Criminele organisatie. Spullen besteld en nooit aangekomen. Zijn gangsters. Op 2 februari zou het geleverd worden. We zijn 10 dagen verder. Niks ontvangen. Laat je niet vangen.
See what reviewers are saying
Twee overhemden besteld en betaald die zouden worden afgeleverd via DHL op een dag dat ik thuis was. Geen bel gehoord. Bij navraag bij DHL werd mij voorgehouden dat de chauffeur twee keer aan de de... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Criminele organisatie
Twee overhemden besteld en betaald die…
Geen bel gehoord. Bij navraag bij DHL werd mij voorgehouden dat de chauffeur twee keer aan de deur was geweest (compleet gelogen) en de zending terug was gestuurd naar de verzender waar ik de naam van had. Hen geprobeerd te bereiken zonder resultaat. Mail gestuurd die nooit beantwoord werd.
Dus ook ik ben er in gestonken door deze oplichters.
Lesje geleerd: voor afname van producten eerst de revieuws lezen van de organisatie.
Ik heb het product gekregen maar het was niet goed. Nu kan ik het niet retour sturen omdat ze mij het adres niet geven!
Ik heb het product gekregen maar het was te klein en er was geen groter maat te verkrijgen dus wilde ik het retour sturen. Een email gestuurd en daarin werd verteld dat ik het product kon houden en dat ze zo min mogelijk producten terug willen hebben i.v.m. de co2. Werkelijk! Na 3 e-mails kreeg ik een link waarmee ik het terug kon sturen maar deze link werkt niet. Nu weer een email gestuurd en gevraagd naar het adres. Maar als ik voorgaande reviews lees ben ik er "bang" voor dat ook dit niet gaat lukken. Het materiaal van de producten is ook heel simpel en de kwaliteit is ronduit slecht. Dus hier niets kopen!
Mocht het toch lukken dan verander ik deze review.
Ze beloofden Emma leren sandalen en ik…
Ze beloofden Emma leren sandalen en ik kreeg plastic rommel. Oplichters!
Zie mijn vorige review.-
Zie mijn vorige review.-
Hun website schrijf je tegenwoordig met toevoeging dus firmamaam(streepje) -amsterdam punt ennel, zonder spaties.
Dus ook het mailadres met voorop info/apestaartje/en de rest.
Na het toesturen van een klacht via dat mailadres, kreeg ik een excuus en de juiste link om de zending te volgen. Die werkt wel, maar of ik de zending ga ontvangen en wanneer, is de vraag. Nog maar te zwijgen over de aangeboden, werkelijke kwaliteit.(3 shirts/72,-).
Inmiddels geconstateerd, dat via Facebook rondom 40 van deze firma's aldaar adverteren. Volgens mij 1 pot nat. Klik je op 1 advertentie, krijg je er vervolgens meerdere te zien. Allemaal heel aantrekkelijke spullen en dito prijzen.
Klik je op die andere advertenties, of lees je comments, dan word je overspoeld met allemaal aanbiedingen van andere firma's. Hun bestellijsten komen vaak allemaal overeen. Kijk op google voor "Drop shipping". Waarschijnlijk behoren velen of allen tot 1 firma. Verkopen goedkoop spul van zaken uit China, en laat die firma's alles naar jou opsturen. Een retour moet dus naar China en is erg duur. Geld terug ? Dat is heel erg moeilijk.
Raadpleeg google en lees meerdere reviews. Koop hier niks, dat is het beste. Misschien is het dan heel gauw afgelopen.
1 ster is dus alleen dat ik iets moet aangeven, maat had 0 moeten zijn.
1 maand geleden 3 hemden besteld en betaald maar geen reactie en niets ontvangen
Een maand geleden 3 hemden besteld en betaald met mijn maestro Card,maar geen reactie op gekregen,zelfs geen bestel nummer en tot nu een maand later nog niets ontvangen,denk dat dit een nepfirma is,ze veranderen ook dikwijls van naam i.p.v Valoura heten ze nu Valeri,allebei uit Amsterdam en dezelfde artikelen en prijzen.Denk eraan om klacht in te dienen bij de politie,Facebook en Instagram.Bestel dus niets aan die nepfirma,als je contact opneemt krijg je de melding bestaat niet……😡😡
Heb een broek besteld ja
Heb een broek besteld, betaald, trackingnummer ontvangen maar broek is NOOIT geleverd...gevolg GELD KWIJT
Terug sturen
Ik wil ze terugsturen ivm dat ze te klein zijn, bestaat de site ineens niet meer.
Oplichters
Hier ook een broek besteld. Ontvangen maar totaal anders dan op de foto. Aanbod gedaan deze ook te mogen weggeven aan iemand en 20% terug te krijgen. Vervolgens bestaat mailadres en website niet meer...m #OPLICHTING
nooit ontvangen
Nooit mijn bestelling ontvangen. Track and trace werkt ook niet meer......
Bestelling nooit ontvangen
Mijn bestelde jurk NOOIT ontvangen
Mijn bestelde jurk NOOIT ontvangen. Er werd doorverwezen naar het tracking nummer, volgens dit nummer wel geleverd. Geen briefje, niets bij de buren en ze blijven beweren dat ik hiervoor verantwoordelijk ben. Schandalige handel als je het mij vraagt. Verdient zelfs niet 1 ster. OPLICHTERS!!!!
Goedkope kopie
Orthopedische schoenen met sleehak afgeprijsd van 70 naar 30 euro. De schoenen die ik na 2 weken ontving zijn een lelijke goedkope namaak versie van de foto die zij op de website hebben staan. Al helemaal niet orthopedisch! Na het sturen van 4
email nog geen antwoord op mijn vraag voor een retouradres. . Wil je wel retourneren dan moet dit binnen 14 dagen na ontvangst. Maar na 1 week mailen heb ik nog altijd geen adres van ze ontvangen en dit zal waarschijnlijk ook niet gebeuren. Wrl schrijven ze elke keer dat ze liever niet willen retourneren om het milieu te sparen. Je mag ze houden en " mag de schoenen weggeven aan een geliefde". Je geld krijg je dus niet terug. En de schoenen zijn overigens het weggeven zeker niet waard, te lelijk!. Het zijn ordinaire oplichters. Niet doen!
Niet aan beginnen
Helaas heb ik dezelfde ervaring als de meeste andere mensen. Lang moeten wachten op broek. Een aanfluiting,ruilen was plotseling heel moeilijk,kletsverhaal over co2 en niet retour sturen na hoop gedoe mocht ik broek naar China sturen.en ik mocht broek houden en aan iemand kado doen,dat wil je echt niet! BEGIN ER NIET AAN
Onbestaanbaar site?!!
Ik heb een week geleden een broek besteld maar heb zelfs geen bevestiging ontvangen geen tracking niks!!!.ik kan het bewijzen dat het betaald is.gewoonlijk krijg je direct bevestiging.
Als ik mijn bestelling niet krijg
Zal ik er verder mee gaan tot ik mijn bestelling heb!!!!
Dit noem ik diefstal...mvg Goovaerts-Destoop patricia
Zeer slecht bedrijf Valoura
Zeer slecht bedrijf, bestelling geplaatst geen email gekregen dus ook geen ordernummer. Bestelling via email geannuleerd bedrijf verteld dat ze geen order hebben ontvangen? Wel 50,- euro innen en dan zeggen hey das niet onze rekening nr DE25202208000095156332. Hoe dan? Betaal via hun website. Helaas geen reply op mn emails meer gekregen. Ruikt naar oplichting als je t mij vraagt
Nog weinig ervaring met deze site maar…
Nog weinig ervaring met deze site maar 9 dagen wachten op een simpel broekje van 30 euro....is te gek. Ik kreeg zowaar een antwoord op mijn email of er iets bekend is omtrent de verzending.,. antwoord re...hello..
dat was het dus.. Hopelijk krijg ik toch nog een broek vr groet Betty
Waardeloos
Ik sluit mij aan bij de vorige reviewer. Beschrijving van produkten klopt niet. Broeken zijn van stugge katoen ipv een mix van katoen en linnen. Terug sturen is iid onmogelijk; naar een adres in China, kost al gauw 20 euro. Begin er niet aan!
Ik heb 29 mei zwarte vatoura sandalen…
Ik heb 29 mei zwarte vatoura sandalen besteld, heb nog steeds niks ontvangen.
zendingsnummer is 3SWLT0028791656
Kwalijke zaak.
Vele berichtjes geschreven, en reageren hier niet op.
Ik voel mij echt op gelicht.
Neem contact met ons op a.u.b
Om je klanten te helpen.
voorkom dat ik contact met de rechtbijstand op neem!
Kemmeren 5171 NC 40 A
Jurk mag retour naar China
Wilde graag een jurk retourneren. Mag ik m terug naar China sturen.
Dus geen geld terug en geen ander alternatief. Echt ongelooflijk 😡
The Trustpilot Experience