See what reviewers are saying
Jeg harnu fulgt Turboslank forløbet i 20 dage og jeg er bare SÅ tilfreds. Har tabt 5-5,5 kg og adskillige cm i bryst og taljevidde, så jeg nu igen kan passe mit tøj uden det strammer. Men mere v... See more
Varen bliver bestilt. Kommer som aftalt til tiden. Produktet tages i brug og bruges efter anvisningerne. Kiloerne er efterfølgende raslet af. Hvad mere kan man forlange............ 5 stjerner herfr... See more
Produktet blev leveret uden anmærkninger, dette er der derfor ikke noget at sende en finger på. Jeg kan ikke udtale mig om effekten, da jeg kun kunne tvinge et enkelt glas ned. Smagen var ganske enkel... See more
Company details
Information provided by various external sources
Turboslank™ er et sikkert og enkelt slankekoncept, der forkorter selve slankeperioden til et minimum. På denne måde kan man hurtigt komme videre med en sund livsstil efter vægttabet. I praksis beder vi dig stort set om at ’glemme’ dine kostvaner i 10-20 dage. I denne periode vil din primære føde bestå af milk-shake lignende drikke, suppleret med et lille indbydende aftensmåltid. Denne næringssammensætning er særligt egnet til et hurtigt og effektivt fedttab. Tanken bag denne praksis er, at vi mener at slankekur og vægttab ikke skal forbindes med det ’at leve sundt’, da dette giver et forkert forhold til hvad det vil sige at være ’sund’. Ergo, opnå dit ønskede vægttab med Turboslank™ og lev efterfølgende sundt med vægtbalance.
Kuttervej 4, 3730, Nexø
- info@turboslank.dk
- turboslank.dk
No history of asking for reviews
GIV DET EN CHANCE , DET VIRKER!
Jeg gik i i det her forløb en forventning om, at jeg nok ville tabe nogle enkelte kilo. Jeg tabte mange flere end forventet. Den er en smule hård i starten, men lige så snart du ser resultater, så er det det hele værd. PRØV DEN!
Jordbær smag er klart den bedste :)
Virker meget bedre end det smager!
Jeg harnu fulgt Turboslank forløbet i 20 dage og jeg er bare SÅ tilfreds.
Men mere vil jo som bekendt have mere og om en måned regner jeg med at gentage successen. Jeg har forskellige sociale aftaler, så derfor vil jeg prøve 2 x 1 uge med en lille uges ballancekost indimellem, og det resterende pulver - ca 1 uges forbrug, vil jeg bruge til frugt smoothies i ugen imellem plus bagefter.
Det bliver helt sikkert ikke sidste gang har jeg har handlet hos Turboslank. Jeg var så uheldig i anden levering at få jordbær istedet for vanille, og fik superservice, måtte vente nogle dage på vaniljen, men kunne til gengæld beholde jordbærpulveret, så nu kommer det min veninde til gode, og måske giver det en ny kunde!? :-)
Hurtigt og effektivt
Jeg blev ening med mig selv at prøve at bestille og 3 dage efter havde jeg varen på Færøerne, super hurtigt og fik god vejledning og var igang med det samme
Hurtig og effetkiv ordrebehandling + svarede hurtigt (telefonisk) på henvendelse...
Turboslank var hurtige til at ekspedere ordren, og de vendte tilbage (telefonisk) på et spørgsmål, som jeg havde sendt pr. mail.
Produktet virkede også fint.... Ca. 3 kg tabt på 10 dage.
Fæl smag!
Ked af smagen som minder om børnevitaminpiller fra 80 erne!
Måtte stoppe....kan simpelhen ikke få det ned. Købte vanilje og jordbær og de er lige slemme for mine smagsløg. Dog får I 3 stjerner for de 3 kg jeg tabte.
Nogen der vil købe turboslank til 12 dage for 300 kr (7 dage vanilie plus 5 dage jordbær)
Fin behandling, pulver er svært at ryste klumper ud af, her er nuno meget nemmere.
Smagen er ok, dog lidt for sød. Når der kommer klumper i blandingen efter det er rystet so er de lidt svære at få ud. Ønsker flere smagsvarianter og at portionerne ikke er så store. Ved mindre portionerne ville jeg købe forskellige varianter samtidig.
nul sukkertrang
har prøvet 10 dag på turboslank, kan anbefales, den tager trangen til sukker. Den er nem at drikker og man er mæt, om dagen og glæder sig til sit aftensmaden som jo bare smager mega godt..jeg tabte 5 kg på de 10 dage, kan anbefales som en starter, hvis man vil lave sin kost om.
Perfekt og lynhurtig levering
ordrenummer 100000885 perfekt levering og meget billige priser. Super
Ingen sukkertrang!! Skønt!
Den første dag var lidt hård, jeg var meget træt og havde ondt i hovedet. Men allerede næste dag gik det fint, jeg følte ikke at jeg var sulten, og vigtigst af alt så havde jeg ikke trang til sukker, som ellers er et stort problem for mig!! Og det holder stadigvæk!! Jeg tabte mig 4 kilo, og spiser generelt mindre nu. Vil klart anbefale det til andre...
Ikke en finger at sætte på noget n
Turboslank er et fantastisk produkt.
Fra starten af har det været en god oplevelse. :) Hurtig levering som det første. Herefter en mail med tilbud om assistance hvis man har spørgsmål - endda af en "rigtig" person og ikke bare kundeservice.
Selve produktet levede fuld ud op til mine forventninger. De første dage er en smugle hårde men det der mest psykisk. På de første 10 dage tabte jeg mig 5 kg. Og jeg startede med et BMi på 25,1 så på ingen måde meget overvægtig. De sidste 20 dage lavede jeg en kombi af pulver og lidt mere mad. Så alt i alt har jeg tabt mig ca. 8 kg :) Der var endda overskud til motion også.
Den største udfordring var faktisk kollegaer!!! Der er ikke mange der forstår en når man tager så drastiske metoder i brug. Efter et par dage blev jeg ligeglad ;) Og nu har jeg fået en anden kollega med på vognen da de jo kan se resultaterne.
Hilsen en lykkelig quinde der idag sidder i et par bukser hun ikke kunne passe for en måned siden ;)
Tilfreds!
I forhold til andre kure, virker TurboSlank over al forventning!
Jeg har meget svært ved at tabe mig, og først da TurboSlank blev taget i brug, lykkedes det mig endelig at komme et skridt tættere på min idealvægt. Det har været NEMT at holde vægten efterfølgende... :-D
Velsmagende og nemt!
Jeg har prøvet turbo slank i flere omgange - altid med gode vægttab. Kakao smagen er god for mig, og jeg synes at det smager ganske fint. Turbo processen er god i forhold til at få koblet hovedet fra, få renset ud og sorteret i alt det som hovedet tror at kroppen behøver, for at fungere :-) Super god betjening, levering mv. Kunne godt bruge en konkurrence mere - det sætter ekstra fut i ... mig :-) Tak for et godt produkt!
Simpelt og fantastisk!!!
Jeg er på turbo slank for 2. Gang- 10 dages kur begge gange;) første gang røg der 9 kg;) og ja jeg var træt, og ja jeg var ved at opgive men efter 3 dagen gik tingene meget lettere! Man skal jo lige " renses ud / afgiftes" ;) Og denne gang er jeg oppe på 3 kg og er ikke færdig endnu ;) Det er et simpelt og fantastisk middel til at booste et vægttab og komme igang med en sundere og bedre hverdag;) jeg har været på mange kure i mit liv men denne er simpelthen den bedste;) kan virkelig anbefales;)
De holder hvad de lover!
Jeg er virkelig glad for Turboslank! De holder hvad de lover, du er garanteret et vægttab hvis du følger instrukserne og hvis du har spørgsmål eller bare en dum dag under forløbet, så kan du altid ringe eller skrive til dem og de giver dig nogle opløftende ord og får dig op på hesten igen. Jeg kan helt klart anbefale Turboslank! Det er ikke sidste gang jeg har brugt deres pulverkur (har været på den to gange - før jul og efter jul).
Virker..
Turboslank virker rigtig godt, er helt klart noget der kan anbefales..!
DET VIRKER
-7,7kg på 9 dage.og 3 uger efter ligger jeg stadig på det samme.så er snart klar til næste omgang.
dette er selv om jeg tager medicin der gør det svært for mig at tabe mig.
3 dagen var slem.ikke med sult men med at min hjerne blev ved med at fortælle mig at jeg skulle spise mad.jeg spidste så agurk og tomat da der ikke er mange kacl i.det var nok til at snyde hjernen.
Har endelig tabt de sidste "svære" 5 kg :)
Jeg er ikke overvægtig og har aldrig været det, men har gennem de sidste 5 år (30+) opbygget 5 kg for meget på baller og lår. Jeg har kæmpet motionsmæssigt som en gal for at komme af med dem men ikke lykkedes før jeg prøvede med Turboslank. Var skeptisk i starten men da jeg er ret glad for kakaomælk var det skønt med chokoladesmagen og overholdt nemt de 10 dage på kuren.
Er ikke så vild med de andre smagsvarianter og heller ikke opskrifterne i bogen. Til aftensmad sammensatte jeg selv en max 150 kalorie aftensmad - hvilket var nemt og billigt.
Jeg har nu gennemført 2 x 10 dage på 1 år og har tabt 8 kg i alt og max glad og tilfreds.
Hvis der sniger sig nogle ekstra kilo på igen vil jeg tage en kur mere. Har anbefalet kuren til både kollegaer og familie og flere har haft god succes med store og små vægttab.
Desuden er det rart at kunne spørge producenterne bag Turboslank til råds på Facebook. Ville dog ønske at produktet kom lidt hurtigere med posten efter bestilling.
Holdte løfter :)
Fedt med en virksomhed der holder hvad de lover :)
Mange tak for god vare, god service og hurtig levering :
Vh T.