TrendyBed Reviews 117

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij Trendybed heb ik dekbedovertrek naar mijn wens kunnen vinden. zij waren de enige die een flanellen dekbed in de collectie hadden ZONDER instop strook en met drukknopen als afsluiting. gewoon 200x2... See more

Rated 5 out of 5 stars

L.S., vanmiddag mijn bestelling ontvangen. Service is heel zeer goed te noemen.Via mailberichten werd de status van mijn bestelling doorgegeven, zeer prettig. Artikel is goed verpakt en op de beloofde... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

In een van dekbedhoezen die ik had besteld zat een scheur. Direct nadat ik de klantenservice daarvan in kennis had gesteld en een foto had opgestuurd, kreeg ik te horen dat ze mijn klacht hadden ontva... See more

Company details

1. Linen Shop
  2. Bed shop
  3. Bedding Shop

Written by the company

Dekbedovertrek kopen | Trendy en voordelig! Bij TrendyBed maken we beddengoed kopen voordelig, eenvoudig en leuk voor iedereen. Hier vind je jouw trendy dekbedovertrek, zachte dekbed of mooie hoeslaken voor de beste prijs! Snel online besteld en thuisbezorgd, met de vertrouwde service van Decoware. Voor stijlvolle en comfortabele nachten Onze collectie dekbedovertrekken wordt continu aangevuld met de nieuwste ontwerpen van diverse merken. Zo vind je voor iedere slaapkamer de perfecte match! Kies je favoriete kleur, stijl en ontwerp, maar selecteer ook het materiaal dat het beste bij jouw slaapvoorkeuren past. Knuffelzachte teddy bijvoorbeeld, of lekker fris katoen. Zo geniet je altijd van een prachtig opgemaakt bed met het beste comfort! Beddengoed online kopen Bij TrendyBed kun je voordelig terecht om je hele bed op te maken. Alle soorten beddengoed, van molton tot dekbed, zijn bij ons in verschillende maten, soorten en materialen verkrijgbaar. Speciaal voor kinderen vind je bij ons het leukste beddengoed met de meest populaire prints in alle kindermaten. Voor een vrolijke slaapkamer en een goede nachtrust! Met de uitstekende service van Decoware Sinds 2022 is TrendyBed onderdeel van ons familiebedrijf Decoware. Met de overname van TrendyBed hopen we iedereen nog beter te kunnen voorzien van mooi en betaalbaar beddengoed. Uiteraard met de goede service en snelle verzending die je van Decoware gewend bent! Beddengoed dat voor 17:00 uur is besteld, wordt dezelfde dag vanuit onze winkelvoorraad verzonden. Meestal kun je de volgende dag al van jouw nieuwe dekbedovertrek genieten! Heb je nog vragen? Onze specialisten staan je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Veel mogelijkheden om te kiezen

Veel mogelijkheden om te kiezen. Gemakkelijk om bestellen. Bestelling vlug ontvangen.

15 August 2024

Hi Ann,

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je de vele keuzes op onze website hebt kunnen waarderen en dat het bestelproces voor jou eenvoudig was. Het is fijn om te horen dat je de bestelling snel hebt ontvangen. We streven ernaar om het winkelen bij ons zo makkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Geniet van je aankoop!

Hii Jac,

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We doen ons uiterste best om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, en het is geweldig om te weten dat dit is gelukt.

We wensen je veel plezier met het Decoware kinderdekbedovertrek!

Snel en goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

18 August 2024

Hi Ruddi,

Bedankt voor je 5-sterren review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het dekbedovertrek.

Mocht je in de toekomst nog iets zoeken of vragen hebben, dan helpen we je graag verder. Geniet van je nieuwe beddengoed!

Zeer negatief

Op 16 mei heb ik dekbedden besteld, volgens advertentietekst binnen 12/24 uur levering, maar tot nu toe niets ontvangen. Ondertussen 3 mails verstuurd, maar daar wordt niet op gereageerd. Vreemd dat er zoveel positieve reacties komen terwijl ik dit ervaar. Ben heel benieuwd naar een reactie.

29 May 2024

Beste Mieke,

Helaas kunnen wij op naam van Mieke Geerlings geen bestelling vinden in ons systeem, ook kunnen wij geen enkele mail van u vinden in ons systeem.

Indien gewenst kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0523-617240 of alsnog een mail sturen naar klantenservice@trendybed.nl en dan kunnen wij samen met u kijken naar een eventuele order van u.

Fluffy dekbed besteld

Fluffy dekbed besteld, netjes ontvangen. Echter dit dekbed pluist enorm is niet te doen. Al meer dan 5x gewassen en kunnen dit niet gebruiken. Omdat de pluisjes je tegemoet komen. Mail gestuurd met foto’s maar geen reactie . ORT129467

9 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

Wil ik retour formulier aan maken kan…

Wil ik retour formulier aan maken kan die het niet openen
Nornot found
Zei hebben de website niet op orde
Vind het te gek voor woorden dat ik zoon bedrijf op hun domme fouten moet wijzen
Moet niet gekkerder worden

10 August 2022

Reply from TrendyBed

Super jammer dat deze meneer ons een 1 geeft terwijl ik hem vele malen heb geholpen! En dan voor een technische storing die we direct op de eerste werkdag gaan oplossen? Ik heb aangegeven dat hij het pakket zonder retourformulier retour mocht sturen met zijn gegevens er handgeschreven bij maar dit was nog niet voldoende om deze meneer tevreden te stellen???!! Jammer dat iemand zo fel reageerd op iets waar we een oplossing voor aanboden terwijl hij voor de rest van zijn bestelling ons een pluim had gegeven per mail!

Slecht bedrijf

Dekbedovertrek in november 2021 retour gestuurd. Dit is door Trendybed ontvangen. Tot op heden geen terugbetaling ontvangen!!!! Hun e-mail ligt eruit!!!
Nooit hier iets bestellen!!!

19 January 2022

Beste Jen,

Wij hebben de domeinnaam Trendybed.nl exclusief boedel per 1 februari overgenomen via de curator die het faillissement afhandelt van de vorige eigenaars zie: https://www.faillissementsdossier.nl/nl/faillissement/1653431/experieur-b-v.aspx

Wij betreuren het dat er vele mensen gedupeerd zijn door Experieur bv helaas kunnen we dit voor u niet volledig oplossen aangezien dit gebeurd is voor de overname van de domeinnaam Trendybed.nl door ons, wij hebben enkel de domeinnaam gekocht. Het bedrag dat u dus betaald heeft voor uw bestelling is terecht gekomen bij Experieur en niet bij ons, U kunt het beste uw vordering indienen bij de curator.

Echter willen we u wel tegemoetkomen middels een korting van 50% op uw bestelling. Mocht u gebruik willen maken van deze korting dan horen wij dit graag en zullen we een code voor u aanmaken.

U kunt bij ons ook kiezen voor achteraf betalen waardoor u geen enkel risico loopt en hopen hierdoor ook uw vertrouwen voor de toekomst te winnen aangezien we al meer dan 15 jaar in het bedtextiel werkzaam zijn.

Achterlijk zooitje!

Een bestelling geplaatst op 4 oktober 2021 en tot op heden niets ontvangen. De klantenservice ligt eruit en ze hebben hun mail verwijderd. Niet meer bereikbaar dus. Je kan mooi naar je centen fluiten.

10 January 2022

Beste Jamie,

FAILLISSEMENT !!!!

Dit bedrijf is op 24 december 2021 FAILLIET verklaard!!! De smeerlappen!!! Eerst laten ze heel veel klanten nog vanalles op hun website bestellen, wel wetende dat de klanten NIETS zouden ontvangen: noch producten, noch geld terug. Ons geld zijn we kwijt, een "slordige" 125 euro!!

8 January 2022

Beste Maria,

Zelfde slechte ervaring

Zelfde slechte ervaring. Ik krijg ze telefonisch niet te pakken, reageren niet op mail, geld na maanden nog steeds niet teruggestort. Bestel hier niets!

6 January 2022

Beste Erik-Jan,

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters Na een bestelling niet meer vernomen.

Na een bestelling niet meer vernomen.
Keer op keer mails gestuurd en uiteindelijk een bericht terug. Ze zeggen dat de site gehakt is nou wat een onzin smoes.
Reactie blijft uit leveren ook niet en terug betalen ook niet.
Oplichters

3 January 2022

Beste Hans,

Zelfde verhaal

Zelfde verhaal: besteld, betaald, niets geleverd, houden je aan het lijntje dat er wel geleverd wordt zodra op voorraad. Ze zijn gehackt, ze zijn telefonisch niet bereikbaar, ze beantwoorden de mail niet en inmiddels is het telefoonnummer buiten gebruik. Oplichters!

3 January 2022

Beste Birgit,

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters die hun bestelling niet…

Oplichters die hun bestelling niet leveren maar wel geld vangen hiervoor.
Zijn 23 december failliet verklaard dus BESTEL NIETS!!!!!!!

31 December 2021

Beste mevr Berkemeijer,

Hier hetzelfde probleem.

Hier hetzelfde probleem.
Op 10 november artikel retour gestuurd. Geen geld terug. Waren gehackt en konden niet in het systeem. Regelmatig gebeld, steeds hetzelfde verhaal. Inmiddels ook geen reactie meer op e-mails. Telefonis geniet bereikbaar wegens "storing in de telefooncentrale".
Oplichters zijn het. Wij kunnen waarschijnlijk naar ons geld fluiten.

24 December 2021

Beste Ria,

Hetzelfde probleem

Hetzelfde probleem. 2 november besteld. Eerst problemen met inloggen, nu problemen met de telefoon. Mails worden niet meer beantwoord en bestelling nooit ontvangen. Kortom opgelicht

23 December 2021

Beste Angela,

Nooit bestellen wegens aankoopfraude

25 okt een bestelling geplaats. Direct moeten betalen 87,90. Pakket niet geleverd na 24uur zoals aangegeven. Telefonisch contact gezocht. Bleek geen voorraad te zijn. 19 nov werd er geleverd, 22 nov versturen pakketten naar de klanten. Dit bleef uit. Telefonisch contact gezocht de 22ste bleken ze gehackt. Noteerde mijn order numner en beloofde terug te bellen als ze weer konden leveren. Dit gebeurde niet. Wekelijks hing ik aan de lijn, ze bleven altijd aardig en bij uitspreken vermoedens/wantrouwen praatten ze dit weer goed. De week van 8 dec zouden de problemen opgelost worden maar helaas. Nu nemen ze de telefoon niet meer op, storing in telefoon centrale. Ik heb aangifte voor aankoop fraude gedaan bij de politie. Ga kijken voor verdere stappen.

22 December 2021

Beste heer/mevrouw de Jong,

NIET KOPEN

Maanden geleden iets besteld en betaald. Levering blijft uit en eerst was het 'niet in voorraad', vervolgens al wekenlang 'informatica-problemen waardoor ze niet kunnen antwoorden op mail'. Vandaag gebeld en nu is zelfs de telefoon buiten gebruik.
TOTAAL ONBETROUWBAAR!
NIET KOPEN!

15 December 2021

Beste Carolien,

Op 24 oktober sprei besteld

Op 24 oktober sprei besteld
Nog steeds niet ontvangen
Steeds andere smoesjes:niet op voorraad,komt binnen aantal dagen,
Dan weer zogenaamd gehackt en nu alweer 2 ruim 2 weken software probleem
Nooit kopen bij dit bedrijf
Net weer gebeld en nu krijg je weer een bandje met telefonische storing
Zijn oplichters

14 December 2021

Beste T. Kamphuis,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look