Valentin & Lærkesen ApS

1. Electrical installation service
  2. Electrician

Written by the company

Valentin & Lærkesen ApS er en autoriseret elinstallatørvirksomhed som udfører alle former for installationer. Med kompetencer indenfor nybyg, service for private og industri, projektudførelse og ledelse heraf er Valentin & Lærkesen en kompetent samarbejdspartner.

Dygtige og pålidelige elektrikere

Valentin & Lærkesen ApS har hjulpet os med el-arbejdet i forbindelse med vores køkkenrenovering, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De leverede et professionelt stykke arbejde, og var opmærksom på vigtige detaljer, som vi ikke selv havde tænkt på. Derudover var de fleksible og tilpassede sig vores tidsplan. Tim og Alexander er et dygtigt team, og samtidig var de utrolig behagelige at have i huset. De får får klart genvalg hos os, og vi giver vores varmeste anbefalinger til alle, der søger dygtige og pålidelige elektrikere.

12 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk team. Ganske enkelt.

Her er en Elektriker som både kan sit håndværk og yder samtidig en fantastisk service. Det er nogle rigtig rare mennesker hvor deres syn for detaljer samt innovative løsninger virkeligt lyser op :)

Vi har brugt dem i forbindelse med nybyg og de har været fantastiske fra start til slut og givet den hele armen for at gøre os trygge og tilfredse med vores valg.

27 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service fra Valentin og…

Fantastisk service fra Valentin og Lærkesen!

Da jeg pludselig stod uden strøm i min virksomhed, og hele driften blev sat på pause, kontaktede jeg Valentin og Lærkesen. Jeg blev mødt af en venlig og professionel medarbejder, som hurtigt forstod situationens alvor.

De rykkede ud med det samme og fik hurtigt identificeret og løst problemet. Hele vejen igennem var kommunikationen klar og tillidsvækkende, og det var tydeligt, at de havde styr på deres arbejde.

Deres hurtige indsats gjorde, at jeg kunne genoptage driften langt hurtigere, end jeg havde turdet håbe. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger – de er virkelig eksperter, der sætter kunden i centrum!

Tak for hjælpen, Valentin og Lærkesen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Professionalisme og hurtig hjælp i en kritisk situation

Da jeg pludselig mistede strøm i min virksomhed, stod alt stille – og med kunder på vej ind ad døren, var det en potentiel katastrofe. Jeg kontaktede Valentin og Lærkesen, og det viste sig at være det helt rigtige valg.

De reagerede lynhurtigt og stod på adressen kort tid efter. De gik straks i gang med at identificere problemet, og deres ro, faglighed og overblik gav mig med det samme en følelse af, at det nok skulle blive løst – og det gjorde det. Ikke alene fik de genetableret strømmen effektivt og sikkert, men de tog sig også tid til at sikre, at det hele fungerede optimalt, og rådgav mig om forebyggelse fremadrettet.

Deres service var både personlig og professionel, og det er tydeligt, at de tager ansvar for det, de laver. Det er den slags samarbejdspartnere, man gerne vil have i ryggen, når det virkelig gælder.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Valentin og Lærkesen – de leverer ikke bare løsninger, de leverer tryghed.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og høj faglighed!

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Valentin og Lærkesen Elektriker til el-arbejde, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. De er ikke bare dygtige teknikere, men også utrolig professionelle og pålidelige.

Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og de tog sig tid til at forklare, hvad de lavede – hvilket skaber stor tryghed. De overholdt alle aftaler, og der var styr på selv de mindste detaljer. Resultatet var fejlfrit og pænt udført.

En ekstra stor ros skal lyde for deres venlige og imødekommende tilgang – det gør hele forskellen, når man har håndværkere i hjemmet.

Jeg bruger dem gerne igen og anbefaler dem til alle, der har brug for en elektriker med høj kvalitet og god service.

Kæmpe anbefaling af Valentin & Lærkesen

Vi fik anbefalet Valentin & Lærkesen, og vil bestemt give anbefalingen videre!!!!

Vi har købt et hus fra 1966, som skulle renoveres.. Vi bad forskellige håndværkere afgive tilbud.

Disse 2 unge mænd leverer et meget grundigt tilbud, og fakturerer ligeså grundigt.

I arbejdet er de punktlige og meddelsomme, og som personligheder er de lune, og bidrager med humor, glæde & godt humør.

Bedst af alt, så har de gennem hele renoveringsprocessen af vores hus, behandlet dét som var det deres eget: Med praktiske og gennemtænkte løsninger.. - Samt haft øje på fine detaljer, som vi vil nyde de næste mange år.

Giver Valentin & Lærkesen mine bedste anbefalinger!

7 February 2025

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse! Fik opsat samtlige lamper og reparerering af flere gamle ledninger i vores nykøbte hus på ingen tid - god kvalitet til en rimelig pris
Kæmpe anbefaling herfra 👌🏼

5 July 2024