandagavond besteld, en bijna een week later, op maandagmiddag, kreeg ik een bevestiging dat de pers verzonden was, en dat het 3-4 werkdagen kan duren voordat ik de bestelling in huis zou hebben. Dat leek in de verste verte dus niet op 3-4 dagen levertijd. Op dinsdag, een week later dus, ontving ik twee vellen folie die ik bij de pers besteld had, maar geen spoor van de pers zelf. Op woensdag (negen dagen later dus) werd de pers gebracht. Een pakbon van de fabrikant zelf gaf aan dat deze pers dus helemaal niet in voorraad was bij Transferpersshop.nl, maar direct vanuit de fabrikant werd geleverd.
Ik kan treurig worden van dit soort ondernemingen. Als verweer geeft de shop aan dat ze "een jonge onderneming" zijn, en nog veel dingen voor verbetering vatbaar zijn. Tja, ik denk dan: start je shop pas als je je zaken op orde hebt, tenslotte is er maar één kans om een (goede) eerste indruk te maken.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.