Vognturen Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt klart den fedeste dag og den fedeste vogntur. Alt spillede perfekt sammen, og alle vores ønsker blev opfyldt. Utrolig søde og professionelle vognmænd, DJ's og fotografer. Bestilling af vogn og be... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde drengene fra Vognturen.dk med ombord på vores vogn, og de startede allerede ud med på parkeringspladsen, at overdøve de andres anlæg. Drengene fik tændt op for en vild stemning fra tidlig f... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

Bedste oplevelse

Behøver ingengang at skrive noget.

Morten den sejeste chauffør nogenside kan 110% anbefaledes MVH 3AX next Ballerup

29 June 2024

VILD-E-STE Vogntur!

Vi havde den bedste vogntur, og ville gøre alt for at gøre det igen, igennem Vognturen.dk!
Gennem hele forløbet har der været nem og hurtig kommunikation over mail, og de har været meget fleksible og forstående!
Derudover kørte vi i den fedeste vogn, trods vi var en lille klasse, og vores vognmand var så sød!! Vi kan ikke sætte en finger på noget, der kunne gøres bedre. Vognturen.dk kan helt klart anbefales 🥳!
4x Falkonergården 2022

1 July 2022

Hej Freja
Mange tak for jeres anmeldelse - vi er SÅ glade for i havde den SKØNNESTE dag 😍
Vi kørte gerne med jer alle samme hver eneste uge hvis vi måtte.
Rigtig god sommer til dig og resten af den klasse😎
De bedste hilsner.

Fedeste tur nogensinde!!

Fedeste tur nogensinde!!
Kan 110% anbefale Vognturen.dk! Ærligt vi havde den fedeste dag, og den absolut fedeste vogn! Både chauffør og dj var mega på, søde og forstående. De var begge med til at gøre turen ekstra fed!
På mange andre vogne fylder dj’en næsten halvdelen af vognen, men her var det så fint, for vognen var stor og han fyldte ikke mere end højst nødvendigt. Af alle dem som så vores vogn har vi også kun fået ros og fået fortalt at den var federe end deres. Kæmpe anbefaling herfra!

29 June 2022

Hej Caroline
Tusind tak for den flotte anmeldelse - vi elsker når I oplever det præcis som vi planlægger det - som den VILDESTE fest 🥳😎
Jeg bringer jeres roser videre til både DJ og chauffør - jeg ved de bestemt også nød at køre med jer 😃
Vi ønsker jer alle en herlig sommer.

Studentertur 2022🥳

Da jeg blev sat til at finde et firma, der kunne stå for min klasses studentertur, ledte jeg længe, da det var et større og mere betydningsfuldt projekt.
Jeg faldt en dag over Vognturen.dk og gik ind og læste omkring dem og besluttede at tage kontakt til dem.
Min klasse var dog skeptiske, da jeg nævnte priser, dato og dj. Jeg valgte at gå med min intuition, hvilket ingen fra min klasse fortryder i dag.
Da vognen ankom til det aftalte sted, blev vi alle overrasket over størrelsen på vognen, da vi kun var 16 i klassen, dog havde vi en masse venner og bekendte med ombord til at fylde den op undervejs.
Så for at opsummere, kan jeg på vegne af min klasse 100% anbefale dette firma, hvis I ønsker den fedeste afslutning.
PS: anbefaler helt klart, at man vælger sin tur med dj. De var de fedeste gutter og kunne sætte en fest i gang på ingen tid.

- 38.j, Niels Brock, eux

28 June 2022

Hej Camilla
Mange tak for den flotte anmeldelse, vi er så glade for i havde en fantastisk dag i det smukke vejr 🥳😎 Jeg var lige et smut forbi jer på et af jeres stop og der var bestemt godt gang i vognen 👌
Vi ønsker jer en super sommer 😊

Beste og vildeste Tur

Vi havde den beste og vildeste tur der er intet at klage over det kunne ikke blive bedre. Det var nogle mega gode chauffør og en vildt god dj. Kan klart anbefales det er det hele værd.

Vh Jesper fra 3.d

29 June 2021

Hej Jesper
Vi er så glade for at vi var med til at gøre jeres tur til den VILDESTE 🥳🥳
Den største fornøjelse at køre med jer og jeg giver jeres roser videre til chaufførerne 🚛
Fortsat god sommer og held og lykke fremover.
Sommer hilser fra Vognturen

Rated 5 out of 5 stars

Fedeste vogntur i verden!

Den bedste, fedeste og vildeste vogntur! Alt spillede lige fra vognen til højtaleren til chaufføren. Så profesionelle, og virkelig god kommunikation med medarbejderne. Jeg er så glad for vi valgte at køre med vognturen og kan helt klart anbefale det!

28 June 2021

Hej Kate
Dejligt at i havde den VILDESTE vogntur med os - vi elsker at feste med jer 💪😎
God sommer og held og lykke fremover.

Rated 5 out of 5 stars

Gik over alle forventninger!

Virkelig en sindsyg fantastisk dag, hvor chaufføren var pisse flik og dj’en som var helt fantastisk der hjalp med at gøre stemningen og dagen endnu bedre end den allerede var! Kan kun sige min klasse og jeg ikke havde fået en ligeså sindsyg fed en dag, som hvis det var med en anden virksomhed. Kan varmt anbefales, især med dj!!!

28 June 2021

Hej Stefan
Det er altid den største fornøjelse at køre med jer glade studenter og vi er glade for at i også synes vi leverer den VILDESTE vogntur 🥳😎
Fortsat god sommer og go' vind fremover.

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt dem til min vogntur

Har brugt dem til min vogntur! Det var herre fedt, og der var bare styr på det hele! Og de var så søde ved os!
Klar anbefalding herfra!

15 July 2020

Hej Sidsel

Fedt i havde den VILDESTE vogntur sammen med os 💪🏻😎 Det var en fornøjelse at køre med jer !
Vi ønsker dig og din klasse den bedste sommer

Redede vores studenterkørsel

Rigtig god oplevelse med dette firma! Vi stod og var blevet brændt af, af vognfirmaet Gallakørsel.dk blot 2 uger inden vores kørsel. Vi havde allerede forventet at vi ingen kørsel ville få da det er noget nær umuligt at finde en ny vogn på så kort varsel. Jeg falder over dette vognfirma, skriver en mail til dem, hvorefter jeg meget kort tid efter bliver ringet op. I første omgang kunne de tilbyde en vogn dagen efter vores oprindelige kørselsdag, hvor jeg siger at det er min klasse og jeg dsv ikke interesserede i, men så bliver jeg ringet op 5 min efter og får at vide, at de kan skaffe os en vogn på den rigtige dato. Professionel håndtering af betaling med faktura og en generelt god dialog. Prisen var ovenikøbet billigere end vores tidligere vognfirma. Den vogn vi ender med at køre i var en mega fed gammel militærvogn - efter vores mening den bedste vogn af alle på vores skole da der intet tag var, og man rigtig kunne mærke vinden og feste. Også den bedste vognmand man kunne ønske sig, han havde styr på tingene og løb desuden næsten 1 km efter en hue der var blevet tabt. Kun gode anbefalinger fra min og min klasse side af. Super god service.

9 July 2020

Hej Anna

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at vi kunne hjælpe jer og fandt en løsning så i fik den studenter tur i fortjener 😃

De bedste sommer hilsner

Totalt nederen!

Totalt nederen!

Vi er en hel klasse, 25 mennesker, der havde glædet os utrolig meget til denne dag - desværre startede det mega dårligt ud. Vores vogn og chauffør bliver stoppet af politiet og finder diverse mangler, blandt andet at chaufføren ikke har sit kørebevis med. Vi skulle være afsted kl 10 og kommer det først 12.10, fordi der skulle hentes ny vogn og chauffør fra Holbæk og til Slagelse.

Vi gav næsten 30.000 kr. for denne tur, fordi vi havde tilkøbt DJ, og den eneste kompensation vi modtager er en brunch. Dårlig stil!

Hilsen en meget skuffet student, der havde håbet på, at der var lidt mere styr på det på sådan en stor og vigtig dag..

6 July 2020

Hej Katrine

Som jeg også har skrevet til dine klassekammerater, er vi kede af den forsinkelse som opstod.
Vi kørte selvfølgelig den aftalte tur med forsinkelsen tillagt i den anden ende og i fik en ekstra time med kørsel og DJ uden beregning på selve dagen.
Derudover har vi valgt at sende hver enkelt elev et gavekort til en luksus brunch med friskpresset juice og barista kaffe.
Vi synes, at en undskyldning fra hjertet samt kompensationer til en værdi af lige knapt 1/3 af prisen i har betalt for hele turen, var en fair kompensation for to timers forsinkelse.
Jeg kan kun beklage at i ikke er eninge.

Med ønsket om en god sommer 🙂

VÆRSTE VOGN SELVSKAB.

VÆRSTE VOGN SELVSKAB.

Holdte 25 studenter hen i 2,5 time, da vogn ikke var godkendt og chauffør intet kørekort havde.

ALT FOR MANGE PENGE FOR ET LATTERLIGT OG UPROFESSIONELT FIRMA OG INGEN KOMPENSATION

5 July 2020

Hej Sandra,

Som jeg skrev til din klassekammerat i sidste uge, er det selvfølgelig dybt beklageligt at vi, sammen med en masse andre studentervogne, blev hevet ud i en politi razzia, 5 minutter før vi skulle mødes med jer.

Vi kom afsted med to timers forsinkelse og som kompensation, på selve dagen, fik i selvfølgelig de to timers forsinkelse i den anden ende af dagen OG en ekstra time med DJ og kørsel, selvfølgelig helt uden beregning.

Efterfølgende, og som et lille plaster på såret, har vi sendt jer alle et gavekort til en luksus brunch da vi naturligvis også er kede af den forsinkelse som opstod.

Jeg er ked af at du ikke anser det for kompensation og at du synes vi er uprofessionelle.

Jeg ønsker dig og din klasse en dejlig sommer :-)

Rated 1 out of 5 stars

Det hele startede dårligt ud.

Det hele startede dårligt ud.

Først skulle vi lige vente på noget vognen manglede, og så havde chaufføren glemt sit kørekort til at køre med os.

Da vi så havde fået pyntet vognen færdig, skulle vi pille det hele ned, fordi vi skulle have en ny vogn. Den vogn ventede vi så på i ca 1 1/2 times tid.
Så i alt blev vi ca. 2 timer forsinket.

Da vi så endelige kom afsted kørte chaufføren ret stærkt, og kørte forkert et par gange på ca. 10-15 min.

Penge kan vi ikke få tilbage. Kun et gavekort til cafekorn.

Rigtig øv at sådan en dag, skulle starte ud så kedeligt.

29 June 2020

Hej Kit,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :-)
Det er selvfølgelig dybt beklageligt at vi, sammen med en masse andre studentervogne, i torsdags blev hevet ud i en politi razzia, 5 minutter før vi skulle mødes med jer.
Hele vognen blev gennemgået minutiøst og langsommeligt af politiet.
Vi valgte derfor, at sende en anden vogn, for at undgå yderligere forsinkelser og kom afsted med 2 timers forsinkelse.
Som kompensation, på selve dagen, fik i selvfølgelig de to timers forsinkelse i den anden ende af dagen samt en ekstra time med kørsel og DJ, igen, og helt selvfølgeligt, UDEN beregning.
Jeg forstår, at i er skuffet over dagens start, det er vi bestemt også!
MEN vi fik jer afsted og jeg var selv ude af se til jer undervejs, for at se i havde en god tur :-)
Vi har i dag, som et lille plaster på såret, tilbudt jer et gavekort da vi naturligvis også er kede af den forsinkelse som opstod på grund af en razzia, som for mange andre i landet desværre endte med at deres vogntur blev aflyst...
Jeg ønsker dig og din klasse en dejlig sommer :-)

Rated 2 out of 5 stars

God dag som resulterede i længere varende øre problemer for mange

Virkeligt god oplevelse og DJ'erne var vildt nice og sørgede for at holde stemningen kørerne hele vejen. Virkeligt en god dag!!
Dog har mange fra klassen oplevet problemer med deres øre efter turen, som gør, at minderne fra dagen desværre er påvirket i den meget negative retning.
Der var en som ikke kunne høre noget på det ene øre i to døgn efter turen.
Flere havde slem længervarende tinitus, som gjorde, at nogle blev nød til at blive hjemme fra roskilde festival, fordi deres øre ikke kunne tåle mere larm.
Bilen var derudover også meeeeeeeget lille ift den mega høje pris (meget højere end de fleste andre steder hvor man får en meget større bil).

24 July 2019

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse. Som jeg også skrev til dig på mail, er det selvfølgelig meget beklageligt at nogen har haft ringen for ørerne i en periode efter turen og det er bestemt ikke meningen. Når det så er sagt er det i har bestilt og betalt ekstra for, en vogntur med den VILD-E-STE lyd. Det betyder ekstra store højtalere med ekstra høj lyd.
Vi har taget din tilbagemelding meget seriøst og orienteret DJ's om at uanset hvor højt elever ønsker der skal spilles, så er der en grænse så vi, så vidt muligt, undgår en sådan situation igen.
Jeg håber alles hørelse er tilbage på normalt niveau igen og at alle nyder sommerferien :-)

Fantastisk tur!

Det gik lidt skidt fra start af, da vores vogn kom forsendt til pyntning, dog ikke noget der havde betydning for vores tidsplan, da vi stadig kom afsted i tide. Vi endte med at få en gratis ekstra time i sidste ende, som undskyldning. Virkelig sød og rar vognmand og mega fed DJ. Stor vogn med helt vildt meget plads. Alt i alt en mega fed oplevelse

23 July 2019

Hej Annika,

Tak for din anmeldelse. Jeg må endnu engang beklage at vognen var lidt forsinket, men er super glad for vi fandt en god løsning og at i havde en fed tur :-)

Rated 5 out of 5 stars

Søde og hjælpsomme medarbejdere samt et festfyrværkeri af en DJ

Jeg var meget glad for min og min klasses oplevelse med vognturen.dk. Vi havde en fantastisk tur, med bl.a. en fænomenal DJ, som virkelig forstod at løfte festen - også selvom vi var trætte hen imod slutningen af turen. Undervejs i forløbet var der ingen tvivl omkring booking eller informationer - både min klasse og jeg følte os trygge ved situationen, og alt forløb som det skulle. Alt i alt kan vognturen.dk helt sikkert anbefales!

23 July 2019

Hej Clara,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at vi har levet op til jeres forventninger, vi gør vores bedste :-)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Chaufføren var i rigtig godt humør, hvilket også gjorde at os studenter fik den fedeste dag. Vi havde en rigtig fed DJ som virkelig formåede at holde festen igang på det højeste plan. Kan klart anbefales herfra. Tak for at os studenter havde den bedste dag nogensinde!

26 March 2019

Hej Jacob,

Tak for din fine anmeldelse, skønt i havde en fed tur :-)

Rated 1 out of 5 stars

De overholdte ikke deres aftaler

De overholdte ikke deres aftaler, bla. størrelsen af den vogn vi blev lovet. Da jeg og min klasse så valgte at springe fra et halvandet år før selve vognturen krævede de at beholde 11.000kr. af det beløb vi havde betalt. Selvom de i realiteten ikke havde mistet noget, og sagtens kunne nå, at finde en ny klasse. Oven i det er de også utroligt dyre ift. hvad de tilbyder.

6 March 2019

Hej Rebecca,

Jeg er rigtig ked af at høre om din dårlige oplevelse, som er sket inden vi, som nye ejere, overtog firmaet medio januar 2019.

Forfærdelig kundekontakt

Forfærdelig kundekontakt. Der ydes ingen service i form af forståelse, hjælp, information osv. Lover noget, men man får noget andet.

7 January 2019

Hej Emil,

Rated 1 out of 5 stars

En meget skuffet studine.

En meget skuffet studine.
Jeg blev mødt med en vogn der langt fra levede op til de kriterier jeg var blevet lovet på vegne af min klasse. Derudover var chaufføren mildt sagt forfærdelig. Ikke nok med at han kørte fra studinen der afsluttede med et 12'tal (da man som traditionen tro skal løbe efter vognen) hvilket kun er muligt i en mindre distance med en fart over 20km/t, men undervejs var hans kørsel også så ringe, at flere af studenterne væltede i vognen.
Det resulterede blandt andet i et forstuvet håndled hos en anden studine.

En stor ros til vores to DJ's derimod - de formåede at opretholde stemningen så godt de kunne.

Havde jeg dog dengang vidst hvilken 'vare' min klasse og jeg bestilte, da vi reserverede vogn, havde jeg uden tvivl valgt et andet selskab.

8 September 2018

Hej Clara,

Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Kan du fortælle hvilken klasse du er fra? Så kan jeg undersøge sagen nærmere.

Ubeskriveligt ringe oplevelse...

17 July 2018