Voordeelhunter B.V. Reviews 76

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Iets besteld en niet geleverd! Niets kopen op deze website, zijn oplichters! Stom dat ik niet eerder reviews van deze website heb gelezen, maar een les voor de toekomst!

Rated 4 out of 5 stars

Het bestelde was niet zoals omschreven. Via de mail aangegeven en men heeft direct gereageerd. Kon ander soortgelijk artikel geleverd krijgen of geld terug. Heb voor het laatste gekozen. Vooral het sn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meerdere producten besteld. Altijd super goed geholpen. Pakket netjes op tijd en netjes ingepakt binnen gekregen. Ondanks de COVID drukte houd Voordeelhunter zich stipt aan de verzendtijden. Product g... See more

Rated 3 out of 5 stars

Service is goed: Na 5 dagen niks vernomen te hebben , Werd ik meteen beantwoord na een e-mail met excuses dat door omstandigheden de levering iets verlaat. Intussen verder gegoogld over mijn gekochte... See more

Company replied

Company details

1. E-commerce service

Written by the company

De leukste producten en acties voor de beste prijs vind je bij Voordeelhunter. Hoe leuker het product, des te scherper de prijs en des te meer tevreden klanten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

oplichters

bestelling 4 weken gelden geplaatst en betaald, tot op heden niets ontvangen, al 3x aangeschreven, geen antwoord. oplichters!zelfs bellen kun je ze niet

6 July 2022

Inlegzooltjes besteld niets ontvangen

Inlegzooltjes besteld, vier weken geleden, nog niets ontvangen. Mail gestuurd, reactie dat ze achter lopen, maar er gebeurt verder niets.
Dit gaat, zoals ik bij ander reviews lees, op oplichting lijken.

2 July 2022
Rated 1 out of 5 stars

Een deurbel besteld niks ontvangen …

Een deurbel besteld op 26-5 tot heden niks ontvangen wel 70 euro betaald . Telefonisch totaal niet te bereiken .
Mail word pas na. Week gereageerd en dan alleen met sorry hebben achterstand . Naw sorry wij hebben keurig betaald zijn 5 week verder dan hoor je keurig te leveren . Wat tot heden niet gebeurd is. .

Ben erg teleurgesteld en boos dat er zo omgegaan word met mensen die keurig bestellen en dat er heel slecht gereageerd word .

29 June 2022
Rated 3 out of 5 stars

Bedrag teruggestort op mijn rekening!

Ik heb het bestelde artikel nooit ontvangen, jammer.
Maar intussen heeft Voordeelhunter het bedrag wel teruggestort op mijn rekening!

13 June 2022

Reply from Voordeelhunter B.V.

Beste klant, Dank voor de review. Wij doen altijd ons uiterste best om de bestellingen zo goed mogelijk af te handelen. Indien dit niet lukt, zoeken wij samen met de klant naar een passende oplossing, zo ook in uw geval. Wederom excuses voor het ongemak. Voordeelhunter Team

oplichters

Ik heb inmiddels de indruk dat dit oplichters zijn. Op 25 april een horloge besteld, tot op heden, 9 juni, nog niets ontvangen. Telefonisch is bedrijf niet bereikbaar, inmiddels 3 x een email gestuurd waarop niet is gereageerd.

9 June 2022

Reply from Voordeelhunter B.V.

Beste klant, Dank voor de review. Wij doen altijd ons uiterste best om de bestellingen zo goed mogelijk af te handelen. Indien dit niet lukt, zoeken wij samen met de klant naar een passende oplossing, zo ook in uw geval. Inmiddels is het aankoopbedrag ook teruggestort op uw rekening. De conclusie dat Voordeelhunter dus oplichters zijn, klopt niet helemaal naar mijn mening. Oplichters sturen geen producten, ook niet te laat, en storten al helemaal geen geld terug. Wederom excuses voor het ongemak. Voordeelhunter Team

Rated 1 out of 5 stars

Deurbel gekocht nu maand verder en niks…

Deurbel gekocht nu maand verder en niks ontvangen. Op mails is 1 keer een antwoord gekomen . Allee n op de eerste mail dat het 7 dagen duurt jaja

3 June 2022

Reply from Voordeelhunter B.V.

Dag Colinda, Spijtig om te horen. Wegens logistiekproblemen kan het inderdaad kloppen dat er pakketten vertraagd zijn. Als je hebt gemaild naar onze klantenservice zal dit uiteraard beantwoord worden. Helaas is door de vertragingen ook onze mailbox volgeraakt. Er wordt op de achtergrond hard gewerkt om de achterstand bij te werken. Zowel op mail als op de orders. Wederom onze excuses voor het ongemak! Mvg, Tim

Fijne webshop

Snelle levering!, producten volgens mijn verwachting. mooi ingepakt, nette mail contact met informatie over leveren. Ik bestel graag weer bij deze Firma

21 April 2022

Teverden

Mijn ervaring met Voordeelhunter is top! Erg tevreden over de afhandeling van mijn vraag en bestelling

21 April 2022
Rated 1 out of 5 stars

NIET BESTELLEN BIJ VOORDEELHUNTER.

NIET BESTELLEN BIJ VOORDEELHUNTER.
OPLICHTERS AAN HET WERK.
DEZE INFO VIA INSTAGRAM, LINKEDIN, TWITTER, FACEBOOK VERSPREIDEN

29 March 2022

Reply from Voordeelhunter B.V.

Dag Bert, Jammer van deze review. Wel frappant aangezien je bij ons niets eerder hebt besteld. Ik kan in ieder geval in ons systeem verder niks vinden onder jouw naam. Tevens wil ik je erop wijzen dat je je in dit geval schuldig kunt maken aan smaad en laster mocht je het bedrijf slecht bestempelen op social media. Mvg, Tim

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaring met het leveren…

Zeer slechte ervaring met het leveren van de bestelde draadloze oplaadstation en de service. Ruim 1 maand geleden besteld tot op heden niks ontvangen. Op mijn mail vraag wanneer wordt het geleverd, krijg ik antwoord dat het vertraagd is en dat ze dit niet weten. Op mijn mail voor geld terug wordt niet gereageerd. Wordt wel dagelijks gespamd met reclame van voordeelhunter.

Laatste keer dat ik hier iets besteld heb

14 February 2022
Rated 1 out of 5 stars

Verlakkerij van de bovenste plank.

Mensen, kijk even verder dan uw neus lang is. Dit bedrijf besteld gewoon in China, dit kunt u ook doen via de wel bekende (in China gevestigde) webshops. Hetzelfde product daar en voor een veel betere prijs. Laat u niet oplichten. Dat is wel wat dit bedrijf doet. Succes!

16 January 2022
Rated 1 out of 5 stars

'Vandaag besteld, vandaag verzonden. ' - Yeah right!

Bestelling gedaan op 5 januari 2022. Bij dit artikel staat 'vandaag besteld, vandaag verzonden'. Dat zou betekenen dat ik mijn bestelling inmiddels al ruim een week in huis zou moeten hebben. Niets is minder waar.
Telefonisch niet te bereiken en mails worden niet beantwoord. Zelfde artikel is goedkoper te krijgen bij Aliexpress. Vermoedelijk wordt het door Voordeelhunter gewoon daar besteld en is dat de reden dat het niet dezelfde dag verzonden is als dat ik besteld heb.
Trap er dus niet in zoals ik!

14 January 2022
Rated 1 out of 5 stars

Een horloge besteld maar niks binnen…

Een horloge besteld maar niks binnen gekregen. Inmiddels 2 mails gestuurd maar geen reactie. Ga sterk vermoeden dat het oplichters zijn. Anders reageer je toch gelijk op een mail maar er staat ook volgende dag geleverd. Nou ik heb niks.

1 January 2022
Rated 1 out of 5 stars

Niets bestellen bij dit bedrijf

Niets bestellen bij dit bedrijf. Ze leveren niet, zijn telefonisch niet bereikbaar en emails worden niet beantwoord.
Ad van Geest

28 December 2021

Reply from Voordeelhunter B.V.

Beste Ad, Dank voor je review. Heb je toevallig ook gekeken in de ongewenste mailbox? Volgens het systeem hebben wij namelijk alle 3 de mails beantwoord. Met vriendelijke groet, Jennifer

Rated 1 out of 5 stars

Krijg spam en ze plaatsen fake reviews…

Krijg spam en ze plaatsen fake reviews (vrijwel allemaal op zelfde datum geplaatst)

28 December 2021

Reply from Voordeelhunter B.V.

Beste, Als je email van ons ontvangt, dan heb je je waarschijnlijk ingeschreven voor onze nieuwsbrief of eerder een aankoop gedaan op één van onze webshops. Dit kunnen wij uiteraard voor je uitzoeken als je ons een bericht stuurt via klantenservice@voordeelhunter.nl. Daarnaast geef je aan dat onze reviews fake zijn omdat ze op de zelfde datum zijn geplaatst. Het kan zijn dat ze vaak een bepaalde datum hebben. Dit heeft ermee te maken dat het systeem op bepaalde vast dagen emails uitsturen naar onze klanten die een aankoop hebben gedaan op onze website. Als de meesten dan op diezelfde dag nog een review achterlaten, dan zie je inderdaad vaak de zelfde datum staan. Met vriendelijke groet, Jennifer

Spam

Sturen mij spam terwijl ik nog nooit van dit bedrijf heb gehoord. Dit maakt ze automatisch onbetrouwbaar door het accepteren van e-mail adressen voor spam mailing lists zonder verificatie.

5 October 2021

Reply from Voordeelhunter B.V.

Dag Thomas, Wij hebben geen spam lijsten zoals je zelf stelt. Als je ons een email stuurt naar klantenservice@voordeelhunter.nl, kunnen wij je precies vertellen waar en wanneer je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Het (ver)kopen van emailadressen wordt tegenwoordig erg streng gecontroleerd door het ACM. Daar branden wij onze vingers niet graag aan. Met vriendelijke groet, Jennifer

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look