0,0 PUNTEN !!! nooit iets bestellen, in mei 2021 besteld en nu in oktober 2021 nog niks ontvangen, na diverse reminders en waardeloze reacties. Ook mijn geld niet retour van de annulering van de beste... See more
See what reviewers are saying
Heel spijtig dat ik deze recensies niet eerder heb gelezen. Ook ik heb in juni een kleedje besteld dat op heden nooit is afgeleverd. Meerdere mails gestuurd maar geen antwoord tot dat ik een stoutere... See more
Ben zoals veel mensen bedrogen door vivaly bestelde orthopedische slippers nu reeds 1maand geleden, nog niets gezien ,(denk zoals veele mensen geen slippers en centen kwijt?? bende oplichters dat zijn... See more
Bij Vivaly sneakers (75 euro ) besteld en betaald. Zouden geleverd zijn, ik heb niets ontvangen en nergens in de buurt heeft iemand iets ontvangen. Op mail wordt door Vivaly niet gereageerd. Vrees dat... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
OPLICHTERS !!!!
Op zoek naar gemakkelijk zittende schoenen kwam ik op de site van Vivaly terecht en bestelde er 'gekleurde orthopedische schoenen' 'SANDY'.
Nadat ik de negatieve commentaren (te laat dus!) gelezen had, verwachtte ik eigenlijk niet meer dat mijn pakje zou aankomen....Maar zie, vandaag (1,5 maand later) kreeg ik de schoenen thuis bezorgd...Alleen, de schoenen beantwoorden zelfs niet in de verste verte aan mijn verwachtingen: zeer bedenkelijke kwaliteit, stugge plastiek zolen, hooguit een maatje 37 ipv de bestelde 41, en een afschuwelijke synthetische geur....Kortom BROL!!!
Onnodig te zeggen dat dit de eerste en meteen ook de laatste keer is dat ik aankopen zal doen via deze webshop!!!
Grete
Misleidende informatie die gewoon niet klopt!
Aangezien een negatieve review op hun eigen site niet geplaatst wordt, nu toch maar hier gereageerd.
Ondanks anders op de site gemeld bleken de bestelde slippers niet op voorraad. Een paar weken later kwamen de “orthopedische” slippers alsnog.... Het zijn gewoon goedkope slippers in de categorie badslippers. Zeker niet het geld waard dus!
Helaas niet eerste de reviews gelezen
Helaas niet eerste de reviews gelezen. Het zijn oplichters, die niet kunnen voldoen aan de leveringsplicht. Aangifte doen voor oplichting zal ik moeten doen. Niet bestellen bij deze organisatie !!
Ik heb mijn bestelling terug gestuurd
Ik heb mijn bestelling terug gestuurd, bewijs hier van, maar wacht al 3 weken op bericht van Vivaly.
Reageren niet op mailtjes.
Zou ze graag bellen, maar nergens een nummer te vinden.
Wacht al een maand op mijn bestelling
Wacht al een maand op mijn bestelling, zonder enig bericht. Vraag via mail gesteld, antwoord: sorry, gaat waarschijnlijk nog twee weken duren. Zomer is straks voorbij voor ik mijn bestelling heb: nooit meer!
Ik heb orthopedische schoenen besteld
Geen levering na 2 weken, na 3 weken. Geen reaktie op mailtjes.
Maar tot mijn verbazing werd er vandaag een pakketje geleverd met.. ja de sneakers 2 maanden later, had al hoop opgegeven..
Sneaker zitten redelijk stevig of het echt orthopedisch is. Mmm wat wil je voor de prijs.
oplichters
Vivaly is niet te bereiken voor retournering.
Leveren het verkeerde product en regageren dan niet meer op de mail, zodat je niets kunt retourneren en m'n geld weg is!
Bizar! Bestel dus nóóit bij Vivaly!!
Heel slechte ervaring mee .Blouse besteld en betaald en nooit aangekomen .Wel 6 mails gestuurd maar krijg nooit antwoord.Dut moet niet kunnen .Weg 40 euro engelen blouse.
heeel slecht ervaring mee .Blouse besteld en betaald en is nooit aangekomen
Het zijn een stel oplichters
Het zijn een stel oplichters. Nooit iets kopen. De betaalde bestellingen komen nooit. Je wordt aan het lijntje gehouden.
Oplossing: aangifte doen bij de politie van oplichting. De politie vraagt of ze je e-mailadres en gegevens aan Vivaly mag doorgeven. Altijd doen. Binnen 24 uur kreeg ik plots een mail. Waarom ik dit deed , was de vraag. 24 uur later hebben ze het geld teruggestort.
Vivaly heeft een adres: Julianalaan 28 De Rijp. Dit ook altijd vermelden.
Tegenrekening van Vivaly:
DE96 7001 1110 6022 2974 63
BIC DEKTDE7G
Naam PPRO/Scholman E-Commerce
Oplichters
Oplichters, producten worden niet geleverd,..je krijgt na 2 maanden een mail dat het af te halen is bij dichtsbijzijnde afhaalpunt, maar geen contact mee te krijgen en onbekend welk afhaalpunt, geen verder reactie van deze partij, ik heb meerdere mails gestuurd.
Ik heb tevens deze persoon via diverse kanalen opgezocht en aangemeld voor fraude.
Bestelling van 08-04-2021
Bestelling van 08-04-2021
Nog altijd niets ontvangen, al twee mails gestuurd en er
komt geen reactie. Een antwoord of reactie moet toch kunnen.
retour helaas- adres gegevens retour klopt niet
Rosie™ - Orthopedische Sneakers × 1 gekocht en retour formulier aangevraagd. !!! toch een reactie;
Bedankt voor uw mail.
Jammer dat u niet tevreden bent over de bestelling.
In de bijlage het retourformulier. LET OP ........
het retourformulier heeft een ander postbusnummer.
Postbus 246 of Postbus 346 welke mag ik gebruiken. Goed nieuws. Ze hebben het aankoopbedrag netjes teruggestort. Dit had ik niet meer verwacht.
Oplichters
Oplichters! Zogenaamde orthopedische schoenen gekocht. Ben dezelfde schoenen op AliExpress tegengekomen
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Voor mijn moeder orthopedische schoenen besteld en nooit aangekregen. Ze reageren nergens meer op.
Niet kopen hier.
Waarschuwing, hier niet kopen!!
Waarschuwing, niet hier kopen!Dit is een dropshipper. Producten komen niet aan, en de dropshipper reageert niet.
Nu zorgen dat we ons geld terugkrijgen van Vivaly in de Rijp, julianalaan 28, waar ze gevestigd zijn.
Een dropshipper besteldvoor jou bij aliexpress, met een flinke marge, en geen enkele meerwaarde. Opletten dus!!
Roze orthopedische schoenen nooit ontvangen!!
Roze orthopedische schoenen besteld eind maart 2021. Levering bleek na 2 weken vertraagd te zijn met 2 wkn. Vervolgens eind april is de status van mijn bestelling ineens "afgeleverd" terwijl ik niets ontvangen had.
Ook geen levering bevestigingsmail van DHL o.d.
Diverse mails gestuurd om dit aan te geven, waarop niet gereageerd werd (ondanks dat er volgens de website 24/7 een klantenservice team klaarzit...)
Bij de 4e mail aangegeven dat ik mijn geld teruggestort wilde krijgen (de persoon achter deze nepsite bij naam en toenaam verantwoordelijk gehouden) en aangegeven dat ik anders gerechtelijke stappen zou ondernemen.
Binnen 24 uur bericht terug dat het geld terugbetaald was en de volgende dag stond het bedrag i.d.d. op de rekening.
Blijft een zeer slechte website die kopers oplicht en/of enorm misleidt.
Mijn advies; koop er niets!!
Waardeloos internet bedrijf
Waardeloos internet bedrijf: wel betalen, geen goederen ontvangen, geen antwoord op emails.
Waarom wil je anderen zó duperen?
Meer dan een maand geleden besteld
Meer dan een maand geleden besteld, nooit ontvangen. Gebruiken corona als excuse voor late levering. Antwoorden ook totaal niet of naast de kwestie. NIET bestellen!! Oplichters !!
Helaas niet eerst de recensies gekeken
Helaas niet eerst de recensies gekeken, op eigen site zeggen ze dat ze 4,9 van scoren. Nou denk het niet. Bestelling nooit gekregen wel betaald. Snap niet dat zoiets kan!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.