Volleshave Reviews 10

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Livsfarlige chauffører

Vejlby Centervej, 14-02-2025, kl. 15:50. Jeres chauffør svinger til venstre i krydset direkte ud foran mig så jeg må blokere bremserne. Efter at jeg forsætter til højre i krydset bag jeres chauffør og dytter bremser chaufføren fuldstændigt op så jeg igen må blokere bremserne og bilen står stille midt på vejen. Er I fuldstændigt vanvittige! At sætte andres helbred på spil på denne måde. I har mistet mindst en kunde og jeg opfordrer alle andre til at holde sig langt væk fra jer.

14 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Totalt kaos og manglende service

Vi havde i går bestil plads til 4 til smørrebrød ad libitum kl 13.
Da vi kommer kl 13 er intet klar og der er total kaos.
Restauranten er kold så vi ender alle med at sidde med vores jakker på for at holde varmen.
Det første fad med smørrebrød kommer først på buffeten kl 13:30. Herfra kommer der kun enkelte stykker ad gangen hver 20 min ca.
Så der er enormt lag ventetid. Personalet virker mest af alt som om de går i vejen for hinanden og værten der tager imod os har mere travlt med at komme med upassende kække bemærkninger end at møde kunderne og beklage deres fejl.
Hele vore måltid bliver gennemsyret af den irritation der er over situationen.

Da vi går får vi da også lige en besked med på vejen om at ventetid er forventeligt i restaurationsbranchen. At det var nødvendigt at sige er mig fuldstændig uforståeligt og meget langt fra sandheden.

Så service er ukendt land ved volleshave

12 October 2024

Flabet modtagelse

Jeg kørte forbi og så skiltet med "cafe" .
Tænkte, der kunne være hyggeligt at spise, og gik ind i en lukket bar og mødte 3 mænd. Jeg formoder den ene var ejeren. Spurgte efter åbningstider, og fik svaret "det står på skiltet".
Det gør det, efter en længere liste med andre tilbud.
Tak. Jeg finder et andet sted at spise.

8 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig oplevelse ☀️

Vi var 6 personer som kom uanmeldt lørdag d. 29 juni 2024 kl. 16.00
Vi fik dejlig kaffe serveret lynhurtig, af en meget høflig og behagelig tjener.
Kommer her helt sikkert igen 👌🏻.

29 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Havde bestilt en masse tapas mad til…

Havde bestilt en masse tapas mad til min datters fødselsdag. Hun havde glædet sig og selv valgt maden til hendes store fest i haven.

Da min mor skulle hente maden ved dem spurgte hun i flere omgange om det var alt maden da det ikke så ud af meget. Hun fik at vide at det var det hele og kørte hjem igen med tapas.

Da vi så åbnede for tapas kunne vi konstatere at vi kun havde fået halvdelen af det mad vi havde bestilt. Ingen ost og ingen nødder mm.

Så min mor måtte kører efter det sidste en gang til.

Som undskyldt fik jeg "god" flaske vin til 59 kr i indkøbspris.

Sikke er service.

Skal aldrig handle der igen.

22 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

En stor tak til Volleshave

"En stor tak til Volleshave!
Vi var 25 personer samlet til veltilberedt smørrebrød og hjemmebagt kage efter min mors begravelse. Det var en smuk måde at mindes hende på.
Alt gik som forventet.

7 May 2024
Rated 3 out of 5 stars

Værten trækker ned…

Det kunne have været flere stjerner….
Skøn koncert med Mika Vandborg, hyggelige lokaler og veltillavet stegt flæsk ad libitum.
Men det trækker VILDT meget ned, at værten er totalt uden situationsfornemmelse; placerer Vandborgs kæreste med veninder ved det bedste bord, skændes højlydt med kokken (som efterfølgende smækker med døren), går rundt ved bordene med ironiske bemærkninger - og sidder og taler HØJLYDT med nogle gæster under sidste del af koncerten!

5 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Volleshave.dk er et rigtigt hyggeligt…

Volleshave.dk er et rigtigt hyggeligt sted at komme på, dog kan man ikke regne med åbningstider og aftaler til arrangementer, grundet ofte udskiftning af personale. Få altid en skriftlig aftale, så man ikke bagefter skal stå med uforudsete udgifter.

18 November 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look