Ik vind Uptomore een goede en duidelijke beleggingsapp. Alles is overzichtelijk: je ziet meteen je inleg, rendement en waarin je geld zit, zonder ingewikkelde termen. Wat ik prettig vind, is dat... See more
Company replied
Het is eigenlijk nog te vroeg om nu al een beoordeling te geven,omdat ik pas een paar weken bezig ben met beleggen bij uptomore,maar de app is heel duidelijk,daarom geef ik nu 4 sterren daarvoor.
Company replied
Ik heb jarenlang getwijfeld om te investeren, maar een jaar geleden besloot ik toch de stap te zetten. Via UpToMore voelde het meteen goed. Op de website wordt het beleggen helder uitgelegd, waardo... See more
The UpToMore app opens the door to investing for everyone – regardless of income or financial knowledge. You deposit or withdraw money when it suits you, nothing more and nothing less. Just like with your savings account, but with more growth potential.
Waldorpstraat 5, 2521CA, The Hague, Netherlands
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super simpel en overzichtelijk. Lekker saai zoals indexbeleggen hoort te zijn.
Het proces is gemakkelijk, geen moeilijke keuzes, het wordt voor je geregeld. Lekker duidelijk en qua kosten zeer goedkoop
Als een starter was deze app behoorlijk hulpvol voor mij. UpToMore is erg nuttig geweest voor mijn reis in de markt. Goede rendement in een korte periode.
Als beginner beleggen is dit echt top. Mooie return percentage voor een korte periode. Voor rest is het duidelijk en makkelijk te gebruiken.
Wat ik prettig vind, is dat de app zich richt op rustig en gespreid investeren in plaats van constant handelen. Daardoor voelt het meer als een lange-termijnplan dan als gokken.
Het is geen app voor actieve traders, maar juist ideaal voor beginners of mensen die zonder gedoe willen beginnen met beleggen. Gewoon een fijne en toegankelijke app die doet wat hij belooft.

Reply from UpToMore
Zeer goed platform. Sinds ik het gedownload heb gebruik ik het dagelijks.
Ik wilde al even beginnen met beleggen zodat ik wat meer rendement kon krijgen op mijn spaargeld, maar ik wist niet zo goed hoe waar ik moest beginnen. Via een vriend kwam ik bij UpToMore terecht en het bevalt me erg goed.
Via de app kan je makkelijk beleggen zonder dat je zelf veel kennis van markten nodig hebt, waardoor je meteen kan beginnen met geld inleggen terwijl je langzaam steeds meer ervaring en kennis opdoet.

Reply from UpToMore
Positieve ervaring tot nu toe. App werkt goed. Doet wat het moet doen. Kortom, tevreden!

Reply from UpToMore
Een fijne, gemakkelijke en snelle app! Ook het overzicht waar je precies kunt zien waarin je belegt is heel overzichtelijk. Echt top! Keep up the good work.

Reply from UpToMore
Zeer gemakkelijk om een rekening te openen, duidelijke info over wat er mogelijk is. App werkt ook gemakkelijk, zeker een aanrader.
Duidelijke uitleg, overzichtelijk app. Wekt vertrouwen zonder bergen goud te beloven.

Reply from UpToMore
Learn more about other kinds of reviews.