Trinus Rejser Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kanon oplevelse. Det var dejligt at få tildelt sin helt egen rejsekonsulent. Kommunikationen har været klar og har fungeret helt perfekt😎 Lasse har svaret på samtlige spørgsmål, givet os en masse fif... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for stor hjælpsomhed fra rejsearrangør Lasse. Da vores datter, der rejser alene, fik et akut problem og vi kontaktede Lasse meget sent om aftenen, blev telefonen straks tager og Lasse gik i... See more

Rated 4 out of 5 stars

Lasse fra Trinus var fantastisk, da han hjalp os ud på vores første rejse. Han fortalte alt hvad der var vigtigt at vide, inden vi skulle afsted, og hjalp os ovenikøbet med at købe flybilletterne. Det... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nul stjerner 🤬 Hold dig væk fra deres såkaldte rejsebureau. Min søn skulle på en grupperejse til Japan D. 5 marts i 14 dage, og skulle efterfølgende være i Japan en uge udover de 14 da... See more

1. Tour Agent

Written by the company

Grupperejser og uafhængige eventyr. De største eventyr – til de bedste priser – 100% CO2-neutrale.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Kæmpe anbefaling

Jeg stod lidt i en krise, da min oprindelige grupperejse blev aflyst. Heldigvis fandt jeg Trinus Rejser. Lasse var klar til at hjælpe mig med at finde den perfekte rejse, hvilket han også gjorde. Desværre skulle jeg tidligere hjem fra rejsen, grundet en familiekrise. Her var Lasse og resten af holdet super hurtige til at finde en billet hjem og altid klar på linjen. Trinus kan klart anbefales herfra, og jeg vil helt sikkert rejse med dem igen :)).

18 April 2022

Hej Arsmitha,
Tak for de fine ord.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med din grupperejse og med den pludselige flybillet hjem.

Hvis du planlægger at tage ud at rejse igen, så ringer eller skriver du bare - Vi sidder klar :-)

Kæmpe anbefaling!!

Jeg var i januar på en grupperejse på Sri Lanka. Turen skulle oprindeligt have været i december, men grundet corona blev den rykket.
Hele vejen igennem var Lasse kanon! Selv i dagene mellem jul og nytår var han nem at få fat på.
Det er genialt at vælge netop dette selskab, hvis man synes det virker uoverskueligt med alle de papirer, visum og hvis der er særlige tiltag i forhold til corona- da de er fantastiske til at hjælpe og gøre det nemt for en.
Helt klart også anbefalingsværdig hvis man skal rejse til et nyt land. De er hurtige at komme i kontakt med, og kan svare på alle dine spørgsmål!

Hvertfald ikke sidste gang jeg rejser med Trinus
Tak for kanon service, Lasse!!

4 April 2022

Hej Silje,

Vi er ovenud glade for de fine ord. Det var en absolut fornøjelse at planlægge din rejse.

Det var godt det kunne lykkes på trods af corona.

Vi håber at vi kan sende dig ned til varmen igen, en anden god gang :-)

Jeg vil klart anbefale Trinus rejser

Jeg vil klart anbefale Trinus rejser
Jeg har under hele forløbet haft kontakt med Lasse og han har været helt fantastisk.
Han fik sammensat en super rejse til mig der bestod af 3 forskellige grupperejser med internationale grupper!
Lasse hjalp med at få styr på alle indrejsekrav, forsikringer og flybilletter (selvom man også selv kan stå for det hvis man vil), og han var rigtig god til at svare på alle mine mange spørgsmål inden afrejse:)

Jeg kom afsted og havde en skøn oplevelse, corona kom desværre i vejen og jeg var nødt til at afbryde min rejse en del før tid.
Her var Lasse også helt suveræn!! Under hele forløbet var han nem at komme i kontakt med og hjalp til at det hele gik så let som muligt. Også i forhold til at få udskudt den resterende del af min rejse til et senere tidspunkt

Jeg har været rigtig glad for at rejse med Trinus og Lasse især fortjener de varmeste anbefalinger!!
Jeg glæder mig helt vildt til jeg skal afsted igen:)

29 March 2022

Hej Sofie,

Jeg er ovenud lykkelig, for de pæne ord!

Fornøjelsen er helt på min side. Jeg er glad for jeg kunne hjælpe dig.

Desværre var corona endnu en gang med til at ødelægge det sjove.

Jeg vil til enhver tid hjælpe dig med at komme ud i verdenen på ny :-)

Top kundeservice

Top kundeservice
Okay det her bliver min første ud af to anmeldelser. Jeg skal først rejse i 2024 el. 25, men jeg vil allerede rose kundeservicen

22 March 2022

Reply from Trinus Rejser

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Fed oplevelse!

Jeg er netop kommet hjem fra en grupperejse, og det hele har været vildt godt. Service var i top fra starten af, og hvor man hos så mange andre rejseselvskaber skal vente i ugevis for at få kontakt, tager Lasse telefonen med det samme. Alt i alt en virkelig fed rejse, desværre var jeg nødsaget til at rejse hjem før tid. Her var Lasse også en kæmpe hjælp!

5 March 2022

Hej Anna-Sofie,

Tak for de pæne ord!

Vi har været glade for at hjælpe dig :-)

Vi vil utroligt gerne hjælpe dig, ud på dit næste eventyr.

Rated 5 out of 5 stars

Grundet Covid-19 blev det ikke muligt…

Grundet Covid-19 blev det ikke muligt for mig at komme afsted, da jeg ville og til ønskede destination. Dog gjorde Lasse et stort forsøg på at få det til at fungere alligevel - og det er så ærgerligt, at jeg ikke kunne komme afsted alligevel, efter vi havde fundet en god rejse!
Men når det hele ser lidt mere lyst ud, ved jeg i det mindste hvor og med hvem, jeg skal hen 👍🏻

21 February 2022

Hej Frederikke,

Jeg er ked af det ikke lykkes at få dig afsted til din drømmedestination, det var virkeligt ærgerligt!

Vi sidder klar til at hjælpe dig, næste gang du skal ud at rejse.

Service i særklasse

Trinus har givet min veninde og jeg en fantastisk service fra dag et af! Vi har på intet tidspunkt følt os glemt, eller overset. Dsv gjorde corona situationen det ikke muligt at gennemføre rejsen, men vi ved allerede nu, at vi vender tilbage på den anden side af corona.
Kæmpe anbefaling herfra!

3 February 2022

Hej Celine,
Tak for anbefalingen :-)

Corona var desværre ikke på jeres side, hvilket vi er kede af.

Vi vil til enhver tid hjælpe jer, med at komme ud at rejse.

God og hurtig kontakt

Vi kom hurtigt og nemt i kontakt med Lasse fra Trinus, og oplevede en rigtig god service. Vi kunne altid kontakte ham, og vi fik hurtigt bestilt det som vi ønskede os. Desværre kom corona i vejen for vores afgang, som betød at vi fik returneret vores penge. Vi glæder os meget til, at forhåbentlig komme af sted med Trinus senere på året

26 January 2022

Hej Simone,

Vi er glade for at du har været tilfredse med vores hjælp!

Vi er kede af at vi desværre ikke kunne sende jer afsted på jeres rejse.

Håber på at vi kan hjælpe dig ud på dit næste eventyr :-)

Alt det bedste,

//Philip - U.

Kun ros herfra

Kun ros herfra! Min veninde og jeg skulle have været til Vietnam og Thailand. Dsv kom corona i vejen, og rejsen måtte aflyses. Undervejs oplevede vi dog en kundeservice i særklasse og vil derfor rigtig gerne rejse med Trinus rejser på et senere tidspunkt, når det bliver muligt.

26 January 2022

Hej Claire,
Tak for de pæne ord!

Vi er kede af at corona satte en stopper for planerne.

Vi vil være glade for at kunne sende jer ud i den store verden på et andet tidspunkt :-)

Alt de bedste,

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice! Lasse har hjulpet utroligt meget med at planlægge vores drømmerejse. Desværre har corona sat en stopper for det, men det har ikke sat en stopper for den gode service, Lasse har givet os igennem hele forløbet. Trinus Rejser kan klart anbefales!

12 January 2022

Hej Jeppe,
Tak for de fine ord.

Er glad for at vi kunne hjælpe med at planlægge din rejse.

Desværre var corona endnu en gang skyld i, at det ikke kunne lykkes.

Jeg håber at vi en dag kan sende jer afsted :-)

Bedre service findes ikke

Lasse har gjort alt hvad han kunne for at få os ud i verden under corona, men det er desværre ikke lykkedes, med vores ønsker. Han har været en kæmpe hjælp!!

12 January 2022

Hej Cathrine,
Tak for de pæne ord.

Jeg er ked af at diverse restriktioner, var med til at gøre at i ikke kunne komme ud i verdenen under corona.

Jeg håber at vi en dag kan sende jer afsted :-)

Service i verdensklasse

Min rejsegruppe og jeg kontaktede Trinus rejser, da vi havde svært ved at gennemskue en flyrejse til Caribien. Lasse stod her klar med det samme. Jeg blev desværre ramt af corona dagen før afgang, og på trods af at det var midt i juledagene, så satte Lasse tid af til at hjælpe mig med hurtigst muligt at finde en ny flybillet. Altid lynhurtigt svar, på alle spørgsmål man skulle ligge inde med.

En kæmpe anbefaling herfra, og helt sikkert ikke sidste gang at jeg rejser med Trinus rejser!

11 January 2022

Hej Anna,
Tak for de fine ord.
Håber at i havde en fantastisk tur til Caribien, på trods af den uheldige start.

Vi sidder klar til at hjælpe dig når du skal ud og opleve den fantastiske verden endnu en gang :-)

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Trinus har været fantastiske igennem hele mit forløb med at skulle ud at rejse - guides til hvad der passer mig bedst og holdte mig i hånden hele vejen igennem, på trods af at min tur i sidste ende ikke kunne lade sig gøre grundet corona ://
Det er helt sikkert at jeg skal afsted med dem en anden gang!

10 January 2022

Hej Camilla,

Vi er glade for at du har været tilfredse med vores hjælp!

Vi er kede af at vi desværre ikke kunne sende dig afsted på din rejse.

Håber på at vi kan hjælpe dig ud på dit næste eventyr :-)

Alt det bedste,

//Philip - U.

Service i topklasse

Havde en KANON oplevelse med Lasse og Trinusrejser. Hjalp med planlægningen af min rejse til Costa Rica, Cancun og Miami.
God service hele vejen.

3 January 2022

Hej Oliver!

Tusind tak for de flotte ord - det var en ubetinget fornøjelse at hjælpe med planlægningen af dit gruppeeventyr i en ellers meget urolig verden.

Så glad for at vi fik det til at lykkes!

Rigtig godt nytår herfra :)
// Lasse

Den bedste service

Den bedste service, alt er bare perfekt. Kan klart anbefale det til andet. Jeg vil også gerne selv bruge dem igen.

28 December 2021

Hej Jo,

En absolut fornøjelse at hjælpe jer med at få styr på det hele :) Jeg krydser fingre for at vi kan få lov at sende jer på eventyr igen i fremtiden!

De bedste hilsner, og godt nytår!
//Lasse

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt når man skal på en grupperejse

28 December 2021

Hej Cecilie,

Tusind tak for den fine anmeldelse - det var godt at vi lige i sidste øjeblik kunne få dig skudt afsted til varmere himmelstrøg! :D

Håber at du har verdens bedste tur.

Lasse // Trinus Rejser

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske oplevelser og super service!

Mine 3 veninder og jeg rejste med Trinus Rejser til Australien og New Zealand sidste år.
Vi havde en fantastisk rejse hvor servicen var i top. Hurtig og nem kontakt med vores rejsekonsulent Kenneth og vi fik en masse brugbar information inden afrejse. Under rejsen havde vi mistet vores booking bekræftelse til vores ene hostel, men efter en besked til Kenneth, fik vi alle vores dokumenter tilsendt - super nemt!

At rejse med Trinus Rejser er et godt valg, da det hele er samlet og vi bare kunne nyde alle oplevelserne uden at skulle bekymre os om det praktiske - og så var deres pris by far den bedste vi fik tilbudt!

Det er den fedeste rejse vi har været på og vi er alle kommet hjem med mange minder for livet. Hvis man kunne give mere end 5 stjerner havde vi gjort det!

De bedste hilsner Emilie

14 December 2020

Hej Emilie!

Tusind tak for de meget fine ord. og for at I her nu lige ville tage jer tiden til at lave en anmeldelse - det varmer i disse lidt hårde tider.

Det var en fornøjelse at have jer afsted og jeg var misundelig hele vejen igennem!
Jeg håber i har det godt og at i får en dejlig jul og et godt nytår når vi kommer dertil.

På gensyn :)
Kenneth // Trinus Rejser

Fremragende oplevelse

Jeg og mine kammerater rejste sammen til Cambodja, Vietnam og Thailand i januar og februar 2020, og det var vildt fedt. Ikke bare turen var fremragende, men det var personalet vi snakkede med hos Trinus Rejser også. Utroligt hjælpsomme og dejlige mennesker.
Kun gode vibes og likes herfra.

29 September 2020

Hej Daniel!

Det var så godt at have jer afsted - hele kontoret var misundelige hver gang i postede billeder :D

Vi håber på at kunne sende jer ud i verden igen i fremtiden - vi er efterhånden ved at være godt trætte af Corona..!

Tusind tak for de flotte ord - det varmer!

Kærlig hilsen,
Rohini // Trinus Rejser

Rated 5 out of 5 stars

Oplevelse og service i verdensklasse!

Mine venner og jeg var på en gruppetur i Australien og det hele spillede bare. Vi havde den fedeste tur og jeg er så lykkelige over at vi valgte Trinus Rejser. Vi fik virkelig alt hvad vi havde betalt for og mere til fordi vi fik så mange nye venskaber. Hvis vi havde spørgsmål undervejs kunne vi altid komme i kontakt med nogle og vi følte os trygge under hele turen. Det var den fedeste tur og vi skal helt sikkert afsted igen!

7 September 2020

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse - det var så godt i nåede at være afsted før Corona..!
Det var en fornøjelse at sende jer til den anden side af jorden - og I er altid velkomne igen når I vil udforske mere af verden - det ved I!

Jeg venter i spænding på at høre hvor turen skal gå hen næste gang!

Rohini // Trinus Rejser

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde min piger ud at rejse da…

Jeg havde min piger ud at rejse da denne fermøse Corona virus viste sin grimme ansigt.
Selv om det var weekend fik jeg en god snak om hvorfra og få fat i flybilletter til pigerne Så de kunne komme hjem. Efter har vi haft en god dialog og har fået landet en god slutning på rejsen. Vil hel sikker ikke tvivle med at anbefale Trinusrejser til andre.

23 August 2020

Hej Allan!

Det var så godt at vi fik dine piger hjem med det samme. Vi holder naturligvis ikke weekend når der er noget der sætter de rejsende i en svær situation, så forældre som jer netop også kan få fat på os med det samme - uden ventetid.

Jeg håber på at vi kan få arrangeret resten af pigernes tur til Fiji når verden en gang åbner lidt mere op - og vil med fornøjelse være deres personlige rejsekonsulent endnu en gang.

Alt det bedste til dig og din familie.
Lasse // Trinus Rejser

Take a closer look