Sjors is een TOPPER! Hij heeft ons zo ontzettend goed geholpen. Een man van zijn woord, komt afspraken na en heeft een fijne manier van communiceren. Voor vele een voorbeeld! Nogmaals dank.

See what reviewers are saying
Erg goed geholpen door verkoper Sjors Beeks met de inruil van mijn LR4 en koop Audi Etron. Ondanks de drukte is er tijd voor mij vrij gemaakt en heb ik een proefrit kunnen maken. De auto is keuri... See more
Vanaf het momenteel van contact tot de overdracht vd sleutel van mijn nieuwe audi TT roadster geweldig geholpen door Sjors. Wmb kunnen veel bedrijven hier van leren. Goede service, klantgericht en afs... See more
Company replied
Wij hebben de aankoop met Sjors als zeer prettig ervaren. De service was top en de communicatie vonden we heel goed. Wij raden dan ook iedereen aan om hier je auto’s te kopen.
Company details
About Van Mossel Audi - Valkenswaard
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Dragonder 16, 5554 GM, Valkenswaard, Nederland, Netherlands
- 040 201 4125

Profiteer nu van topdeals!
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Sjors is een TOPPER
Top service
Goede aflevering van mijn nieuwe Audi
Goede aflevering van mijn nieuwe Audi, leuke onthulling en goede begeleiding door Sjors. Goed bedrijf om zaken mee te doen.
Fijne service bij Van Mossel Valkenswaard
Fijne service bij Van Mossel Valkenswaard. We zijn goed geholpen door Sjors, alles werd duidelijk uitgelegd en de afhandeling verliep soepel. We zijn erg blij met onze Audi Q3. Zeker een aanrader!
Echt geweldig geholpen!
Echt geweldig geholpen door Sjors!
Vanaf het eerste moment voelde het contact vertrouwd en prettig. Sjors nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en dacht mee over de beste mogelijkheden. Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke benadering en de duidelijke uitleg bij elke stap in het proces. Geen verkooppraatjes, maar eerlijke informatie en oprechte hulp: dat geeft vertrouwen.
Daarnaast was het voor mij heel belangrijk dat ik gewoon met de kids langs kon komen. Ook daarin werd super meegedacht en alles was goed geregeld, Alle mogelijkheden werden rustig doorgenomen en niets was te veel gevraagd. Dat maakt echt het verschil.
Uiteindelijk ben ik superblij met mijn Audi en kijk ik terug op een hele fijne ervaring. Sjors, bedankt voor de topservice, het meedenken en de prettige begeleiding. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een auto en goed geholpen wil worden!
Sjors heeft ons uitstekend geholpen
Sjors heeft ons uitstekend geholpen. Top geholpen en een fijn gesprek gehad.
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald! Erg fijn geholpen door Sjors Beeks in het hele proces! Ik ben enorm blij met mijn nieuwe auto! Bedankt Sjors!
Wij zijn hartelijk ontvangen door de verkoper
Op de valreep van het jaar hebben wij een Audi A1 gekocht! Het was een actie van van Mossel. De informatie van de Sjors Beeks was goed en uitgebreid, daardoor konden we snel beslissen. Vanmorgen de auto opgehaald. We zijn helemaal tevreden!
Erg goed geholpen door verkoper Sjors…
De auto is keurig afgeleverd met alle papieren en een paar leuke cadeautjes erbij.
Ik kan Mossel Valkenswaard van harte aanbevelen.
Goede ervaringtop ervaring
Goede ervaring. uitleg gehad over opties van de auto die ik niet wist. En lekkere thee gehad tijdens het wachten..sneller klaar dan verwacht.
Grote teleurstelling
Afspraak voor aanstaande maandag voor een proefrit. Van alles moeten regelen omdat het niet in de buurt was maar zeer veel interesse en deze Audi Q2 S line hadden. Wil ik op zaterdag aan iemand de auto laten zie online en staat hij ineens op verkocht. Zeer slecht zonder maar een bericht ontvangen te hebben. Na contact opgenomen te hebben een vaag antwoord. Valt niet goed te praten en we. Grote teleurstelling na lang zoeken!!
Uitstekend geholpen door Sjors
Uitstekend geholpen door verkoper Sjors!
Zeer fijne en aangenamen ervaring gehad bij van Mossel Audi en super blij met mijn nieuwe auto!
Goed geholpen met apk en…
Goed geholpen met apk en terugroepactie. Communicatie was goed en de showroom is prachtig
Fijne autodealer
Gister mijn auto opgehaald, heel klantvriendelijk geholpen door Sjors. Alles netjes verlopen, bedankt voor de goede service!
Onderweg een bandencheck
Onderweg van Breda naar Maastricht kwam er ineens een waarschuwingslampje met algehele bandenspanning neemt af.
Gebeld naar Audi Valkenswaard, Jeroen regelde direct dat er een monteur even een check deed, en ik kon weer door, dat is service.
Bedankt Jeroen!
Enorme inzet verkoper
Verkoper heeft zich maximaal ingezet om een auto passend aan te bieden
Bijzonder is zijn bevlogenheid en kennis van toch complexe auto’s
Om tekortkomingen van de Audi recht te praten, jammer dat het nodig is
Tot drie maal toe met Valkenswaard…
Tot drie maal toe met Valkenswaard gebeld. Gaven aan dat ze binnen 5 minuten zouden terugbellen hetgeen dus tot 3 maal toe niet is gebeurd! Dit kan echt niet! Na aflevering geen telefoon meer ontvangen hoe de ervaringen zijn ondanks de afspraken met Ties Jimenez. Helaas! En vervolgens drie keer naar Van Mossel in Weert moeten rijden om uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat de InCar Office in mijn auto niet is geactiveerd ondanks dat de app op de display wordt vertoond. Dus helaas niet tevreden over de service die van Mossel mij heeft geboden bij een aankoop van een auto van € 70k!
Conform afspraak werd ik keurig geholpen
Zeer correct en professioneel geholpen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.