Lederne har synes det er smart at isolere de medlemmer der er selvstændigt erhvervsdrivende på deres egen portal virksom.dk. Må jeg gøre jer opmærksom på hvor mange portaler vi i forvejen skal f... See more
See what reviewers are saying
Har lige talt med lønsikring og kom til at stille mig kritisk overfor en udtalelse fra medarbejderen - på en helt normal måde. Puha for en nedladende og ubehagelig medarbejder. Hun sagde nedladende... See more
Som nystartet virksomhed er det fantastisk godt at med i Virksom. Standard dokumenter og juridisk rådgivning er blot nogle af de ting vi har benyttet rigtigt meget. Det er en stor hjælp at vi kan a... See more
Company replied
About Virksom
Information provided by various external sources
Hos os kan du få hjælp til rigtig mange af de konkrete problemstillinger og udfordringer, du møder som selvstændig. Virksom er en del af Lederne-familien. Det betyder, at vores service og rådgivning bygger på erfaring fra 115.000 medlemmer. Vores erfaring betyder, at vi kan hjælpe dig i alle situationer, og at du får adgang til vores specialiserede kompetencer i vejledning og støtte af ledere og selvstændige.
Denmark
- virksom.dk
Håbløst system og ingen hjælp til selvstændige
Må jeg gøre jer opmærksom på hvor mange portaler vi i forvejen skal forholde os til.
Hvis det så afstedkom at man fik bedre og mere kvalificeret hjælp, men det er IKKE tilfældet - Tværtimod bekræfter dette valg resten af den service man modtager som selvstændig.
Man bliver i den manglende servicering af selvstændige, konstant mindet om at man ikke 'passer ind' at man ikke er en del af flertallet. konstant er der ting der ikke er tænkt igennem, eller gennemført hele vejen i serviceringen af selvstændigt erhvervsdrivende. OG når man stiller spørgsmål eller påpeger det, stikker alle armene i vejret og siger "øh, deeet kan jeg godt se, men det ved jeg ikke lige hvad jeg skal gøre ved...."
Den ene stjerne går til medarbejderne der er meget venlige - og meget enige når jeg italesætter det :-)
Indtægtssikring sikrer ikke indtægt
Jeg har netop oplevet nedgang i min mindre virksomhed og har måtte sadle om ved at opsige mig selv.
Jeg meldte mig ledig i den tro at jeg kunne få dagpenge + indtægtssikring op til 90 % af min løn. Fordi jeg havde købt en såkaldt indtægtssikring hos Virksom.
Det viser sig nu, at tillægsproduktet Indtægtssikring ikke dækker, da min firma ikke er konkurs.
AKA, jeg har åbenbart købt en konkurs og sygdomssikring. Og IKKE en indtægtssikring. Det var højst overraskende for mig.
Det er ikke det jeg blev stillet i udsigt fra deres sælger.
I dag ved jeg, at forsikringen slet ikke "sikrer" min indtægt. Så jeg vil råde andre til at grave dybere i papirerne før de ender i samme situation.
Bemærk i øvrigt at man tilsyneladende kun kan blive dagpenge berettiget, hvis man ejer mindre end 50 % i en virksomhed. Så hvis du ikke ejer under 50%, eller går konkurs, så er der ingen hjælp at hente. Hverken på forsikring eller dagpenge. Du skal i øvrigt også være dagpenge berettiget for at kunne få "indtægssikring". Osv osv.
Der er mange ting med småt i den her virksomhed.
Jeg ejede 50%, så jeg var nødt til at bruge advokat for at anparts overdrage 1 anpart, så jeg kom på 49% i stedet for 50%. Ellers ingen dagpenge. Det udløste i øvrigt en 3 ugers straf karens fra overdragelsesdatoen. Jeg har stadig ikke fået andet forklaring end sådan er reglerne. Havde jeg været på 49% da jeg meldte mig ledig , så var der ikke 3 ugers straf. Logikken er umulig at få øje på.
I det store billede er det tankevækkende, at jeg også havde 50% ejer andel, da jeg meldte mig ind. Det vil sige, at jeg aldrig har opfyldt kravene til dagpenge.
Man kan også købe en gulerod i fakta som man ikke spiser, men jeg kan ikke andet end understrege, at jeg naturligvis spurgte ind til produkterne, da jeg købte, pga at jeg arbejdede for mig selv. Så sælgeren har enten bondefanget/løjet. Eller ikke har været kompetent.
Jeg kan ikke anbefale virksom til selvstændige.
Som selvstændig erhversdrivende
Som selvstændig erhversdrivende, er deres knowhow og kompetencer uvurdelige. Jeg har flere gange fået hjælp derfra og den er god og kyndig.
Kan ikke anbefale Virksom.
Kan ikke anbefale Virksom.
Jeg skiftede til virksom for 6 år siden, da jeg havde en lille BI virksomhed, og virksom lød til at være ventersmestre i selvstændige og lønmodtager.
Alt går fint, men en dag bliver jeg syg og kommer i et forløb, hvor jeg så får bevilget Flexjob.
Glad for at starte i første Flexjob, men det viser sig at der sker nogle misforståelser mellem Jobkonsulenten, arbejdsgiveren og mig.
Jeg er ikke så god til at gå og min arbejdsgiver mener at jeg kan kun arbejde 50%, selv om at mit arbejde er at sidde og oprette vare på en hjemmeside.
Jeg har heller ikke fået en kontrakt, så jeg aner ikke meget om hvad jeg får.
Arbejdsgiver og jobkonsulent er ikke til at snakke med, og til sidst slutter min ansættelse.
Jeg går til virksom for at få hjælp, og efter et par måneder, sker der noget i min sag.
Virksom giver min ret i at jeg er blevet behandlet forkert af tidlige arbejdsgiver og jobkonsulent, men vælger ikke at gøre noget, da det vil koste formange resurser.
Jeg tager fat i virksom igen, men intet vil de gøre.
Jeg skriver så en opsigelse til dem og forteller, at samarbejdet er slut, og jeg vil ikke bruge resurser på dem.
Der er så lige nogle regler som Virksom går op i, og som er vigtige at håndhæve.
Man har en løbende + en måneds opsigelse, så her er et girokort.
Det er da godt an der er nogle regler de kan håndhæve.
Nedladende og ubehagelig medarbejder
Puha for en nedladende og ubehagelig medarbejder. Hun sagde nedladende at nu kunne vi jo prøve igen, da jeg åbenbart ikke forstod noget, ellers kunne hun bare sende det i et brev.
RYSTENDE.
Plattenslageri
3 mdr. opsigelse er fuldstændig uacceptabelt.
Yderligere har jeg ikke fået svar på mit skriftlige ønske om opsigelse for en måned siden, og hvis du trykker på "udmelding" på sitet, bliver du ledt til "Indmelding".
Trykker du "kontakt, Skriv til os", bliver du ledt til indmelding.
Og nu er der trukket knap 7000,- for noget jeg ikke har behov for, og koster mindst 3 mdr. at komme ud af.
Virkelig plattenslageri... Alt for dyrt.
Aldrig i livet skal jeg nogensinde være…
Aldrig i livet skal jeg nogensinde være medlem af Virksom igen.
Starter med en uforpligtende samtale d. 7.9 og bliver meldt ind. Jeg får her af vide, at de kan bistå med konsulenter og hjælpe med markedsføring m.m.
Næste gang jeg ringede, får jeg her af vide, at de ikke kunne svare på spørgsmål i forhold moms/lønsum, da de ikke vidste, hvilken branche jeg skulle ligge under.
Jeg fik responsen, at jeg skulle have fat i en revisor, da det var dem, som kunne hjælpe mig videre.
Efter samtalen, gik min søgning i gang med at undersøge tingene selv og ganske rigtig, var det mig selv og ikke virksom. Bemærk, at jeg selv fandt ud af hvilken branche jeg skulle ligge under.
Første gang, de ikke kunne hjælpe.
Ydermere i forhold til moms og lønsum, fik jeg responsen at du skal tale med en revisor.
Anden gang, at de ikke kunne hjælpe.
Markedsføring i, hvad jeg kan tage i pris for mine klienter og, hvordan jeg skal navigere i markedsføring, er det eneste de kunne hjælpe med.
Nu fik jeg nok og ringede derfor d.27 Sep og sagde, at jeg ville opsige mit medlemskab. Her fik jeg af vide at, hvis jeg opsagde mit medlemskab er der tre måneders opsigelsesvarsel. Bemærk tre måneder.
Jeg forklarede, at jeg kun havde brugt deres service en håndfuld gange og rundt regnet, kun havde brugt de forskellige services i lidt over 14 dage.
Jeg fik responsen, at jeg kunne jo prøve at sende en mail, hvilket jeg så gjorde. Efter to dage fik jeg en mail om, at de ikke vil sætte opsigelsesperioden ned, da det jo gælder alle medlemmer.
Jeg ringede ind igen, og forklarede, at jeg kun havde brugt de forskellige services fra 7.9 - 27.9.
Selvsamme svar fik jeg tilbage, hvilket gjorde, at jeg skrev en længere mail om, hvad jeg oplevet.
Jeg fortalte, at jeg kan gå med til at betale for en måned, men ikke tre.
For en person som mig, som aldrig har haft egen virksomhed, blev jeg og stadig bliver, ikke hørt. Dette er bondefangeri i største grad.
De siger, at det står i vedtægterne, men dette findes ikke. I så fald med de mindste bogstaver. På intet tidspunkt, blev jeg informeret om, at jeg lige skulle være opmærksom på den lange opsigelsesvarsel.
Det er simpelthen at tage penge fra folk, især en nyopstartet virksomhed.
For guds skyld lad vær med at melde jer ind. De ved lige, hvordan de skal grejle og tage penge fra jer.
Tilliden er væk!!
Jeg bliver ringet op og tilbudt at flytte min a-kasse til LH/virksom, hvilket jeg gerne vil. Der følger en gratis tillægsforsikring med de første 12 måneder. Jeg siger udtrykkeligt at jeg ikke har brug for den, da jeg allerede er forsikret gennem eget selskab. Men sælger insisterer, da den jo er gratis.. I juni får jeg brev om at den gratis periode nu er ved at ophøre og jeg skal tage stilling til om jeg nu er korrekt dækket. Der står intet om at den nu kommer til at koste penge og at jeg skal tage stilling til om jeg vil betale eller ej. Jeg burde sikkert have taget det som en selvfølge at der ville være en hage ved det, men jeg er overbevist om at Virksom udemærket godt ved, at små travle selvstændige misser den slags. Havde sælger nævnt i telefonen at jeg selv skulle sørge for at afmelde tillægsforskringen aktivt, havde jeg klar sagt nej tak, da jeg godt ved sådan noget går i glemmebogen.
Så jeg føler mig ret vildledt til at betale for et produkt, hvor en pris bliver trukket automatisk fra min budgetkonto uden jeg opdager det med det samme. Og nu er det jo ikke prisen på et avisabonnement vi snakker om her, det er foreløbig ca. 7000 kr det har kostet mig, for noget jeg ALDRIG har haft brug for fra jer. Jeg kan se at en anden anmeldelse fra en Katja her på trustpilot har haft samme problem, men fik løst problemet ved kundeservice. Den service fik jeg IKKE tilbudt. Dermed er tilliden fuldstændig væk, og jeg synes det er en virkelig dårlig og desperat forretningsmodel at hverve nye kunder på den måde, og jeg har bestemt ikke tænkt mig at være kunde længere og ej hellere anbefale nogen som helst andre at blive det.
Utrolig dårlig behandling - øv!
Jeg indmeldte mig i Virksom pga. den 12 mdr. gratis indtægtssikring, de kørte kampagne på på det tidspunkt. Efter nogle måneder går jeg ind på 'Mit Virksom' og opdager, at der står, at jeg ikke har indtægtssikring. Jeg kontakter Virksom, der siger, at det blot er fordi, det er den gratis 12. mdr. periode - det skulle jeg ikke tage mig af, alt er helt i orden.
Nu opdager jeg så tilfældigt 1,5 år efter min indmeldelse, at jeg aldrig har haft indtægtssikring. Jeg kontakter dem, og de kan se, de må have begået en fejl, 'hvis jeg siger, at jeg fik 12 mdr. gratis' (nej det 'siger' jeg ikke, det fik jeg!). Trods det får jeg ikke en ny gratis 12 mdr. periode ('for den kampagne kører de ikke længere'), men blot en opkrævning med tilbagevirkende kraft på de sidste 6 måneder, jeg skulle have været i gang med den alm. betaling af indtægtssikringen. Jeg beder om et plaster på såret efter i 1,5 år at have manglet forsikring uden at vide det, men det eneste plaster på såret de vil give er at trække penge for de sidste 6 måneder, hvor jeg ingen forsikring har haft i praksis. Jeg siger, at det jo ikke er et plaster på såret, at jeg betaler for noget, jeg ikke har haft, og jo samtidig har mistet de 12 gratis måneder, som jeg indmeldte mig for. Men deres argument er, at hvis jeg havde haft brug for forsikringen, og det så var blevet opdaget at jeg ingen havde, så ville de naturligivs have taget mit ord for gode varer. Ja, HELT sikkert!!!
Og tilmed INGEN SOM HELST undskyldning fra nogen af de medarbejdere, jeg talte med, kun sure miner over den 'besværlige' kunde. ØV!

Reply from Virksom
Talentløst, dyrt og fyldt med løgn
Hvordan kan I få jer selv til at hæve penge på min konto, for produkter som jeg aldrig har bestilt eller ønsker? Produkter, som jeg i øvrigt aldrig (ifølge jeres egen telefonsupport) ALDRIG kan få ret til at få udbetalt!
Det er i min verden tyveri. I har hævet over 19.500 kr. på min konto i år!!!!
Hvordan kan I holde ud, at levere så dårlig en kundeservice, samt at have så dårlig hjemmeside, som "uheldigvis" går i fejl, hver gang jeg vil registrere min udmeldelse?
Det er i min verden bevidst forsøg på, at få jeres kunder til forsætte med at være fanget i dette medlemskab.
Hvordan kan I leve med, at fylde jeres kunder med løgn? Jeg blev lovet en masse i telefonen, som sidenhen viste sig at være løgn. Det er i min verden bedrageri.
I er et 1. klasses eksempel på, hvordan man IKKE skal drive sin forretning, hvis man vil have glade kunder.

Bundefanget
har i forbindelse med noget andet sagt ja til en Indtægtssikring som var gratis i 2 år, dette sket ved de kontakte mig pr telefon. efter 2 år, er de nu begyndt at trække penge pr pbs til denne forsikring, ikke noget med en opringning om jeg ville fortsætte denne forsikring, de havde sendt et brev som jeg skulle åbne i en brevkasse på virksom.dk. jeg føler mig dårlige behandlet som medlem og bundfanget
Super kundeservices
Falsk sælger som lover noget som man tydeligvis ikke kan holde for at de kan få flest mulig penge putte i pungen på kortest tid. uden folk har en chance for at sige noget. .
Her får man tilbud første år lønsikring gratis super dejlig og man fortæller sælge at man ikke gider det skal forsætte når det udløber og at man ikke har tid til at tjekke mail inden på virksom i tide og udtide om det er et problem. nej er det ikke når vi har sagt det, men det viste sig ikke at passe desværre, for det skal man skrive ind om. desværre kan man sige sælge måske skulle holde sin oplysninger korrekte. men at kundeservices så fixer det når man ringer ind op overvejer det dårlige og derved er alt som det skal være.

Reply from Virksom
Er altid venlige og imødekommende
Er altid venlige og imødekommende. Jeg har altid fået tilfredsstillende svar på mine spørgsmål

Reply from Virksom
Ingen problemer med at blive flyttet…
Ingen problemer med at blive flyttet fra Lederne til Virksom. Der blev taget hånd om det hele fra ledernes/Virksoms side

Reply from Virksom
Super, professionel og indlevende rådgivning
Super, professionel og indlevende rådgivning.
Jeg vil klart anbefale Virksoms rådgivning.

Reply from Virksom
Rigtig god service og gode til sparing…
Rigtig god service og gode til sparing på juridisk spørgsmål. Som selvstændig er jeg rigtig glad for mit medlemskab.

Reply from Virksom
Der er stort behov for uformel netværking mellem deltagere i Virksom og med ledere i Lederne.

Reply from Virksom
Altid til at få fat i og DK's bedste…
Altid til at få fat i og DK's bedste tådgivnkng