Vrijdoorvermogen Reviews 60

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Samen met Pepijn hele goede sessies gehad waardoor er meer inzicht, grip en doelen zijn gesteld om een goed pensioen op te bouwen. Heel fijn om iemand "naast" je te hebben die je goed en helder kan a... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Financial Planner

Written by the company

Vrij door Vermogen helpt ondernemers en professionals grip krijgen op hun geld, pensioen en investeringen. Wij bieden een concreet stappenplan richting financiële rust en vrijheid – zonder complexe taal of vage adviezen. In 6 weken creëren we overzicht, bouwen we aan een slimme strategie én benutten we fiscale voordelen. Met persoonlijke begeleiding, bewezen methodes en een betrokken team zetten we jouw financiële doelen centraal.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Persoonlijk en op maat

Het voortraject met Olivier was fijn en persoonlijk. De investering is echter niet gering en hier hebben ze in meegedacht waardoor de instapdrempel laag genoeg was. Na de eerste sessie met Pepijn werden onze twijfels weggenomen en zijn we overtuigd van de meerwaarde die zij ons te bieden hebben. Op basis van een totale analyse (inzicht en overzicht van zowel zakelijk als privé) heldere en gefundeerd keuzes maken voor onze toekomstplanning. Op naar sessie 2 en 3!

Rated 5 out of 5 stars

Helder en duidelijk advies en inzicht verkregen

Heel fijn om iemand "naast" je te hebben die je goed en helder kan adviseren in een financiele wereld die niet altijd even makkelijk is.

14 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super goede ervaring met Pepijn!

Pepijn heeft me super goed geholpen. Hij is zeer kundig, punctueel, professioneel, kan situaties goed duiden met actuele voorbeelden en is ook nog eens een prettig persoon. Erg blij dat ik dit traject met hem ben aangegaan, geeft me financiële rust en ruimte.

Echt advies op maat

Het advies is écht op maat en alles wordt duidelijk besproken in begrijpbare taal. Ik heb 100% vertrouwen in het feit dat ik straks (en nu al) vrij ben door vermogen.

Vertrouwen

Het is zo fijn dat iemand met verstand van zaken even meekijkt met alles wat je zelf bedacht of in werking zette. En dan blijkt dat er nog zoveel meer is! Pepijn helpt mij goed en blijft heel dicht bij waar ik voor sta, wil staan en in geloof. Dat geeft vertrouwen!

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk rust en overzicht in mijn financiën

Ik wist eigenlijk al dat het “wel goed zat”, maar diep van binnen voelde ik ook dat het slimmer kon. Ik verdiende goed, maar had geen echte structuur in mijn geld en liet kansen liggen zonder precies te weten waar.

Vrij door Vermogen heeft dat voor mij doorbroken. Geen ingewikkeld verhaal, maar juist een helder systeem met concrete stappen die je direct kunt toepassen. Binnen korte tijd stond alles: pensioen geregeld, automatische inleg, inzicht in mijn belastingvoordelen en vooral rust in mijn hoofd.

Wat voor mij het verschil maakte, is dat het niet bij inzicht bleef. Het werd meteen praktisch en uitvoerbaar. Mijn geld werkt nu voor mij, zonder dat ik er continu mee bezig hoef te zijn.

Dit traject zorgt dat je niet alleen begrijpt wat je moet doen, maar het ook daadwerkelijk gaat doen.

7 April 2026

Rust en overzicht

Al een lange tijd was ik bezig met proberen overzicht te krijgen in mijn financiën. Er komt een hoop binnen, maar waar gaat het nou eigenlijk naar toe. Na de mails van Patrick waagde ik de stap om een eerste gesprek in te plannen en ben ik het traject begonnen.

Gelijk na de eerste sessie met Marijn kreeg ik antwoord op veel van mijn vragen die ik had. Dat gaf gelijk rust en overzicht. De tweede sessie gingen we nog meer de diepte in wat betreft de persoonlijke situatie. Super waardevol!

31 March 2026

Rust en overzicht

Ik ben heel blij met Pepijn en zijn adviezen. Ik was altijd onzeker of ik wel voldoende pensioen zou hebben. Nu weet ik dat ik al een goede basis heb en heb ik advies gekregen om op een verstandige manier vermogen op te bouwen om wellicht wat eerder te kunnen stoppen met werken. Het gevoel dat ik het nu goed geregeld heb, geeft me veel rust. Dit had ik jaren eerder moeten doen!

30 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Met Pepijn alle stappen doorlopen is…

Met Pepijn alle stappen doorlopen is erg fijne ervaring, persoonlijk zag ik even door de bomen het bos niet meer. Te veel belasting betalen en vaak "spaarpotjes" overhevelen, geen overzicht meer. Nu na de 4 sessies erg veel voor terug gekregen in vorm van rust en in,-overzicht. VrijDoorVermogen bedankt.

23 January 2026

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam. Ze leggen alles duidelijk uit en kijken wat het beste bij jou past ivm het financiële plaatje. Ze laten ook alles duidelijk zien welke gevolgen iets heeft als je iets wel/niet doet. Geen spijt van dat ik deze stap gezet heb.

9 January 2026

Briljant

Briljant! Ontzettend fijn hoe duidelijk en helder alles wordt uitgelegd, en echt concrete stappen samen worden uitgestippeld om je eigen financiële doelen te bereiken. Ikkan het alleen maar van harte aanraden, ook als je denkt dat je mss niet veel geld hebt, dan nog kan je er slimmer en efficiënter mee omgaan. Zou wensen dat ik hier al eerder mee was begonnen

6 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rust voor je toekomst met goede en persoonlijke begeleiding!

Na een prettig kennismakingsgesprek met Jelle, de stap gezet om het traject aan te gaan. Daarin keek Pepijn verder dan alleen de onderneming. Zo werd ook mijn vrouw meegenomen in het hele traject en haar inkomsten.
Als je twijfelt om in te stappen, zou ik zeggen, gewoon doen!
Met verstand van zaken, kennis, rust en goede begeleiding word je geholpen de reis te maken in het beleggen en te zorgen dat je niet meer belasting betaald dan nodig.
Dank! Dit geeft veel rust voor de toekomst!

15 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen. Ik had de kennismaking en kon gelijk de dag erna starten met het proces om een plan voor mijn toekomst te maken. Direct al meer kennis en informatie opgedaan en uitgelegd gekregen. Na de eerste call al meer wijzer geworden dan voorheen!

26 November 2025

Wat een impact!

Wat een fijne, persoonlijke, vakkundige en betrokken club mensen. Heldere communicatie, erg persoonlijk en met veel inleving en maatwerk gaan ze met je aan de slag. Na 1 sessie had ik al vele meer kennis, overzicht en vooral vertrouwen in hoe ik het goed en beter voor mezelf en mijn toekomst financieel kan regelen. Dat gaf gelijk al heel veel rust!!

26 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Pepijn heeft mij enorm goed geholpen

Pepijn heeft mij enorm goed geholpen. Ik ben goed over de telefoon en met het close van deals, maar niet goed in het behouden van overzicht in de financiën. Pepijn heeft daarin gezorgd voor overzicht en rust, ik hoef mij nu geen zorgen te maken dat ik niet spaar, te veel uitgeef of geen geld heb om de belastingen netjes te betalen. Dankjewel voor de begeleiding!

24 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een aanrader voor financiële toekomstplanning

Ik ben zeer goed geholpen door Pepijn. Al vanaf het eerste contact voelde het persoonlijk en vertrouwd. Pepijn nam uitgebreid de tijd om mijn situatie door te spreken, luisterde echt naar mijn wensen en legde alles heel helder uit. Dankzij zijn adviezen heb ik nu een concreet plan voor mijn financiële toekomst, met rust in mijn hoofd en grip op wat er moet gebeuren. Pepijn is vriendelijk, betrokken, zeer professioneel en kundig. Ik beveel Vrij door Vermogen dan ook van harte aan aan iedereen die serieus werk wil maken van vermogensopbouw, fiscale voordelen en die wil toe werken naar een toekomst met financiële vrijheid.

16 November 2025

Zeer aan te raden!

Vrij door Vermogen heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in wat er nodig is om mijn pensioen goed te regelen en zelfs eerder te kunnen stoppen met werken. Pepijn en Jelle zijn ontzettend vriendelijk, meedenkend en leggen alles duidelijk uit. Dankzij hun begeleiding weet ik precies waar ik sta en welke stappen ik kan nemen voor de toekomst.

Voor iedereen die nog twijfelt: absoluut doen – hoe eerder je begint, hoe beter!

7 November 2025

Top advies!

Heel fijn geholpen door Olivier en Pepijn. Het geeft een duidelijk inzicht over mijn financiële toekomst. Hoe ik het beste m’n geld voor me kan laten werken, dat geldt ook voor m’n pensioen. Zeker een aanrader!

15 October 2025
Rated 4 out of 5 stars

supervriendelijk en duidelijk

Ik ben echt supervriendelijk, duidelijk en uitgebreid geïnformeerd. Toen bleek dat wij alles al aardig voor elkaar hadden en ik een te kleine ondernemer ben hebben we besloten niet met elkaar in zee te gaan. Maar alsnog kreeg ik na dit besluit allerlei tips mee om zelf de laatste dingetjes te regelen! Echt een aanrader en als t voor ons wel nodig zou zijn geweest zouden wij absoluut deze samenwerking aan zijn gegaan!

10 October 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look