Snelle levering! Top producten. Ik gebruik UWF al ruim een jaar en nog nooit een slechte ervaring gehad met de levering of kwaliteit van de producten!!!
See what reviewers are saying
Heb recentelijk 6 paar schoenen gebracht naar unique footwear omdat ze toe waren aan een schoonmaakbeurt en ik kan jullie vertellen dat het meer dan gelukt is. Alle 6 paar schoenen waren enorm vies... See more
Helft van de bestelling nooit binnengekomen
Company replied
Company details
Written by the company
Unique Footwear, de meest betrouwbare service voor jou! Naast een breed assortiment in exclusieve sneakers, leveren wij een snelle reiniging service door heel Nederland en België. Wil je zien hoe dit proces er uit ziet? Neem een kijkje op onze TikTok of Instagram pagina.
Contact info
De Brand 32, 3823LK, Amersfoort, Netherlands
- +31687304398
- info@uniquefootwear.nl
- uniquefootwear.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hele goede producten van hoge…
Hele goede producten van hoge kwaliteit. Ze werken perfect; ik heb mijn schoenen weer als nieuw schoon gekregen.
Top spul en werkt zoals geadverteerd!👌
Cleaning producten werken uitstekend
Cleaning producten werken uitstekend! Zowel de suede- als basic bundle zijn erg gebruiksvriendelijk en maken je schoenen in een handomdraai weer zo goed als nieuw. Zeer aan te raden!
Top producten, je krijgt waar voor je geld
Ik heb onlangs de ultimate cleaning bundle aangeschaft, en het werkt top! De borstels zijn van goede kwaliteit, de suede gum werkt perfect en het schoonmaakmiddel wat erbij zit doet ook zijn werk. Verder ook een snelle levering en als je vragen hebt reageert de eigenaar snel. Zeker aan te raden dus!
Snelle levering en complete producten
Snelle levering. Complete en goed werkende producten. Mijn schoenen zien er weer fris uit. Ik ben Blij met mijn aankoop!
100% recommended
De volledige Cleaning kit heeft nu al meerdere schoenen van me gered. Vooral de suedespray is iets wat ik nog niet had & kende en positief verrast. Goed tegen verkleuring van suede etc. 100% recommended. Alles wat je qua sneaker & suede cleaning nodig hebt zit er in 🌟
Goed en betrouwbaar
Snelle levering en producten voldoen aan de verwachting, zeker een aanrader!
Αργούν να στείλουν την παραγγελία
Τρεις εβδομάδες και ακόμα δεν έχω παραλάβει την παραγγελία μου

Reply from Unique Footwear
Cleaningservice is een aanrader
Vriendelijke mensen en echt een top eindresultaat. Communicatie was ook erg duidelijk
Schoenen weer helemaal fris echt blij…
Schoenen weer helemaal fris echt blij mee raad hem zeker aan!
Super mooie schoenen en snellen…
Super mooie schoenen en snellen levertijd! Heel erg tevreden.
Blij met snelle levering
Alles was in orde. Snelle levering. Schoenen in een goed verpakte doos. Dus hier was 1tje super content
Fantastisch
Hele gastvriendelijke en betrouwbare service! Super mooie resultaten, schoenen lijken weer als nieuw!
Klantvriendelijk en precies wat ik…
Klantvriendelijk en precies wat ik nodig had nocap
Geweldige service
Geweldige service, korte levertijden en snelle communicatie. Zeker aan te raden voor een schoonmaakbeurt of een nieuwe schoen!
The Trustpilot Experience