Okay
Okay, der er meget at sige, men tror simpelthen ikke, der er plads til det. Disclaimer: Vi kender restauranten fra Instagram, og alle har hypet det her sted op. FYI, vi glæder os rigtig meget til oplevelsen og går ind med positive tanker.
1. Restauranten havde slet ikke en hyggelig stemning. Når jeg tænker Tyrkiet, tænker jeg på farver, flotte lamper, en bağlama (lang guitar) og farvede tæpper. ELLER en mand med et stort overskæg og en gammel kvinde med typisk tyrkisk hijab, som står i køkkenet og laver brød. Jeg siger ikke, alle de ting skal være der, men helt hvide vægge med lidt farvet kunst og tyrkisk musik i baggrunden does not give Türkiye.
2. De havde intet menukort? Hvordan skulle man huske alt det, der blev sagt? Hvis de havde én valgmulighed, så forstår jeg det måske bedre, men de havde jo alle mulige tilføjelser, man kunne vælge imellem. Og hvis man ikke kender maden, vil man jo gerne vide, hvad der er i? Måske er det bare mig. Udover det blev alt fortalt af tjeneren, som faldt over ordene, fordi musikken var så høj, og akustikken var så dårlig??
3. PORTIONERNE?! Hvis du er en person med meget appetit, så er det NOT THE PLACE to go to. Hvis man bestiller menuen med kød, fik man ET spid og ikke et spyd som hos abi nede på enhver kebabmand, som sælger spyd. Det er seriøst 6 stykker lever på et spyd. And trust me, det var små portioner.
4. Det her er måske ligegyldigt. Men brød og vand pr. person kostede 45 kr. Jeg ville ønske, jeg tog et billede af brødet, fordi det var seriøst så lidt til fire mennesker, at jeg troede, det var en brødkurv til 2 personer (and that's me being generous).
5. Vi bestilte 1 Mezze og 2 Mezze, men med kød. Vi fik alt mezzen på samme tid (hvor vi alle troede, det var til 1 menneske), hvor kødet kom en halv time efter? Et andet bord foran os blev så forsinket med deres mad, at de var nødt til at aflyse deres anden aftale? Og klokken var 22:30. Heldigvis var det ikke os.
6. Udover det var tjenerne rigtig søde. Intet mod dem. Nå ja, en kande ayran (som vitterligt er yoghurt, vand og salt) kostede 110 kr.
Jeg synes, Turkish Showbiss var ALT for gentrificeret og glorificeret af sociale medier og københavnere, som ikke tager nok på en kebabrestaurant og IKKE bare en kebab hjem fra byen.
I'm so sorry for the rage bait.