Larver i knækbrøddet, flere levende og døde Ikke særlig lækkert. Flere ting var fine, men larver i maden trækker ned.
Restaurant Vestermølle
See what reviewers are saying
Vi holde et stort Bryllup på Restaurant VesterMølle den 26/8 2023. Helt fantastisk oplevelse. Vi kunne få fest, mad og drikke præcis efter vores ønsker og indehaveren Morten var utrolig imødekom... See more
Tak for en virkelig dejlig aften med sommermenu, kaffe mm. Maden smagte gennemført fantastisk. Vi var 7 personer med lidt varierende ønsker. Morten satte prikken over i'et med en udsøgt og humoristisk... See more
Nytårsmenu 2023 Vi havde bestilt 6 gange nytårsmenu og forventede noget lækkert ud over det sædvanlige til sådan en aften. Menuen levede ikke op til vores forventninger. Forretten var en laksetatar... See more
Company details
Information provided by various external sources
Hos Restaurant Vestermølle bliver alle sanser pirret med smag, farve, duft, lyde og konsistens i skøn forening med stedet og omgivelserne. Vi har åbent alle ugens syv dage. I weekenden kan vi også tilbyde brunch. Restaurant Vestermølle har loka...
Oddervej 80, 8660, Skanderborg, Denmark
- vestermølle.dk
People also looked at
Larver i knækbrøddet
Alt for ringe mad i forhold til prisen.
Alt for ringe mad i forhold til prisen.
Stjerneskud med udtørret fiskefilet
Ribeye hvor halvdelen blev levnet
Der kommer jeg aldrig igen
Tak for en virkelig dejlig aften med…
Tak for en virkelig dejlig aften med sommermenu, kaffe mm. Maden smagte gennemført fantastisk. Vi var 7 personer med lidt varierende ønsker. Morten satte prikken over i'et med en udsøgt og humoristisk betjening.
0 stjerner til deres stegt flæsk
Havde forventet deres stegt flæsk var af bedre kvalitet - og ikke bløde svær og generelt al for fed at spise…..
Dét var det rene fedt vi skulle spise..
- ud over dårlig flæsk, så’ var betjeningen også ude af kurs…
Restaurant var fyldt, nok grundet far’s dag - så’ vi ventede længe på tjeneren, og han leverede en dårlig oplevelse fra start til slut..
Men dårlig flæsk og tjener som ikke kom til vores bord, så’ slutter min dårlige oplevelse ikke dér..
Persille sovs var kold, da vi fik fyldt op igen…. Skulle selv spørge efter mere opfyldning, da vi havde bestilt ad libitum..
- havde samme oplevelse på Vestermølle sidst jeg spise deres 3 retters sæsonmenu med vinmenu…
Gennem stegt bøf og kold bearnaise..
Og dårlig service fra samme tjener..
- kommer dér ikke igen !!
Vi var 8 personer til frokost
Vi var 8 personer til frokost. Vi havde i forvejen adviseret restauranten om, hvad hver enkel person ønskede at spise.
Vi fik både smørrebrød, stjerneskud og bøf. Alt var yderst tilfredsstillende ligesom betjeningen var i top.
God oplevelse.
Vi havde købt nytårsmenuen 2023
Vi havde købt nytårsmenuen 2023, og var meget skuffet. det skrev vi så til restauranten. og de lagde sig fladt ned og beklagede. vi blev så inviteret ned og spise på deres regning. og det har vi så lige været. og sikke en dejlig oplevelse. skønt stjerneskud og rigeligt af det. ( samt kigge hvad nabobordet fik, og sikke en cæsarsalat wow.. den skal jeg have næste gang,😊 ) tusinde tak for mad. vi kommer helt sikkert igen.
Nytårsmenu 2023
Nytårsmenu 2023
Vi havde bestilt 6 gange nytårsmenu og forventede noget lækkert ud over det sædvanlige til sådan en aften. Menuen levede ikke op til vores forventninger. Forretten var en laksetatar, som vi selv laver derhjemme, altså ikke noget specielt.
Hovedretten, hvor oksemørbraden skulle bære retten var meget skuffende, de små grøntsagen havde fået alt for meget varme, kartoflen (Pommes Anna) var kedelig og havde ingen elegance, men det værste var kødet hvor 4 stykker ud af de 6 stykker var seje og fyldt med sener, dvs. umuligt at tygge. Vi synes ikke at menuen var de kr. 495 værd og er meget skuffede. Kan bestemt ikke anbefales til andre.
TL, Viby J
Skuffende nytårsmeny 2023
Skuffende nytårsmeny 2023. Hovedretten var farveløs og kødet var fuld af sener. Var ikke de 495 Kr pr. person værd.
Vi kom kl. 13.00
Vi kom kl. 13.00 - kl. 15.45. var vi ikke blevet serveret den sidste ret. Vi ventede alt alt for længe på næste ret.
Fik at vide "det er køkkenets tempo" der bestemmer. Flabet svar. 2 ud af 5 små retter var ok.
Sjældent har jeg set så beskidte toiletter og fyldte toiletspande. Trappen til 1. sal var også møgbeskidt.
Tænker- hvordan ser køkkenet så ud???
Bare ikke godt nok
Det tørreste og sejeste stykke langtidsbraiserede kalvekød, vi alle rundt om bordet nogensinde havde fået. Vi var faktisk ret imponerede over, hvordan det er lykkedes at skamtilberede et stykke kød på den måde.
Hver gang, jeg bliver inviteret hertil, er jeg spændt på, hvad besøget bringer af skæverter, og der er altid et eller andet, der er helt off.
Aldrig, i de efterhånden 10 gange, jeg har spist her, er jeg gået herfra tilfreds. Aldrig har jeg selv betalt for at spise her, og kommer heller ikke til det.
Hvis du har dine smagsløg kær, så find et andet sted at spise. Det er simpelthen ikke godt her...
Fantastisk bryllupsfest!
Vi holde et stort Bryllup på Restaurant VesterMølle den 26/8 2023.
Helt fantastisk oplevelse.
Vi kunne få fest, mad og drikke præcis efter vores ønsker og indehaveren Morten var utrolig imødekommende overfor alle vores ønsker og krav. Til vores bryllupsfest. forplejningen dagen før brylluppet imens vi pyntede op var på huset regning og mega lækkert!
Meget dygtige Tjenere og utrolig prof overtjener Alex samt Restaurantchef Daniel skal have et særligt TAK!
Helt igennem fantastisk sted vi aldrig vil glemme.
trist vegansk sommersymfoni
Jeg bestilte deres veganske sommersymfoni, retten står som en hovedret (hvor man så kan tilvælge kulmule). Jeg får en mængde mad , jeg ville være skuffet over, selv hvis det var en forret. Man skal ikke kalde det vegansk hovedret, når man slet ikke levere en mættende mængde mad.
Frygtelig oplevelse
Vi havde bestilt bord til 10 personer, til en fødselsdag. Vi havde fået afvide, at de gerne ville have af vi senest aftenen inden fødselsdagen fortalte dem hvad de forskellige i selvskabet skulle have af spise, så vi ikke skulle vente 45 minutter på maden. Det gjorde vi så.
Vi havde også inden fortalt at det var en fødselsdag, så vi gerne ville have flag på bordet, samt vand. Vi havde også snakket med dem inden omkring mulighed for at sidde udenfor, hvor vi fik afvide at de ikke kunne love udendørs pladser, da de var først til mølle. Men vi kunne de om der var plads, når vi kom.
Da vi ankom var der rigeligt med plads udenfor, men vi ikke få lov til at sidde der, da de havde “dækket op” til os indenfor. Sætter det i “” da der kun var lagt bestik og servietter på, men ingen flag eller vand.
Vi får sat os ned indenfor.
Der kommer intet personalet forbi og siger velkommen eller lægger et kort med drikkevarer. Det spørger vi så selv efter, efter vi har ventet et godt stykke tid.
Tjeneren som kommer og tager imod ordre på drikkevarer, kiggede næsten ikke på os, og sagde så få ord som muligt. Han virkede nærmest sur og irriteret. Det skabte en virkelig dårlig stemning. Nogle ville bestille en øl, og fortæller hvilket bryghus det skal være fra (det som står med fed på menukortet) og han nærmest afbryder dem med en hård og bestemt tone og råber “hvilken”, det gentager sig resten af vejen rundt om bordet. En siger pænt, at hun godt kunne sig sig et glas hvidvin og han råber igen bare “hvilken”. Han hverken smilede, eller var hjælpsom i forhold til hvilke muligheder der var. Betjeningen var under al kritik og bare rigtig dårlig.
Vi får også efterfølgende selv spurgt efter vand og flag til bordet. Men får heller ikke noget “ja selvfølgelig, det finder jeg da lige til jer”, som jeg synes ville være et dejligt og naturligt svar.
Betjeningen var alt i alt næsvis, og man følte sig ikke velkommen eller taget godt om. Som gæster følte vi os til besvær, og ignoreret.
Drikkevarerne kommer efter fin tid, men der bliver ikke sagt værsgo eller delt et smil her heller. Glassene bliver nærmest bare smidt henad bordet.
Vi venter så i en time på maden, og vi begynder at blive lidt utålmodige, de fleste af os rejser sig, og går lidt udenfor for at strække ben mens vi venter. Én går op og spørger venligt om han ved hvor lang tid der går før maden kommer, og vi får blot afvide at de er igang.
Vi får maden efter 1 time og 10 minutter, på trods af at vi bestilte maden i forvejen, som de bad os om, for at vi ikke skulle vente 45 minutter på det, som de sagde.
Vi fik nu bare lov til at sidde endnu længere.
Mellem drikkevarernes ankomst og maden kommer der heller ikke nogen ned til os og fortæller om forsinkelsen, eller spørger om alt er som det skal være, eller om vi mangler noget i vores glas. Ikke engang et undskyld for forsinkelsen fik vi.
Det var faktisk bare en rigtig rigtig dårlig oplevelse.
Maden var lidt blandet. Den ene fisk på mit stjerneskud var fin, men den anden var skamstegt. Fisken var næsten slet ikke til at se eller smage, og det der var, var tørt og kedeligt.
Vi afholdte brunch efter barnedåb på…
Vi afholdte brunch efter barnedåb på Restaurant Vestermølle og alt fungerede upåklageligt!
Super mad, servicemindede mennesker og så skønne omgivelser. Dertil en meget fornuftig pris ift. hvad man får for pengene, som jeg skrev tidligere. Alt i alt er vi meget tilfredse og det kunne ikke være gået bedre.
Ikke pengene værd..
Pris og madoplevelse hænger slet ikke sammen..Kr. 475 for en’ asparges og et vagtelæg, perlehøne bryst med kartoffelsalat med ærter og jordbær dessert.. vi betaler nok for at betjeningen var god 😉
Dejlig frokostplane
Fantastisk lækker smørrebrød - frisk og indbydende.
Dog bare lige en smutter med åbningstiderne på hjemmesiden.
Har været her flere gange og kommer gerne igen
Else og Kaj, Randers
Sløv betjening
Sløv betjening
Forretten kom efter land, men acceptabel ventetid, men efter forretten gik der ca. 3 kvarter før hovedretten blev serveret. Det er absolut ikke acceptabelt. Ved henvendelse til personalet fik vi blot at vide, at de havde travlt med et større bord!
Grunden til, at der gives 2 stjerner skyldes at maden var på et middel niveau.
Skøn mad og natur
Skønt sted og natur. Smukke bygninger og sus fra gamle dage. Maden var lavet med kærlighed og viden om råvarer. Serveringen kompetent og høflig. Vi havde faktisk ikke forventet så meget, men var meget begejstrede. Vi kommer helt afgjort igen.