Vestal VGM  Reviews 46

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Nog slechter dan slecht. Reageren nooit ergens op. De eigenaar Alders staat ook bekend als niet vriendelijk, wil alleen zijn eigen zakken vullen. En het zogenaamde technisch personeel wat er rond loo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hebben een aantal problemen gehad in onze huidige woning, Vestal denkt erg mee in oplossingen en gaan er goed mee om. We hebben veel contact gehad met Mirthe zij heeft ons zeker goed geholpen!

Rated 3 out of 5 stars

De service is prima, ik heb verder ook nog niets nodig gehad dus kan daar verder ook niet veel over zeggen maar ik ben zeer tevreden over het appartement die ik huur. Alleen de huurprijs ligt hoger... See more

Company details

1. Sports

Written by the company

Vestal VGM is gespecialiseerd in de verhuur en het beheer van vastgoed in het Noorden. Vanuit de verschillende vestigingen zet ons gedreven team zich voor de volle 100% in voor onze klanten.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne woning en goede service

Wij huren nu al enige tijd een appartement via Vestal. Het is makkelijk om in contact te komen met de medewerkers en zij zijn altijd behulpzaam. Ook de professionals die worden ingehuurd voor klussen (zoals het vernieuwen van onze keuken) zijn bekwaam en eventuele problemen met de woning worden snel opgelost. Wij zijn zeer tevreden met de service van Vestal!

16 December 2025

Nog slechter dan slecht

En het zogenaamde technisch personeel wat er rond loop, hebben geen papieren. Technische installatie in de woningen die Vestal verhuurd zijn levens gevaarlijk.

8 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf is harteloos en gaat ze…

Dit bedrijf is harteloos en gaat ze alleen maar om geld
ze verdienen niet eens 1 ster waard.
Zakelijke praatjes als ze maar hun geld kunnen verdienen.
Geen begrip van uit vestal
Onprofessioneel personeel
Slecht te bereiken

8 February 2024

ZEER SLECHT!

Ingeschreven voor appartementen, zou meer informatie krijgen binnen 4 weken. Na 8 weken nog niks gehoord. Zelf meerdere malen contact opgenomen en hoorde alleen maar "deze week nemen we contact op" en dat is nooit gebeurd. Na 8 weken hoorde ik pas dat ik niet in aanmerking kwam. De helpdesk van digitaalwoondossier reageerde nooit. !niet aanbevolen!

22 May 2023

Ontzettend slecht cijfer min 30

Kan helaas geen ster in de min geven. Een slechtere organisatie moet nog op staan. Onprofessioneel kinderachtig niet reageren niks repareren. En dan onder een review zetten wat vervelend waar kunnen we u mee helpen maar dan eerst de review moeten verwijderen... nou mooi niet. Never nooit vestal weer raad ik iedereen af

11 April 2023

schilder

wil graag een reactie van vestal zie geen reactie van hun kant als het negatief is hoor je ze niet waardeloze bende daar het is ook niet raar dat de meesten daar hard weglopen

8 January 2023

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na, laten niks van zich horen.
Je moet zelf wel 100 keer bellen voor dat ze iets gaan uitvoeren.
Onkundig personeel, willen alleen geld ontvangen maar voor de rest geen service verlenen!

14 November 2022

Beste Jan,

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u onze service zo ervaart. Als organisatie hechten wij namelijk veel waarde aan klanttevredenheid, daarom willen we ook graag samen met u tot een goede oplossing komen.

Graag komen we alsnog met u in contact, zou u een telefoonnummer achter kunnen laten?

Vestal VGM

Luidruchtig

Ze moesten het huis van iemand uit mijn straat renoveren, asociale werknemers die helemaal niet aankondigen waar ze mee bezig gingen, gewoon uit het niets uren lang lawaai en wij hadden zelf maar moeten raden wanneer hun er weer zouden zijn. Zo zijn ze ze 4 weken niet meer en komen ze uit het niets weer een hoop lawaai maken, radiotje staat buiten op volume 1000 om half 8 in de ochtend. Erg aso

17 August 2022

Goedemorgen mevrouw Kuis,

Bedankt voor uw melding. Zouden we misschien uw e-mailadres of telefoonnummer mogen ontvangen? Dan nemen we graag contact met u op, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat u overlast ervaart van onze medewerkers.

Vestal VGM

Rated 1 out of 5 stars

Heb nog nooit zoon waardeloze makelaars…

Heb nog nooit zoon waardeloze makelaars kantoor / woningverhuur bedrijf meegemaakt wacht nu al een jaar op de terug geven van mijn borg houden 400 euro in voor een aanrechtblad van 150 euro en als ze je de resterende bedrag beloven krijg je als nog de helft en ben je al met al meer als een jaar verder . Je betaald elke maand voor kosten en als je wat kapot hebt krijg je 2 a 3e handse meuk er voor terug . Het personeel heeft totaal geen communicatie met elkaar proberen overal onder uit tekomen en de bewoners er voor op te laten draaien nee echt een waardeloos bedrijf

20 August 2021

Beste Mark,

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft met Vestal VGM. Mijn collega van de verhuurafdeling neemt contact met u op over deze review. Als organisatie hechten wij namelijk veel waarde aan klanttevredenheid, daarom willen we ook graag samen met u tot een goede oplossing komen.

Team Vestal VGM

Begin er niet aan!

Zeer slechte ervaring met Vestal. Specificatie van de stookkosten komt na veelvuldig bellen en mailen bijna een jaar te laat. Specificatie van de servicekosten heb ik na ruim een jaar nog altijd niet gekregen.

Communicatie is zeer slecht, ze zullen je nooit terugbellen of een concreet antwoord op je vragen geven.

Mijn advies: Zoek een andere verhuurder die wel transparant is over de gemaakte service- en stookkosten en waar wél goed gecommuniceerd wordt.

30 April 2021

Service met een glimlach

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Vestal, vriendelijke medewerkers en een top service!

2 April 2021

Reply from Vestal VGM

Erg bedankt voor deze mooie woorden. Veel plezier in uw woning!

Zeer Slechte service!!!!!

Slechte service, al vanaf begin woon ik hier met schimmel in me appartement maar doen hier NIKS aan na meerdere malen contact. En wel volle huur prijs laten betalen. Ook zijn ze zeer slecht te bereiken . Heel slecht

26 February 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look