Hvad gør man, når man ligger hjemme og efter operation ikke har mulighed for at danse rundt i det fri? Ost skal man da have, altså som i det SKAL man da. Sagen er klar, nettet, ulvedal-ost.dk har å... See more
See what reviewers are saying
Jeg bestilte deres madspild tapas oste pakke og tapas tilbehør fra Ulvedal ost som skulle bruges til en fødselsdag. 2 dages levering grundet Black Friday Men det jeg modtog var virkelig lækkert o... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Ulvedal Ost -Fordi livet er for kort til ost der ikke smager af noget! Mit navn er John Mathiasen, jeg startede som ostehandler i 1973. Interessen for handel kommer fra barnsben, hvor jeg solgte jordbær på torvet i Vejle, som 8 årig. Ulvedal Ost startede i 1986 hjemme på min gård Ulvedal i Egtved. Jeg lagde ud med 2 ostebiler, som kørte til torvedage. I 1987 byggede jeg lager på vores nuværende adresse i Egtved. Men tiderne bliver mere vanskelige for torvehandlerne og jeg må tænke i nye muligheder, så den sidste torvebil bliver solgt i 2005. I 2004 begynder Ulvedal så småt at importere oste, først fra Frankrig, og hurtigt følger Spanien, Italien og Holland med. Jeg fik interesse for de mange lækre specialiteter som vi har i Europa, og tænkte; dem skal alle have lov at få glæde af. Ulvedals sortiment blev herefter udvidet, så kunderne kunne få den komplette osteoplevelse ved Ulvedal ost. Igennem årene har jeg fundet mange nye lande med spændende oste og specialiteter, og listen vokser stadig med nye delikate produkter fra hele Europa. Mine ferier bruger jeg, på at besøge producenter af oste, vine og specialiteter. Jeg nyder at finde nye varer, som jeg kan få lov at dele med mine kunder. Ulvedals egne oste – fra min kærlighed til osten og ud til dit bord Gennem mit liv med ost har Jeg opnået en større og større passion for ost, som smager af noget. Mit motto: Livet er for kort til ost der ikke smager af noget. Hos Ulvedal, modner vi selv vores egne oste, og gennem årerne har jeg opfundet forskellige måder, at modne vores oste på. Vores oste bliver modnet på træhylder hvor de vendes pr. håndkraft. Luftfugtigheden og den rigtige bakterieflora er med til, at give den helt unikke smag i Ulvedal oste. Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, smag og service, for jeg sætter en stor ære i at give den fuldendte smagsoplevelse. Velbekomme John Skovdall Mathiasen
Tudvadvej 1A, 6040, Egtved, Denmark
- post@ulvedal-ost.dk
- ulvedal-ost.dk
Kan du lide super smagsfulde oste ?
Kan du lide super smagsfulde oste? Så køb dem hos Ulvedal og glem alt om supermarket oste. De ansatte hos Ulvedal er selv stor spisere af kvalitets oste, og det viser sig i de oste de laver. Indtil nu er jeg ikke blevet skuffet over nogle af de oste jeg har købt hos dem. Især deres egne blåskimmel oste er fantastiske. Ulvedals priser er lidt over supermarkedes priser, men man får meget valuta for pengene. Fragten tager et par hverdage fordi ostene pakkes i hånden. Hver ost kommer vakum pakket og kan fint holde sig over 1 måned i køleskabet. Jeg køber ikke oste i supermarket mere. For eftertiden handler jeg kun hos Ulvedal. Fri fragt over 650 kroner.

Altid en god oplevelse
Gode produkter, omhu, venlige mennesker, stor hjælpsomhed - de har fortjent den bedste anbefaling.
Ikke så meget skrive andet end hurtigt…
Ikke så meget skrive andet end hurtigt levering og alt var i orden.
Vi havde bestilt en pakke med…
Vi havde bestilt en pakke med forskellige oste. Desværre blev den forsinket af post nord. Da pakken kom frem var den ikke kold. Ulvedal ost sendte straks en ny pakke uden beregning. Meget meget fin service og dejlige oste .Tak .
Jeg fandt ulvedal ost på nettet
Jeg fandt ulvedal ost på nettet, og bestilte ost der fra, og jeg må sige det var over al forventning. Ostene er bare så gode spcielt den skæve kasse, super ide da jeg er dårligt gående og har ingen ostebutik tæt på, så den skæve kasse har oste som jeg ellers aldrig ville få prøvet og de er alle en oplevelse. Super tilfreds

Reply from Ulvedal Ost
Købte 2 Sweetdeals af hver 12 stk…
Købte 2 Sweetdeals af hver 12 stk smørrebrød.
Utrolig kompliceret bestillings proces.
Endelig kunne jeg idag afhente mine 24 stykker. Havde inviteret de voksne unger på frokost.
På delen er der billeder af lækre kartoffelmadder...uhhm.
Da jeg åbner de 2 æsker er jeg noget overrasket og at finde 6 leverpostej med en skive rødbedebog 6 stk wienersalat.
I den anden 6 x frikadelle og 6 stk med rullepølse.
Udover 24 stk med svinekød (ikke er personligt problem) kunne lidt mere variation have været rart.
Kvalitets mæssigt er der ikke noget at klage over, men Kors en dødssyg oplevelse. Det kommer vi ikke til at gentage.

Ikke som forventet🙄
Bestilte to meget stærke oste, lagret 18 mdr, som bedstefar kan lide det med vand i hullerne og brune kanter. Fik hvad vi nærmere vil betegne som en mellemlaget ost. Som at række tungen ud af vinduet. Lever i hvert fald ikke op til vores forventninger. Fair skal siges at vi er blevet tilbudt 30% på alt køb på webshop, men det kommer vi ikke til at benytte da det ikke er til at regne med beskrivelserne af ostene.
Super redning og knald god service
Jeg bestilte et godt tapas oste udvalg, kort før Pinse. Ulvedal Ost lovede på deres hjemmeside at det ville ankomme inden weekenden, så da jeg dagen efter fik at vide (fra PostNord) at det først ville ankomme tirsdagen efter, skrev jeg til Ulvedal Ost. Herefter blev himmel og hav sat i bevægelse af Ulvedal Ost, og det hele endte med at det ankom med speciel transport fredag aften, og det helt til Djævleøen endda. Det var en super redning og knald god service. Intet mindre. :-)
Et flot udvalg af lækre oste og en…
Et flot udvalg af lækre oste og en rigtig hurtig forsendelse. Jeg er meget tilfreds med at handle hos Ulvedal.

Billederne lyver
Vi bestilte blandt flere produkter en Salami Milano, som vi også købte i november 2022. Billedet på hjemmesiden viste den Salami Milano af mærket Cavour. Den Salami vi fik tilsendt var en anden type og var meget blød og ikke modnet.
Vi gør opmærksom på fejlen og senere ringet op af en ubehagelig person som ikke havde forståelse for vores problem.
Peter Bülow
Stege

Reply from Ulvedal Ost
Jeres produkter er superlækre ...
Jeres produkter er superlækre ...
Vi bestilte den skæve kasse og en kasse Tapas oste.
Vi bestiller snart igen.
Vh.
Peter Duncan

Reply from Ulvedal Ost
Tak for den hurtige levering er…
Tak for den hurtige levering er virkelig tilfreds med varerne.
Ses igen snart.

Alt spiller bare!
Jeg vil for det første nævne at min ABSOLUTTE yndlingsost Etorki bliver leveret fornemt til døren, pakket fint med køleelementer i flamingo. Hvis jeg har haft spørgsmål, så har jeg fået hurtige og virkelig venlige svar. Udover det er det jo bare super kvalitetsost. Jeg har ikke en finger at sætte på ulvedal. Så 5 store stjerner herfra!

Godt tilfreds
Havde bla bestilt den skæve kasse med tapasost. Helt overvældet. Der er ost til ost og rødvin med 2 hold gode venner.

fremragende
Lækre oste til gode priser. Bestilte bla. en tapas kasse, hvor jeg ikke kendte indholdet, det er lidt som juleaften at åbne sådan en kasse fyldt med lækre oste. Selv mit barnebarn på 3 år synes det var spændende. Mine bedste anbefalinger til Ulvedal ost.

Reply from Ulvedal Ost
Flot udvalg af oste i en "Skæv kasse"
Super hurtig levering - jeg bestilte en "Skæv kasse", og jeg modtog et utroligt flot udvalg af forskellige oste. Jeg er meget tilfreds, tak for det!

Reply from Ulvedal Ost
Suveræne oste og super service
Ulvedal har virkelig lækre og velsmagende oste. Vi har flere gange købt deres tapas oste pakker - senest som værtindegaver til nytårsaften, hvilket vakte stor begejstring hos modtagerne. Derudover er servicen helt i top, så vi giver Ulvedal vore allerbedste anbefalinger.

Tak for gode oste
Blot for at sige tak for gode produkter. Vi kan købe Ulvedal i vore lokale MENY og de er bare en tand bedre end andre tilsvarende danske oste.

Reply from Ulvedal Ost
Lækre oste og delikatesser.
Lækre oste og delikatesser.
Hurtig og sikker levering. Kan anbefales !