Vi har lige haft endnu en skøn weekend…
Vi har lige haft endnu en skøn weekend hos Vejlby Fed Strand Camping, og som altid var det en helt igennem fantastisk oplevelse. Vi har været faste gæster i nogle år, og det føles næsten som at komme hjem hver gang, vi besøger campingpladsen. Atmosfæren er helt særlig – hyggelig, afslappende og fyldt med nærvær.
Denne weekend blev vi blandt andet forkælet med hjemmelavede kanelsnegle, som bare var prikken over i’et – så lækkert og en virkelig hyggelig detalje, der viser, hvor meget der bliver gjort for gæsterne. Der er altid spændende arrangementer og aktiviteter, som skaber liv og fællesskab for både børn og voksne.
Personalet er altid søde, hjælpsomme og servicemindede, og faciliteterne er flotte, rene og velholdte. Hytten var igen helt perfekt og præcis, som den skulle være. Beliggenheden lige ned til vandet gør stedet endnu mere unikt – udsigten og nærheden til stranden er simpelthen fantastisk.
Vejlby Fed Strand Camping er et sted, vi holder utroligt meget af, og vi glæder os allerede til næste besøg. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker kvalitet, hygge og ægte ferieidyl!