See what reviewers are saying
Tilaus ja toimitus toimivat normaalisti. Itse tuote on valitettavasti pettymys koska rannekkeen metalliosasta alkoi pinnoite kuoriutumaan muutaman päivän käytön jälkeen vaikka olen ottanut jokaiseks... See more
Company details
Written by the company
Henkilökohtaiset valokuvakorut
Contact info
Hahtisaarenkatu 3, 94100, Kemi, Finland
- asiakaspalvelu@valokuvakorut.com
- valokuvakorut.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tilasin korun ja maksoin
Tilasin korun ja maksoin. Tykästyi ostokseeni ja oli tarkoitus lahjaksi. Mitää ilmoitusta paketin tulosta ei tullut. Kun viesti vihdoin tuli nii siinä luki etten ollut noutanut tilaustani tarpeeksi ajoissa!!! Siis WHAT? Se koru oli lähtenyt takasin lähettäjälle jo edell päivänä. Siis koko homms pelkkää kusetusta ja rahastusta
Ihan hirveää roskaa
Ihan hirveää roskaa. Koru ei vastaa yhtään kuvaustaan, värikin ihan omituinen. Koru rikkoutui heti ja asiakaspalvelu ei ota kantaa. Luvattua vaihtoa saati palautusta ei saa. Hirveää paskaa!
Älä tilaa missään nimessä
Älä tilaa missään nimessä. Halpaa kiinakrääsää ylihintaan eikä tuotteita pysty palauttamaan. Asiakaspalvelu vastaa satunnaisesti ja aivan ohi viestien ilman että koko tuotetta saa ikinä edes palautettua. Tässä tilanteessa edes klarna ei auttanut välissä rahojen takaisin saamisessa koska itse yritykseltä ei saa millään palautustietoja.
Surkeaa asiakaspalvelua
Koru on kaunis, mutta meni heti ensimmäisenä päivänä katki ihan itsekseen. Asiakaspalvelu on erittäin huonoa. Reklamoin korun heti ja jouduin lähettämään monta kertaa lisätietoja ja kuvia. En saanut enää uutta korua tai rahoja takaisin, koska reklamaatiosta oli yli 30 päivää asiakaspalvelun pitkittymisen takia
Huono laatu ja reklamaatioprosessi
Hei. Vaimoni osti tämän minulle joululahjaksi. Yllätys oli ihana mutta pian käytön jälkeen noin viikossa kivi oli vain tippunut pois johonnkin. Asiasta reklamoitiin heti mutta vastaus oli tyly, reklamaatio tehtiin liian myöhään. Kannattaa miettiä jotain muuta yritystä kuin tätä jos haluaa vastaavanlaisen lahjan antaa
ÄLÄ TILAA TÄÄLTÄ
Huonolaatuista kiinakrääsää ja palautusta koskeviin viesteihin vastataan hitaasti ja tahallisesti mitään ymmärtämättä. Maksoin tyhmänä heti ostoksen, joten valitettavasti nämä rahat taisivat mennä ihan harakoille. Tilasin nimikorun lahjaksi, enkä todellakaan kehtaa antaa sitä eteenpäin.
ÄLÄ TILAA
ÄLÄ TILAA.
Kiina krääsää!! He lähettivät väärät tuotteet. Tassu rannekorussa väärät nimet ja valokuva riipuksen kuva ei edes näy. Olen koittanut palauttaa tuotteet.
Vastaavat viiveillä viesteihin eikä vastaa edes kysmykseen. Palautus ei toimi jankkaa vaan ”olemme ilmoittaneet tiimillemme ja he ovat teihin yhteydessä” eivät ota yhteyttä ja itse joutunut kysymään useasti onko tilanne selvitetty. Eikä anna mitään osoitetta mihin voin tuotteet palauttaa.
Onneksi tilasin klarnalla ja heidän kanssa selvittänyt tilannetta 4 kuukautta!!! Toisen laskun he onneksi jo korvasivat mutta toisesta vielä taistelen.
Teen kyseisestä kusetus firmasta rikosilmoituksen.
Koru meni heti katki :(
Koru oli käytössäni 2pv ja meni heti katki. Asiakaspaveluun olen ollut yhetydessä mahdollisesta hyvityksestä mutta eipä ole kuulunut mitään sieltä suunnasta. En suosittele tilaamaan!
Tuote ei saapunut
Rahat lähtivät tililtä, tilausvahvistusta ei tullut, joten kyselin perään. Sähköpostiin vastattiin, ettei tilaustasi löydy heiltä ja muutaman viestinvaihdon jälkeen tuli viesti viron kielellä. Luulin todella löytäneeni suomalaisen firman, kun kerran firmalla oli käyntiosoite Helsingissä. Olen todella pettynyt.
Palautus ei toimi
Toimitus toimii ja paketti saapui ongelmitta. Ilmeisesti kuljetuksen tekee joku kiinalainen kuljetusyhtiö nimeltä YunExpress. Olettaisin, että korut valmistetaan kiinassa, josta ne sitten tulevat Suomeen. Suomen sisällä kuljetuksesta vastasi itsellä Matkahuolto.
Suurimpana ongelmana palautuksiin koskeva asiakaspalvelu. Vastaukset tulevat 3-10 vrk välein. Aluksi vastasivat ihan asiallisesti mutta jossain kohtaa eivät aina vastanneet esitettyyn kysymykseen vaan hokivat samoja lauseita, että "paketti matkalla" tai "pakettisi toimitus valmis" jne, vaikka asiani koski nimenomaan palauttamista/perumista.
Asiakaspalvelusta minua kehotettiin olemaan noutamatta pakettia, jotta paketti palautuisi heille automaattisesti. En siis noutanut ohjeiden mukaan pakettia ja lopulta se sitten palautuikin automaattisesti johonkin ulkomaalaiseen varastoon, jonka vuoksi he eivät ilmeisesti hyväksy palautustani :D Itse kaupan kanssa edestakaisin viestittelyssä mennyt yli kuukausi ja yritän nyt vielä vääntää klarnan kautta asiaa toista kuukautta.
Päivitys 10.5.2024: Klarnan tutkinta ei hyväksynyt syytäni palautukseen. Ilmeisesti jos ei vastaanota pakettia, nii se ei ole virallinen palautus eikä sillä ole vaikutusarvoa, vaikka minulla oli todisteet että kauppa oli kehottanut tekemään näin.
En saanut rahoja takaisin👍🏻
Korusta irtosi alle kuukaudessa…
Korusta irtosi alle kuukaudessa kuvahelmi ja kyseinen firma ei ota reklamaatiota vastaan. En suosittele siis kenellekään.
Tilaus+toimitus ongelmitta
Tilasin mustan rannekorun jossa valokuvahelmi nyt tammikuun -24 lopussa ja se saapui 12 päivän kuluttua pakettiautomaattiin. Koru on ihana ja valokuva näyttää juuri siltä miltä halusinkin! Täällä on mainintoja siitä, että maali lähtee korusta - aika näyttää miten tämän kanssa käy, koru on menossa lahjaksi joten en itse pääse testaamaan. Ainakin tilaus & toimitus & miltä valokuva näyttää oli halutunlainen! Vähän jänskätti tilata tältä sivustolta, mutta ainakin nyt alkuun vaikuttaa että riski kannatti :)
Olen tyytyväinen valokuvakoruun
Olen tyytyväinen valokuvakoruun, jonka tilasin teiltä. Poikaystäväni tykkää siitä todella paljon, ja olen iloinen että löysin sen teiltä. Lisäksi toimitus oli nopeaa, mikä teki kokemuksesta entistä paremman! :)
Koko tuotetta ei koskaan tullut ja…
Koko tuotetta ei koskaan tullut ja sähköpostit olivat ihan mitä sattuu. Vastauksia tuli milloin milläkin eri kielellä eikä koskaan käynyt järkeen. Rahojani en ikinä saanut takaisin. Ihan huijausta koko homma.
Olen erittäin tyytyväinen ostokseen.
Olen erittäin tyytyväinen ostokseen.
Kaunis koru jonka avulla tärkeä muisto pysyy aina mukanani.❤️
Palautusta koskeviin sähköposteihin…
Palautusta koskeviin sähköposteihin vastaavat tosi pitkän viiveen jälkeen ja antavat höpöhöpö palautusosoitetta, joka tuntemattomien tietojen takia palautuu takaisin. Ja itse joudut vielä maksamaan sen palautuksen, mikä ei edes mene perille. Eivätkä suostu lähettämään toimivaa palautusosoitetta eikä perumaan kauppoja.
Rakastan tätä korua todella paljon
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.