Urban Living Reviews 5

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

Company details

1. Home & Garden

Information provided by various external sources

Urban Living grundades 2002 i Stockholm av Anna Norén och Tong Ostanont. Till en början som en ren grossistverksamhet med egen produktion av inredningsprodukter och kunder som Åhlens, R.O.O.M, NK Inredning, House, Slettvoll bland andra. Genom åren har företaget ställt ut sina produkter på bland annat Formex och erhöll där priser för bland annat bästa monter. Urban Living flyttade snart sin verksamhet från Stockholm till Simrishamn på Österlen och öppnade då även en egen butik med utvalda produkter från några av de främsta leverantörerna på marknaden. Efter några år lades egna produktionen åt sidan till förmån för den växande verksamheten på Österlen. E-handeln grundades 2008. 2012 förvärvades anrika Jeppssons Möbler, hela verksamheten flyttades i och med det ut till Jeppssons stora lokaler i Hammenhög. Och i och med köpet kompletterades sortimentet med än fler högkvalitativa varumärken. Vi är idag stolta återförsäljare av Fritz Hansen, Eilersen, Asplund, String, Gubi, Dux, Louis Poulsen, Fermob, Cane-line, Kasthall, Stolab, Flos, Fogia, Ire, Swedese, Pappelina och Mateus och många fler. Saknar ni produkter eller varumärken i vår e-handel så tveka inte att höra av er till anna@urbanliving.se. Vi delar gärna med oss av våra godbitar från Österlen, läs mer om det här. VARMT VÄLKOMMEN att följa med på vår fortsatta resa!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

dåligt bemötande

Synnerligen dåligt bemötande i butiken, Svabesholm. Den manlige expediten var både hånfull och oförskämd utan anledning. Jag frågade endast efter en viss matta och priset på en vara i butiken. Har dålig erfarenhet av samme expedit också för två år sedan, då butiken fanns i Hammenhög. Sätter aldrig min fot i butiken igen!

11 September 2020
Rated 2 out of 5 stars

Låång leverans

Lagt en beställning i början av april. Nästa dag ringer de upp och säger att det kan ta lite längre tid med leveransen pga corona. Kunde ta tills slutet av maj. I början av juni kontaktar jag dem angående leveransen och de säger att den är på väg i slutet av juni. Ny kontakt i början av juli och får då leverans vecka 29 eller 30. Vecka 31 kommer den. Jippi. Har ändå varit bra kommunikation då jag fått tag på dem, men de har inte själva tagit någon kontakt annat än då ordern las. Rekommenderar att spara andra telefonnummer till företaget om de ringer till dig. Går ibland att nå via mejl.

11 August 2020

Undvik till varje pris

Beställde sängbord från Urban Living i september. Då produkten aldrig skickades fick jag kontakt med en person vid namn Tong som arbetade med kundservice. Tong försäkrade återkommande gånger att produkten skulle skickas. Efter fyra månader kontaktade jag Tong igen som var aggressiv och kritisk till att jag inte avbrutit ordern och som hånfullt undrade om jag förväntade mig en bil i kompensation. Tong undrade även hånfullt om anledningen till varför jag inte ställt in ordern var för att de erbjöd så billigt pris. Jag avbröt ordern och kommer givetvis aldrig mer att kontakta Urban Living. Rekommenderar alla att undvika Urban Living.

21 January 2020
Rated 5 out of 5 stars

Tack för hjälpen!

Jag är väldigt nöjd med mitt köp hos Urban Living. Skrev till början in fel leveranadress och ringde upp kundservice för att få hjälp med detta. Problemet löstes och leveransen kom välinpackad! Tack Tong!!!

23 July 2019

Oseriösa - akta er!

Oseriösa - akta er!
Beställde ett skåp den 9:e april (det stod leveranstid 2 veckor). Ingenting händer. Jag hör av mig med mail den 6/5 - inget svar. Skickar nytt mail den 15/5 - inget svar. Ringer den 16/5 och får följande svar via mail:

"Hej Stefan, Falsterbo skåpet kommer att skickas ifrån leverantören under nästa vecka till er."

Det händer fortfarande ingenting. Jag ringde en vecka senare och de lovade att det skulle skickas veckan därpå. Jag har fortfarande inte hört något.

Jag har nu anmält detta till mitt kortbolag som betalat tillbaka pengarna. Jag har fortfarande inte hört något från Urban Living!

/Stefan

5 July 2019

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look