Written by the company
Leeuwenbrug 115A, 7411TH, Deventer, Netherlands

Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wat een zorgeloze vakantie, doordat alles vlekkeloos was voorbereid door Vivencia Travel. Perfecte accommodaties op Sicilië. Alle benodigde vouchers voor 2 weken in 1 mail. Zo praktisch!
Reis voorstel twee keer zo duur ivm kerosine prijzen?
HaHa is niet het geval, slecht advies. dus niet te vertrouwen. let op!
Mooie reis gemaakt met schitterende accomodaties op Tenerife. Alles was prima geregeld en de communicatie verliep ook probleemloos. Echt een aanrader!

Reply from Vivencia Travel
Vivencia heeft een fantastische reis samengesteld voor ons. Eén rondreis in Marokko. Persoonlijk afgesteld en heel bijzonder vond ik dat tijdens de reis ik een appje ontving of alles naar wens was. De uitgezochte hotels waren boven verwachting met vriendelijk personeel en geweldige service. Wij gaan zeker hier vaker boeken

Reply from Vivencia Travel
We wilden een mooie rondreis en Andalusie met in totaal 5 bijzondere locaties. Tom van Vivencia begreep ons helemaal en heeft zijn best gedaan om deze te vinden. Nu, na afloop van onze prachtige rondreis, alle complimenten voor hem en zijn collega’s. Top reis en allemaal overnachtingsplekken met een WOW-factor. Top!

Reply from Vivencia Travel
Geen moeite teveel voor Sanne van Vivencia om pas 3 weken voor vertrek reis naar Kaapverdie te regelen. Andere reisorganisaties hadden daar geen zin in. Reis over 3 eilanden bleek super goed georganiseerd. Prima kleinschalige accommodaties zelfs op Sal waar vooral de supergrote all-inclusive dozen staan. Ook de tripjes (via Cabo Mundo) waren heel goed georganiseerd; vriendelijke en goed Engels-sprekende gidsen, geen haast en altijd op tijd. Niet de goedkoopste reis, maar vergeleken met anderen vakantiegangers ook niet veel duurder en zeker betere kwaliteit. Kortom een aanrader.

Reply from Vivencia Travel
Wij hebben een prachtige 10 daagse reis door Marokko gemaakt. Een 15 daagse reis is door Vivencia aangepast naar een 10 daagse reis. Vivencia had alles voor ons piekfijn geregeld: vlucht, riads, auto, gidsen. En altijd een telefoonnummer om op terug te vallen. Korte, persoonlijke lijntjes. De medewerkers hebben de riads zelf bezocht en deze waren ook zeer goed.
Kortom, aanrader om bij Vivencia te boeken.

Reply from Vivencia Travel
Goede communicatie, alles was goed geregeld waardoor wij een ontspannen vakantie hadden. Accomodaties waren geheel naar wens. Ook de dagtripjes waren kleinschalig wat wij als prettig hebben ervaren. Adriana van Cabo Mundo in Mindello was erg leuk en een fantastische guide👏🏼

Reply from Vivencia Travel
We hebben een mooie vakantie op Kaapverdië gehad. Vivencia had alles tot in de puntjes verzorgd. Zeer snelle en fijne behandeling van Sanne. Dat maken we wel eens anders mee.
Ook een pluim voor de lokale Cabo Mundo organisatie die ons in alles uitstekend heeft begeleid en geïnformeerd waar nodig, waarbij 1 ding zeer opvallend was: alle vervoer was altijd stipt op tijd! Het gebruik van alle lokale organisaties (mensen, vervoer, restaurants en bedrijven) is ook zeker een plus en van toegevoegde waarde.
Vivencia is zeker een aanrader.

Reply from Vivencia Travel
Hele prettige samenwerking met Vera. Staan altijd klaar en snelle response. We konden de reis ( 3 eilanden Kaapverdië ) organiseren precies hoe we het wilden en kregen het gevoel dat er echt naar je geluisterd werd! Accommodaties waren voortreffelijk evenals de vele transfers die tot in de puntjes geregeld waren ( telkens meer dan optijd )
Al met al een aanrader!

Parels van Marokko
In jan. hebben wij per auto een bijzondere en indrukwekkende reis door Marokko gemaakt. We hebben 2 weken lang genoten van de prachtige landschappen (van het Atlasgebergte, de Dadesvallei tot de Sahara), de verschillende cultuuruitingen, de aardige mensen en het heerlijke eten. Onderweg verbleven we in sfeervolle, kleine en veilige Riads of Dars met super aardig personeel.
Mede door de inzet van en de prettige communicatie met Marissa hebben wij kunnen genieten van een onvergetelijke en ontspannen reis (zonder minpuntjes!) door een voor ons onbekend land.
Verder moet gezegd worden dat wij mede door jullie mooie en heldere website voor Vivencia T.hebben gekozen.
Vivencia bedankt!

Reply from Vivencia Travel
Wij hebben in november een prachtige rondreis van 8 dagen Andalusië (Spanje) gedaan met een huurauto. Luuk heeft de reis in overleg met ons uitgestippeld en alles keurig geregeld. De hotels waren goed en zaten allemaal op mooie locaties en loopafstand van de bezienswaardigheden. Hij heeft ook toegangskaarten geregeld voor de Mesquita, het Alhambra en het Real Alcazar. Ook wist hij waar je het beste een gids kon nemen en waar een audiotoer of eigen gelegenheid leuker was, etc. Kortom mede dankzij Vivencia hebben wij een prachtige reis gemaakt. Vivencia kan je ontzorgen zoveel je wil. Ze zijn ervaren, hebben zelf het gebied bezocht, dus ze weten waar ze het over hebben.

Beste Luuk,
Hartelijk dank, je hebt ons geweldig geholpen om binnen andere halve week een heerlijke vakantie voor ons te boeken, super.
Groetjes Frans en Lizette
Hele fijne feestdagen

Reply from Vivencia Travel
Prachtige rondreis, mooie excursies en echt toplocaties, accomodaties

Reply from Vivencia Travel
We hebben in oktober 2025 een rondreis via Vivencia door Portugal gemaakt. Het noorden en zuiden was prachtig, het zuiden vonden wij minder.
De hele rondreis (inclusief vluchten) was uitstekend verzorgd.
De communicatie in het begin bij het boeken verdient
volgens ons meer aandacht en is wellicht al verbetert.

Reply from Vivencia Travel
Alles was prima geregeld, vluchten, transfers, accomodaties en autohuur.Sommige hotels waren echt’pareltjes’, oa klooster Santo Estevo en het ‘familiehotel in Santiago de Compostela.

Reply from Vivencia Travel
Alles was prima geregeld, vooraf en ook tijdens de reis naar aanleiding van vertraging. Reis kwam helemaal overeen met hetgeen we hadden geboekt.

Reply from Vivencia Travel
Vivencia heeft een prachtige reis voor ons geregeld, prima hotels, mooie omgeving. De reistips waren goed op onze wensen afgestemd. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

Reply from Vivencia Travel
Bijna alles was perfect bij deze Fly Drive. De vlucht was prima geregeld, de hotels waren heel goed. Soms in binnensteden op loopafstand van highlights. De reisafstanden per dag goed te doen. De diverse steden natuurlijk fantastisch. Maar ook 2 keer een kleine accommodatie in een natuurpark. Heerlijk. Wat tegenviel was de keuze van autoverhuur. Met moeilijk te vinden shuttlebus naar verhuurder in buitengebied van vliegveld. Daar vrij lang wachten aan de balie, flink bijbetalen ivm verzekering , geen navigatie, geen automaat, geen instructie over bijvoorbeeld schakeling van verlichting ( terwijl we nog een stuk in donker moesten rijden die avond).
Maar al met al een zeer goed verzorgde reis.

Reply from Vivencia Travel
Goed contact, denken mee, goede voorstellen en goed georganiseerd. Voor herhaling vatbaar!

Reply from Vivencia Travel
Learn more about other kinds of reviews.