Company details
Written by the company
Vinylie maakt unieke lampen van oude LP’s – met de hand gevormd, met liefde gemaakt. We geloven dat hergebruik niet stoffig hoeft te zijn, maar juist stijlvol, eigentijds en vol karakter. Elke lamp vertelt een verhaal: van de plaat die ooit muziek bracht tot het licht dat nu een kamer vult. We werken ambachtelijk en met aandacht voor detail. Geen massaproductie, maar echte stukken design waarin muziek, sfeer en identiteit samenkomen. Vinylie is een jong, creatief designmerk dat is ontstaan uit liefde voor muziek en het plezier van maken. Alles wat we doen, doen we zelf: van ontwerp tot afwerking. Licht met karakter. Gemaakt van muziek.
Contact info
Netherlands
- vinylie.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Inpak foutje zeer klantvriendelijk opgelost.
Door een inpak foutje ontving ik de verkeerde order, maar kon het snel oplossen met degene die mijn order had ontvangen. Als dank voor het oplossen en erkennen van de fout aan hun kant, kregen we van Vinylie beide een lamp naar keuze cadeau! Zeer vriendelijk opgelost.

Reply from Vinylie
Een mooie warme aanvulling op mijn…
Een mooie warme aanvulling op mijn platenspeler en vinylcollectie. Deze lamp past daar prima bij! Maak het compleet!

Reply from Vinylie
Super snelle levering en ontzettend…
Super snelle levering en ontzettend gave lamp! Thanks Vinylie

Vintage & modern
Ik zocht nog een mooie lamp voor in de kast waar ik mijn platen collectie heb staan en vond dit charmante lampje. Leuk initiatief om zo platen te hergebruiken. Vintage maar dan toch heel modern. Levering ging vlot. Helemaal tevreden mee.

Geslaagde aankoop
Superblij met mijn aankoop! Een overzichtelijke website met verfijnde productcustomisatie.
Wel vond ik het assortiment wat beperkt; ik zie graag wat meer nieuwe producten.

The Trustpilot Experience