Tuin Huis Reviews

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Een tuinhuisje besteld. Levertijd 5-6 weken, onze vakantie hierop aangepast. Maar geen tuinhuis te bekennen. Tig keer naar de klantenservice gebeld maar je wordt niet teruggebeld of gemaild, wanneer... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

De bestelling liep even fout. Telefonisch werd dit samen met ons hersteld.(ICT_issue). Het geleverde was niet geheel volgens beschrijving op de site. Ook hierover gebeld en gemaild. Nadat er duideli... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Sauna besteld. Kachel werd beschadigd geleverd maar dat hebben wij pas ontdekt na installatie en onze gasten klaagde dat het niet warm genoeg werd. We zijn al vanaf mei aan het bellen en mailen m... See more

Company details

1. Garden building supplier

About Tuin Huis

Written by the company

Tuin Huis bij A-Z Gartenhaus GmbH

Your Partner for Garden & Home

Wij zijn gespecialiseerd in de Duitse detailhandel voor tuin- en huisprojecten. In onze professionele winkel vindt u.

• 2.000 tuinhuisjes, gereedschapsschuurtjes, tuinhuisjes en kassen,
• 300 tuinsauna's, binnensauna's en infraroodcabines,
• 750 terrasoverkappingen, serres en overkappingen,
• 300 carports, garages en tuinkasten
• en 850 tuinartikelen zoals kinderspeeltoestellen, schuttingen en zonneschermen.

Europa's marktleider

Opgericht in 2002 zijn wij als GartenHaus inmiddels marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en recentelijk uitgebreid naar Nederland, België en Denemarken met onze winkels Tuin & Huis, Maison & Jardin en Have & Hus. Wij verkopen producten van topmerken als Alpholz, CARLSSON, FinnTherm en Terrando en zijn Europa's nummer 1 voor tuinhuizen. Elk jaar vinden meer dan 12.000 klanten hun gewenste product via ons.

100.000 trouwe klanten

Vertrouw niet alleen op onze woorden. Want de mooiste referentie van ons werk is de tevredenheid van onze klanten, wat ook blijkt uit de talrijke positieve Trustpilot reviews. Reeds meer dan 100.000 klanten hebben zich overtuigd van onze productverscheidenheid en ons deskundig advies en stuurden ons duizenden foto's van hun gebouwde tuinhuis-, sauna-, carport- en terrasprojecten.

360-graden service

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning voor onze producten en hebben wij ook op andere manieren altijd een open oor voor hen. Zowel per telefoon en e-mail als via onze chat in de webshop. Onze technische adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste kennis en kunnen u helpen - in Duitsland en elk ander land waar wij actief zijn.

Alle service zonder zorgen

U bestelt het gewenste product, wij zorgen voor de rest. Wij leveren onze tuinhuizen, sauna's, terrasoverkappingen alsook houten garages en carports door middel van een expeditiebedrijf tot aan uw stoeprand. De levering van de grote houten gebouwen gebeurt met een vrachtwagen van 40 ton en een vorkheftruck voor het lossen. Dit elimineert de stress en het gedoe van het ophalen bij uw plaatselijke bouwmarkt.

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Prima kwaliteit en zeer correcte…

Prima kwaliteit en zeer correcte communicatie, een aanrader.

23 December 2021

Reply from Tuin Huis

Goedendag, bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

Rated 4 out of 5 stars

Goede service. Door drukte wel langzame communicatie

22 December 2021

Aanrader

Huis is netjes afgeleverd. Goed en waterdicht verpakt. Helder instructie. We zijn nog niet klaar

28 October 2021

Rated 1 out of 5 stars

Matige kwaliteit tuinhuisje en slechte service

De kwaliteit van het hout van het geleverde tuinhuisje Alster is matig, er zitten gaten in door noesten, soms is het hout wat krom. Let op, het hout is onbewerkt, dus er moet nog geschilderd worden. De handleiding klopt op sommige punten niet.

Er misten twee planken. Deze zijn wel nageleverd. Eerst wilden ze dat we deze zelf gingen kopen in een bouwmarkt. Dit was vanwege een vermeende levertijd van 4-5 weken, dit bleek uiteindelijk 3 weken te zijn. Het zelf kopen hebben we niet gedaan, omdat dit meer tijd kost en daarnaast horen zij dit te leveren. Het was hun fout.

Verder hebben ze een onjuist advies gegeven. Ze adviseerden op hun website om een pakket dakbedekking aan te schaffen. Ik heb per mail gevraagd of dit noodzakelijk was, Zij adviseerden van wel. Bij montage bleek dat het pakket dakbedekking niet nodig is, er zit al dakbedekking bij het huisje. Vervolgens bleken ze moeilijk bereikbaar zowel per email als per telefoon, pas na 2 weken en herhaaldelijk mailen en bellen (klantenservice was soms gewoon niet bereikbaar, kreeg in gesprek toon of was niet aangesloten) van mijn kant is er gereageerd op mijn verzoek tot retourneren. Dit was wel mogelijk, echter diende ik zelfde de kosten te dragen voor terugsturen naar Duitsland, omdat het retourneren op mijn verzoek is en niet binnen 2 weken na aanschaf. Echter heb ik dit alleen aangeschaft omdat zij dit adviseerden. Het terugsturen bleek bijna net zo duur als het pakket gekost heeft. Twee dozen zijn vrij groot, (2 meter bij 15 cm en 15 cm), waardoor het snel vrij duur wordt om iets versturen naar Duitsland. Uiteindelijk zijn ze bereid, na meerdere mails van mijn kant, om het vervoer te regelen, echter wel op mijn kosten, 80 euro.

Ze vinden het strikt nalopen van hun leveringsvoorwaarden belangrijker dan het leveren van service

Het is niet mogelijk om een review achter te laten op Nederlandse website en op de Duitse website wordt deze niet gepubliceerd. Ik vraag me af hoe ze dan aan de reviews komen

8 October 2021

Reply from Tuin Huis

Goedendag, het spijt ons dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van het tuinhuis. Hout is een natuurproduct. Geen boom groeit zonder knoesten en absoluut recht. In Noords sparrenhout hout vindt men voornamelijk vastgegroeide knoesten, maar geen doorlopende gaten veroorzaakt door uitvallende knoesten. De nerf ziet er altijd anders uit, het weerspiegelt de groeiomstandigheden van de boom. Op de productpagina kunt u precies zien wat er bij de levering van het tuinhuis is inbegrepen. De bestelde accessoires werden geleverd zoals gewenst, helaas kunnen wij geen gratis retour aanbieden. Uit uw e-mailgeschiedenis kunnen wij opmaken dat u rechtstreeks contact hebt met onze klantenservice. De verantwoordelijke collega's beantwoorden graag al uw verdere vragen! Met vriendelijke groeten, uw Tuin-Huis-Winkel

Rated 5 out of 5 stars

Support-medewerker A. redt de tent!

Support-medewerker A. heeft alles goed gemaakt, nadat dingen a. niet leverbaar bleken, b. te laat aankwamen of c. in een te grote hoeveelheid geadviseerd werden. Mbt het laatste zou het fijn zijn als TuinHuisWinkel hun advies aanpast want het scheelt een hoop retour gedoe natuurlijk. Maar zoals gezegd: allervriendelijkst geholpen door A. Zo'n medewerker verdient waardering (en een bonus!).

4 October 2021

Reply from Tuin Huis

Goedendag, we zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling bij ons. Wij geven de lof graag door aan onze collega. Dank u voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huin-Winkel

Snelle levering. Goede communicatie

22 September 2021

Beste meneer Huizinga,
Bedankt voor de positieve waardering! Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

Rated 4 out of 5 stars

Een goede en snelle levering

Ze leveren best snel en hebben een goede service die goed berijdbaar is.
De levering is ook netjes en vlot verlopen een klein nadeel is dat je mails in het Duits krijgt voor mij dan want ik ken niet goed Duits😁

5 August 2021

Beste meneer Kuijpers,
Bedankt voor uw review en feedback. Wij zijn hard aan het werk om alle onze correspondentie goed te vertalen naar het Nederlands. Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

Service!

Hert product dat ik besteld had, kwam over ca 3 weken pas. Dit werd al na 1 week. Toppie, want het was een cadeau voor een collega die ons ging verlaten. Helaas heeft DPD niet meteen aan de bel getrokken dat er iets mis gegaan was bij het vervoeren (lees= ik moest daar zelf over gaan bellen) Daarna contact opgenomen met Tuin Huis en heel vriendelijk geholpen, op een kleine niet terug bel actie van hun kan, nog een keer gebeld, maar ook toen weer geen probleem. Nieuw artikel werd geregeld en DPD heeft het vandaag (een week en 1 dag later, maar nog steeds eerder dan de ca 3 weken) afgeleverd bij mijn collega. Toppe service 2x aan de telefoon!!!

23 July 2021

Reply from Tuin Huis

Dag mevrouw de Wilde, bedankt voor de positieve review en uw vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

Schuur Maria

We hebben n mooie schuur geleverd gekregen bestellen ging vlot, de afspraak voor bezorgen ging keurig en de pakketten werden met zorg geleverd.
Als ik vragen erover had kreeg ik snel antwoord.

22 July 2021

Reply from Tuin Huis

Goedendag, bedankt voor de positieve review. We zijn blij dat u tevreden bent met uw bestelling bij ons. Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

Rated 5 out of 5 stars

mooie producten en zeer scherpe…

mooie producten en zeer scherpe prijzen. Kosteloze levering ook een groot pluspunt!

18 June 2021

Reply from Tuin Huis

Goedendag, bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

Rated 5 out of 5 stars

Aan te raden voor aankoop tuinhuis

Vlotte levering van de bestelling. Prettig om een Nederlandse klantenservice te hebben. Een ontstaan probleem bij de bouw is vlot en passend opgelost.

16 June 2021

Reply from Tuin Huis

Beste mevrouw Osse, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat we u van ons, en onze producten, hebben kunnen overtuigen. Met vriendelijke groet, uw Tuin-Huis-Winkel

The Trustpilot Experience

Take a closer look