Videodruk.pl Reviews 7

3. Printed clothing store
  4. Promotional items
  5. Promotional products supplier

Written by the company

Od ponad 30 lat dostarczmy gadżety reklamowe z nadrukiem. Jesteśmy jedną z najstarszych firm w Polsce w tej branży. W stałej ofercie mamy ponad 30 tys. gadżetów. Obsługujemy firmy, instytucje, samorządy, urzędy, organizacje, fundacje, związki wyznaniowe, partie itd. U nas znajdziesz gadżet reklamowy na każdą okazję, wszędzie możemy umieści logo lub inne dane reklamowe. Dysponujemy wieloma technikami znakowania gadżetów reklamowych, od różnych technik druku po grawerowanie, hafty i tłoczenia. W ofercie także kubki ceramiczne z nadrukiem reklamowym który nie zejdzie w zmywarce. Sprawdź naszą bogatą ofertę!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Szybka realizacja, bardzo pomocni

Pierwszy raz korzystałam z usług firmy Videodruk i jestem bardzo zadowolona. Pani Asia pomogła ze wszystkim, doradziła a także wytłumaczyła co i jak. Realizacja w szybkim terminie, aż się nie spodziewałam że tak szybko dostanę gadżety. Cenowo też bardzo konkurencyjni w stosunku do innych firm. Z ręką na sercu polecam !

25 May 2026

Dziękujemy za opinię

Rated 5 out of 5 stars

Zamawiałam koszulki z nadrukiem…

Zamawiałam koszulki z nadrukiem reklamującym mój projekt kosmetyczny i jestem bardzo zadowolona z efektu. Pan Piotr doradził mi koszulki marki ID, które okazały się naprawdę świetnej jakości. To zdecydowanie nie są zwykłe koszulki reklamowe, ale produkt premium, który spokojnie mógłby konkurować z koszulkami z dobrych sklepów odzieżowych. Nadruk również wyszedł bardzo dobrze — estetycznie i profesjonalnie. Polecam videodruk.pl!

20 May 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zamawialiśmy kubki reklamowe z logo…

Zamawialiśmy kubki reklamowe z logo naszego stowarzyszenia i jesteśmy bardzo zadowoleni z całej realizacji. Otrzymaliśmy fachową pomoc w wyborze modelu kubka oraz propozycję odpowiedniego układu nadruku. Efekt końcowy wyszedł świetnie, a zamówienie dotarło na czas. Na pewno skorzystamy ponownie. Polecam!

1 June 2026

Doskonałej jakości produkty. Polecam w 100%

Kolejne zamówienie w formie i kolejny raz pełen profesjonalizm, świetna obsługa i eskpresowy termin realizacji. Jak zawsze, od wielu lat.
I najważniejsze - doskonałej jakości produkty.
Polecam w 100%

11 May 2026

Reply from Videodruk.pl

Cieszymy się że wszystko się podoba. Dziękujemy za pozytywną opinię.

polecam współpracę

sprawna realizacja, świetny kontakt z Panią Joanną, to już nasze kolejne zamówienia i będziemy wracać. Do tego szeroki wybór produktów i możliwości.

14 April 2026

Dziękujemy za opinię.

Gorąco polecam Videodruk!

Współpracuję już z firmą Videodruk od ponad 2 lat. Świetnie potrafią doradzić co wybrać z ich bogatej oferty gadżetów. Wszystko zawsze było na czas i w super jakości. A w kubkach ceramicznych z nadrukiem to są po prostu mistrzami. Ceramika pierwsza klasa! Polecam.

31 March 2026

Reply from Videodruk.pl

Cieszymy się że kubki się podobają. Polecamy się na przyszłość.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look