Rudersdal VVS ApS Reviews 63

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kontakted Claus fra Rudersdal vvs Meget behagelig kundeservice Han sendte Emil utrolig venlig dygtig person Han kan sit håndværk top kareter Emil skiftede mine tre Meget gamle toilette... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik skiftet et gammel defekt toilet og udskiftet en utæt hane på køkkenvask, og i øvrigt også en defekt balofix ved toilet. En kompetent håndvlrker der ikke gik i panik over gamle mærkelige løsning... See more

Rated 4 out of 5 stars

Havde Freddy ude og skifte ventiler på mit gulvvarme system. Utrolig behagelig og kompetent person. Meget informativ og hjælpsom. Eneste anke, og grund til der mangler en enkelt stjerne, er timeprisen... See more

1. Plumber
  2. Heating equipment supplier
  3. Plumbers' merchant
  4. Thermal Energy Company
  5. Cooler Supplier
  6. Water Filter Supplier

Written by the company

Rudersdal vvs ApS er startet i 2006. Vi beskæftiger os med de fleste vvs opgaver. Vi har stor erfaring med bl.a. gulvvarmesystemer og varmepumper, i 2021 fik vi uddannet 2 medarbejdere i varmepumper på Teknologisk institut, hvilket gør vi i dag er en certificeret VE virksomhed. VE mærkningen gør du kan få tilskud til varmepumper når du bruger os til din nye varmepumpe. Så om det er et nyt badeværelse, en ny varmepumpe eller du bare skal have repareret din Danfoss ventil så kan vi hjælpe jer. ! Ingen opgave er for lille. Vi tilbyder uforpligtende tilbud såfremt det ikke er små opgaver som kan prisvurderes i telefonen. Mvh Rudersdal vvs

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig professionel firma og virkelig…

Utrolig professionel firma og virkelig dygtig medarbejder, får løst opgaven uden problemer.

Klart anbefale Rudersdal vvs

8 April 2026

Hej Daniel.
Mange tak for den fine anmeldelse!
Det betyder meget for os – og vi er glade for, at opgaven blev løst som ønsket 👍

Rated 5 out of 5 stars

Glad kunde gennem flere år

Jeg har været meget tilfreds kunde hos Rudersdal VVS gennem flere år. De har hjulpet mig med reparation af gulvvarme, opsætning af termostater, installation af blødgøringsanlæg, toiletter der løber, dryppende vandhaner og meget mere. Opgaverne er hver gang blevet løst rigtig flot, altid med godt håndværk og stor venlighed og ordentlighed. Jeg kan varmt anbefale dem.

18 March 2026

Hej Lasse

Tak for den fine anmeldelse, den er meget værdsat. Og tak for dit altid gode humør.

Mvh Claus

Jeg kontakted Claus fra Rudersdal vvs

Jeg kontakted Claus fra Rudersdal vvs

Meget behagelig kundeservice
Han sendte Emil utrolig venlig dygtig person
Han kan sit håndværk top kareter
Emil skiftede mine tre Meget gamle toiletter og tilhørende Ballofixer
Til en rigtig god pris i disse tider tusind tak Claus for alt hjælp fantastisk godt arbejde der blive fjernet alt affald fra gammel installation
Kan varmt anbefale dette firma

23 February 2026

Reply from Rudersdal VVS ApS

Hej Michael. Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg skal sørge for Emil får besked. Mvh Claus

Yderst kompetent

Vi fik installeret en luft til vand varmepumpe, og det foregik på bedste vis. God og klar kommunikation og yderst kompetente og kundefokuseret installatør. Alt lavet til aftalt tid.

9 January 2026

Reply from Rudersdal VVS ApS

Hej Anders, tusind tak for den fine anmeldelse, den er meget værdsat.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har været utrolig godt tilfreds med Christer fra Rudersdahl VVS. Har haft mange udfordringer med gulvvarmen i vores hus, og har haft mange forskellige VVS'ere til at se på det gennem de seneste 5-6 år, men Christer fandt årsagen og løste problemet.
Da vi havde nogle spørgsmål til regningerne var Claus både løsningsorienteret og pragmatisk. Så alt i alt god service

19 December 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at Christer kunne finde årsagen til problemerne med gulvvarmen og få dem løst – især når det har været en udfordring gennem så mange år.

God service handler for os både om det tekniske arbejde og om en ordentlig og gennemsigtig kommunikation.

Opgave løst til topkarakter

Opgave løst til topkarakter. Emil var rolig, venlig og super dygtig og løste opgaven perfekt. Tillige var alt affald ryddet op og væk. Jeg er imponeret. Alle gode anbefalinger herfra 😊

25 November 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse.

Emil blev meget glad for dine ord – han går meget op i at levere et professionelt og grundigt stykke arbejde, så det betyder meget at det bliver bemærket.
Også dejligt at høre, at oprydningen sad lige i skabet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for de varme anbefalinger. Det sætter vi stor pris på! 🌟

Claus – Rudersdal VVS

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og hjælp med en…

Super god service og hjælp med en skjult rørskade. Meget omfattende og besværligt arbejde, men det blev gjort omhyggeligt og professionelt.

20 August 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Hej Jacob. Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fik skiftet et gammel defekt toilet. Super oplevelse

En kompetent håndvlrker der ikke gik i panik over gamle mærkelige løsning i et hus fra slut 60.erne.
Så som sære kobberfolier i støbejernsafløbet. Diverse betonstøbninger ii rør og under det gamle toilet. Super.

9 October 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Hej Freddy, mange tak for den fine anmeldelse, jeg sørger for montøren får besked.

Fantastisk service!

Jeg har haft den fornøjelse at have Rudersdal VVS til at udføre forskellige VVS opgaver i mit hus, blandt andet skift af armaturer, bundventiler, rensning af brusearmatur og installation af afkalkningsanlæg.

De har været topprofessionelle fra start til slut. Alt blev gjort efter bogen. Tilbuddet blev givet på den lovede dato, de dukkede på den aftalte dato til aftalt tid. Tingene blev udført som lovet, og de ting der drillede tog de ansvar for og fik kørt i mål. Alle VVS'ere var engagerede i at få opgaverne løst professionelt og korrekt, og de var meget venlige når jeg nysgerrigt stillede spørgsmål til de forskellige ting de udførte.

Ingen tvivl om at det også er Rudersdal VVS der kommer til at udføre fremtidige VVS opgaver i vores hjem!

16 September 2025

Super servicemindede

Super servicemindede, hjælpsomme og profesionelle. Kan varmt anbefale!

11 September 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at du oplever os som servicemindede, hjælpsomme og professionelle.
Tak fordi du vil anbefale os – vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Fint arbejde

Fint arbejde, hurtigt og effektivt.

4 September 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Tak for din anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ringede til Rudersdal VVS efter det…

Jeg ringede til Rudersdal VVS efter det lokale vandværk efterlod os i en situation der gerne skulle fikses inden for kort tid. Det lykkedes Claus at arrangere, at en medarbejder kom forbi os inden for en time. Klaus udførte arbejdet professionelt og var imødekommende og behagelig at have i huset.

Jeg ringer til Rudersdal VVS næste gang jeg skal bruge en VVSer og anbefaler dem naturligvis i lokalområdet 😊

12 August 2025

Hej Kira.

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Mvh Claus

Pragmatisk, løsningsorienteret, kundefokus

Da det en sen aften tapløb fra vores cirkulationspumpe, og vi panisk tørrede vand op mens vi uden held forsøgte at stoppe 'vandfaldet', hjalp Rudersdal VVS os over et videokald, og fik klaret problemet på 5 minutter - vi kunne gå i seng med ro i maven, og et bryggers der kun fik minimale mængder af vand.

19 August 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Hej Adam. Jeg er glad for vores dygtige montør Christer kunne hjælpe jer over telefonen. Og tak for den fine anmeldelse. Det betyder meget.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde akut brug for hjælp

Vi havde akut brug for hjælp. Ringede til Rudersdal VVS. De stod her dagen efter og ydede en fantastisk Service.
Og problemet løst.
Kan varmt anbefale dem.

17 June 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Hej Kim. Tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på den. Tak. Mvh Claus

Tilfreds

Vi var meget tilfredse og vil helt klart anbefale dem.

20 June 2024

Reply from Rudersdal VVS ApS

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at I var tilfredse med vores arbejde, og at I vil anbefale os videre. Det betyder meget for os! Skulle I få brug for hjælp igen, står vi selvfølgelig klar.

Rated 5 out of 5 stars

100% tilfreds med Klaus og hans folk!

Vi har fået lavet et helt nyt badeværelse og vi er så glade for vi at valgte dette firma. Tidsplan og budget overholdt. Høflige og opmærksomme medarbejdere der også har fokus på at lære lærlingen alt fra bunden med en god tone!
Vi ringer helt klar til dem når vi skal have lavet noget en anden gang! 5 stjerner herfra.

28 May 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Det betyder utrolig meget for os at høre, at I er glade for jeres nye badeværelse, og at hele forløbet levede op til jeres forventninger – både hvad angår tidsplan, budget og samarbejde. Vi sætter stor pris på jeres ros til vores medarbejdere og ikke mindst til vores lærling, som vi gør os umage med at give en god og grundig oplæring.
Vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen, når behovet opstår!

5 stjerner her fra

5 stjerner her fra. Vi skulle have lavet nyt toile/bad. Snakkede med Claus fra Rudersdal vvs om de ville kigge forbi for at give et tilbud. Få dage efter møder han op på aftalte tidspunkt og klar til at høre vores tanker. Claus kommer med en masse fede ideer som vi ikke selv havde tænkt over. Efter et par dage modtager vi hvad vi synes er et meget rimeligt tilbud og takker ja med det samme.
Hans medarbejder kommer som aftalt og er meget høflige. De er effektive og gør virkelig en indsats for at man føler at der sker noget og fortæller hvad næste skridt er og om tidsplanen holder.
Efter aflevering af vores projekt har der været en god dialog om vi er tilfredse med det færdige resultat. Ikke en finger at sætte på Rudersdal vvs herfra.

30 April 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord!
Det glæder mig virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse hele vejen fra første møde til det færdige resultat. Vi gør os altid umage for at lytte til kundens ønsker – og komme med idéer, hvor vi kan – så det er dejligt at høre, at det blev værdsat.
Stor tak også for rosen til mine medarbejdere – den giver jeg stolt videre. Vi står naturligvis klar, hvis I får brug for hjælp igen.

Claus

Varm anbefaling

Kunde gennem flere år.
Pålidelige med super service
Altid hurtig og imødekommende reaktion på mail eller sms.

14 May 2025

Hej Peter

Tusind tak for din varme anbefaling!

Det glæder os meget, at du har været tilfreds gennem årene – det sætter vi stor pris på. Vi gør altid vores bedste for at levere hurtig, pålidelig og imødekommende service, så det betyder meget at høre, at det bliver værdsat.

Rudersdal VVS er super professionel

Lars fra Rudersdal VVS er super flink, til at snakke med og struktureret og professionel i sin tilgang til arbejdet. Lars/Rudersdal VVS har konkurrencedygtige priser og er gode til at holde sig til den tilbudte pris som gives og skal accepteres af kunden forud for at arbejdet igangsættes. Som kunde føler man sig tryg ved Lars/Rudersdal VVS og man kan altid komme i kontakt med Lars og drøfte eventuelle spørgsmål/bekymringer.
Vi har været super glade for det arbejde Lars/Rudersdal VVS har lavet som er top professionelt og vi vil til enhver tid anbefale andre at benytte Lars/Rudersdal VVS.

17 April 2025

Reply from Rudersdal VVS ApS

Hej Frederik. Tusind tak for den fine anmeldelse.

Take a closer look