Ik had de wax vrij dringend nodig, had ik ook vermeld bij de bestelling. De volgende dag werd de wax al geleverd, ja super.
See what reviewers are saying
Prima product en service. Helaas was het product niet op voorraad maar we werken netjes op de hoogte gehouden, konden kiezen uit ander product of wachten. Dat laatste gedaan en product is inmiddels... See more
Snelle levering! Zelfs de nalevering was snel in huis!
Snelle reactie op mijn vraag. Er was abusievelijk een L ipv M besteld. Contact gehad en er werd aangegeven dat de helm sowieso klein viel en ik hem beter eerst kon passen. Klopte precies de L zit perf... See more
Company details
Written by the company
Volawax.nl is dé webshop voor de fanatieke wintersporter in Nederland. Met een uitgebreid assortiment van skiwax, slijpmaterialen, en ski accessoires biedt Volawax.nl alles wat je nodig hebt om je wintersportmateriaal in topconditie te houden. Of je nu een ambitieuze racer bent die gaat voor goud of een fanatieke wintersporter die ook buiten de piste graag met ski's aan slag gaat, bij Volawax.nl vind je producten van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Het bestelproces is eenvoudig en de levering is snel, met uitstekende klantenservice die altijd klaarstaat met het juiste advies door jaren lange ervaring in de wedstrijdsport!
Contact info
Rijksweg 198, 6247AN, Gronsveld , Netherlands
- 085-060 3663
- info@volawax.nl
- volawax.nl
Ik had de wax vrij dringend nodig
Na wat problemen met de vervoerder…
Na wat problemen met de vervoerder heeft Vola nogmaals de bestelde artikelen door een andere vervoerder later leveren…..top geregeld, superblij met de geleverde spulletjes. Nogmaals dank voor de snelle service.
Top service!!
Super fijn bedrijf. Zeer persoonlijke service en advies! Wij bestellen al ons wax- en slijp producten hier.
Snelle levering en goede producten.
Prima product en service.
Prima product en service.
Helaas was het product niet op voorraad maar we werken netjes op de hoogte gehouden, konden kiezen uit ander product of wachten. Dat laatste gedaan en product is inmiddels geleverd.
Goede prijs en mooi assortiment
Topkwaliteit producten en super service – een echte aanrader!
Ik ben ontzettend tevreden over Vola Wax! De producten zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat mijn ski’s en snowboards altijd perfect glijden. De service is snel, vriendelijk en heel deskundig; ze geven duidelijke adviezen welke wax het beste bij de omstandigheden past. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is altijd op tijd. Echt een bedrijf dat weet waar het over gaat en dat merk je aan alles. Een aanrader voor iedereen die zijn materiaal goed wil onderhouden!
Mijn ski’s zijn weer scherp en weer…
Mijn ski’s zijn weer scherp en weer mooi op gevuld door de spullen van Volawax
Snelle levering, makkelijk om te doen, je kunt alles wat je nodig hebt weer terug doen in de tas.
Nette prijs en vlot geleverd!
Indien in webshop aanwezig altijd snel…
Indien in webshop aanwezig altijd snel geleverd alsook naar België :)
Goede prijs en nette levering met leuk…
Goede prijs en nette levering met leuk presentje (strap voor skies) in pakket
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.