See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende forretning. Bestilte et stort lærred. Fragtfirmaet sjoskede rundt i leverancen men viking fandt en løsning og jeg har nu det solide højkvalitetslærred jeg bestilte.

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i en længere periode været på udkig efter dobbeltsidet MAT inkjet papir på mere end 120 g/m2. Det fandt jeg endelig hos Viking 1914. Jeg fandt også dobbeltsidet blankt fotopapir på ikke m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte en skitsebog herinde, som jeg egentlig skulle bruge allerede dagen efter, da den skulle med på ferie som en fødselsdagsgave. Jeg forventede dog ikke, at den kunne blive leveret så hurtigt... See more

Company details

1-star

Fremragende forretning

18 February 2026

Hej Jens
Tak for din anmeldelse. Vi beklager udfordringerne med leveinrg til dig og er glade for at høre at vi fandt den rette løsning.

Rated 5 out of 5 stars

Handler jævnligt igennem deres webshop…

Handler jævnligt igennem deres webshop - hurtig levering og smukke produkter, og de få gange der må være sket en fejl/en varer ikke er på lager som forventet har jeg fået excellent kundeservice, så kan kun anbefale! Super søde og rimelige mennesker!

9 September 2025

Reply from Viking

Hej 🙂 Tak for din fine anmeldelse. Vi sørger for at give de fem stjerner videre til vores kolleger

Den bedste kundeservice fra Lotte

Den bedste kundeservice fra Lotte. Der var en fejl på hjemmesiden som gjorde at min orde var udsolgt. Men da jeg ringede ind fandt vi ud af fejlen og jeg havde pakke allerede dagen efter. God oplevelse og de dejligste mennesker hos viking. God kvalitet.

6 March 2024

Hej Alice
Tak for den fine anmeldelse 😊 Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig.

Rated 1 out of 5 stars

Kundeservice insistede på at skændes

Kundeservice insistede på at skændes. Har lige haft en virkelig spøjs oplevelse med jeres kundeservice. GLS havde sendt min pakke tilbage, da jeg havde overset en sms fra dem for en uge siden. Da jeg ringede til Viking for at få den sendt retur til mig igen, oplyste jeg venligt, at andre fragtfirmaer yder den service, at de sender en venlig reminder. Personen i Vikings kundeservice insisterede på at ville skændes om det - og påstod at GLS leverer glimrende service, det hele var min egen skyld, og hun havde aldrig modtaget en klage over GLS. - Så har du nu modtaget din første klage over GLS, forklarede jeg. Det hidsede hende yderligere op, og hun sagde, at det var ikke en klage (!). Øhm, er det er vel mig, som kunde, der definerer, om jeg oplever god eller dårlig service, og om det er en klage eller ej? Jeg bevarede roen, mens hun vredt oplyste mig om, at jeg naturligvis ville blive opkrævet ekstra leveringsgebyr - kunne jeg nok forstå. Det var aldrig min intention at skændes eller være vred på Viking, men hold nu op en dårlig kundeoplevelse at ringe til jeres kundeservice.

30 June 2023
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig information

Jeg har i flere år købt mine opspændte lærreder hos Viking. Jeg kørte ind til Tutein & Koch som de har slået sig sammen med og rykket alle varer over til. Her får jeg af vide (efter at være kørt fra Værløse) og ventet i 15 min på at varen blev oprettet - at de ikke kan give samme priser som på vikings hjemmeside. Jeg er skuffet over både Viking og Tutein & Koch, og handler der ikke fremover.

8 June 2023

Ignorerer returvare

Sendte for egen regning et bestilt skriveunderlag retur til Viking1914.
I retur dokumentet, stod der, at sager 'typisk' bliver behandlet indenfor en uge. Har været i telefonisk kontakt med Viking1914, som bekræftede at have modtaget min returpakke. Intet skete. Ingen penge retur. Har senest været i kontakt med firmaet den 21. marts. Ingen penge retur. Vi skriver nu den 12. april, altså over to måneder siden at firmaet har modtaget returpakken. Ingen penge retur!
- Alice Mørkvig-Hansen

6 February 2023

AT STEMME MED FØDDERNE

Jeg er som jyde ikke den, der bruger - hvad nogen kan opfatte som berettiget kritik - og andre som tenderende til injurier - men Hr. Belows indlæg finder en del genklang hos mig. Jeg henvendte mig for et par år siden siden til Jens Thomsen ad et par omgange - men oplevede total stilhed - eller rettere: Jeg blev totalt IGNORERET. Det er jo ikke just kundevenligt.....
Jeg forsøgte så igen via en ansat, som først var aldeles hjertelig og virkede oprigtig hjælpsom - men så pludselig ud af den blå luft blev tonen en anden. Derefter skete der så heller ikke mere.
Sidste forsøg var personlig henvendelse i butikken - men må være ærlig og sige jeg forlod butikken rimeligt frustreret. Som jyde har jeg så bare valgt at gøre det på den stilfærdige måde: Jeg har stemt med fødderne og fundet andre græsgange. Jeg kan strække mig til at udtrykke fuld forståelse for ånden i Hr. Belows anmeldelse.

24 May 2022

0 Stjerner

Det er synd at man ikke kan give 0 stjerner hér-for det er hvad jeres virksomhed,forretning og ansatte fortjener efter min mening!.
Dén attitude som man bliver mødt med som kunde virker efter mit indtryk som om at I slet ikke er interesserede at beholde jeres kunder-eller at få god omtale.
Min seneste oplevelse fik mig dog til at skrive denne anmeldelse selv om jeg egentlig burde have gjort det noget før-
Jeg kommer ind i jeres forretning i København med en dyr pen som jeg i sin tid har købt hos jer-for at få den indgraveret med mit navn.Dette har jeg tidligere fået gjort hos Jer uden problemer-men ikke denne gang.
For det viser sig at I åbenbart kun vil indgravere penne der er bestilt via jeres hjemmeside og KUN nye indkøbte penne.
Årsagen var at da der var en risiko for fejl-så vil I kun lave dét arbejde på nye penne-da I åbenbart ikke kan stå 100% inde for dét arbejde som gravøren udfører.Dét er første gang i mit liv at jeg har fået en så "langhåret" forklaring!.
Dette står der absolut INTET om på jeres hjemmeside-og i øvrigt påstod jeres ansatte at I aldrig har lavet det på penne som tidligere har været købt hos Jer.Dette er jo en lodret løgn!-for jeg har fået lavet det omkring 3-4 gange hos Jer tidligere.
Dén måde som jeres ansatte virker på over for mig som kunde gør at jeg ALDRIG nogensinde vender tilbage til Jer-og ALDRIG kommer til at anbefale Jer til andre!..
I skulle tage et kursus i kundepleje!!!-for det lader til at I aldrig har beskæftiget jer med dette emne..

Svar til Jens Thomsen :

Du kan rende og hoppe-I har mistet en kunde og Stelling har fået en ny..

13 April 2022

Hej Thomas

Det er helt unødvendigt at du er blevet så rasende - for vores politik er kun at gravere og trykke på nye varer. Det fik du at vide skriftligt allerede for et år siden, så jeg forstår ikke dit behov for at svine os til i et omfang der tangerer injurier.

Årsagen til politikken er i øvrigt enkel - efter varen har været taget i brug kan vi ikke altid forudsige resultatet - og både vi og vores gravør kan ind imellem lave en fejl.

Derfor arbejder vi kun med nye varer, hvor vi kan tage en frisk fra hylden og sikre, at du får præcis det, du forventer.

Jeg er ked af du har taget det så ilde op - men hvis du kontakter mig, vil jeg gerne prøve at hjælpe dig med at finde en eller anden løsning.

Jens Thomsen, ejer af Viking

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig afsendelse

Jeg var sent ude med bestilling af en fødselsdagsgave (bestilte tirsdag aften og skulle bruge den lørdag morgen) men Viking 1914 var fleksible og hurtige, og sørgede for at jeg modtog ordren allerede torsdag. Tak!

24 March 2022

Verdensklasse service:-)

Verdensklasse service:-)

Jeg havde købt et lærred (150x200) som bliver leveret af en fragt mand fra GLS. Da jeg kommer op i lejligheden med lærredet kan jeg se at der er hul i papkassen og desværre også lærredet.

Jeg ringede og snakkede med Lene som var utrolig hjælpsom og serviceminded. De sendte mig dagen efter et nyt lærred uden nogen som helst problemer - virkelig skønt! :-)

Tusinde tak for den dejlige service.

Vh. Peter

16 November 2021
Rated 4 out of 5 stars

Stort udvalg

Ledte efter et bestemt mærke af tusch-blæk som jeg hverken kunne finde hos Stelling eller Penstore hvor jeg normalt handler. Efter en google søgning fandt jeg ud af, at viking havde brandet i deres butik. Fin købsoplevelse med dygtige medarbejdere, som helt sikkert ved en ting eller to om kunst materialer. :)

8 November 2021

Simpelthen verdens bedste kundeservice

Simpelthen verdens bedste kundeservice. Havde bestilt en stor vare til afhentning, som jeg desværre fik i en forkert farve, hvilket jeg først opdagede, da jeg kom hjem. Det var en stor pakke og da jeg ikke selv har bil, var det svært at komme ind og bytte den. Ringede til kundeservice som var super behjælpelige. Da jeg havde talt med dem tidligere vidste de, at jeg skulle bruge varen her og nu, og der gik kun 30 min. så var der en fragtmand på vej til mig med min rigtige bestilling, som også stod for ombytning. Jeg har fortalt vidt og bredt om jeres fantastiske kundeservice.

3 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Eminente medarbejdere med stor viden

Jeg har en del gange benyttet deres webshop, da jeg boede i Jylland, men efter jeg er flyttet til København for godt og vel 8 år siden, kommer jeg 5-8 gange årligt, i butikken i Store Kongensgade.

Der har aldrig været noget at klage over online, men jeg må sige, at den fysiske butik er af en helt anden kaliber. Udvalget er eminent, priserne fair og servicen kan slet ikke måles. Jeg får ALTID verdens bedste behandling, og det er uanset hvilken medarbejder, der er på arbejde. Hvis den ene ikke kan svare på et spørgsmål, så kan en af de andre.

Det er ultimativt den bedste butik i hele Danmark, når det kommer til det samlede udvalg, viden og venlighed... Det eneste man kunne ønske sig, var 500 m2 mere :) Tak.

18 September 2020

Hej Rikke
1000 tak for den meget fine anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner 🤩 Dejligt at du er glad for at komme hos os og vi håber selvfølgelig at se dig snart igen 😊

Take a closer look