Uret var i perfekt stand – præcis som beskrevet – og levede fuldt op til mine forventninger. Oplevelsen har været helt i top og stor tålmodighed med alle mine spørgsmål. Handlen forløb nemt og profe... See more
Company replied
Uret jeg har modtaget er i fuldstændig perfekt stand som beskrevet. Tydeligt at mærke Michael Johansen bruger lang tid på at finde ure som er i super stand. Super hurtig respons på spørgsmål (... See more
Company replied
Var på udkik efter et Longines diver bronze og det fandt jeg hos Watchmania 😊. Der var hurtig respons på min mail henvendelse og efterfølgende opringning af Michael fra Watchmania, hvor betaling og a... See more
Company replied
Når jeg investerer i min passion - en racercykel, mountainbike eller lige nu et ur - så betyder relationen til sælger rigtig meget. Jeg bor i kort afstand fra Michael og derfor fik jeg tilbud om... See more
Company replied
Watchmania bunder ud i min egen interesse for ure gennem mange år. Glæden ved at eje et smukt ur, hvor man som oftest ikke har lagt mærke til tiden men kigger bare beundrende på det. Nogle gange skal et ur videre, for at give plads til et nyt og kontakten til mange andre urinteresserede, gav mig ideen til denne side. Jeg bruger lang tid på at finde og udvælge de ure der kommer til salg her, og går meget op i standen af dem, samt at de kommer med det rigtige udstyr, således, at når du køber et ur hos Watchmania, kan du være sikker på at det er i god stand og går som det skal.
Brogårdsvej, Gentofte, 2820, Denmark
Perfekt handel. Uret var hurtigt på vej, og indpakning og stand var i skønneste orden. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

Reply from Watchmania
Uret jeg købte var præcis som beskrevet, og der var super god kommunikation mellem Watchmania og mig.
Uret blev sendt i en omhyggeligt sikret pakke, så der ingen skader kunne ske under forsendelsen.
Alt i alt, en virkelig god oplevelse!

Reply from Watchmania
Har netop modtaget mit første ur fra Watchmania og det bliver ikke det sidste. Lækre ure mange prisklasser - stort udvalg - let tilgængeligt og hurtig levering. Trygt og troværdigt hele vejen igennnem..

Meget tilfreds.
Alt forløb som det skulle.
Hurtige svar på henvendelser og alt i alt behagelig betjening.
Kan kun anbefales.

Reply from Watchmania
Rigtig fint ur til meget fair pris. Nem og hurtig kommunikation. Han pakkede uret få minutter efter vi aftalte en pris. Kæmpe anbefaling.

Reply from Watchmania
Super service fra Watchmania og jeg fik mit Seiko drømmeur lynhurtigt.
Så glad!

Reply from Watchmania
Har netop købt et ur ved Michael. På trods af, at jeg kontaktede ham sent om aftenen fik jeg svar med det samme og uret blev afsendt dagen efter.
Jeg er yderst tilfreds med det ur jeg har modtaget og det hele har været pakket fint og forsvarligt til transporten.
Jeg handler gerne ved watchmania igen.

Reply from Watchmania
Jeg har netop lige købt ur hos Watchmania. Jeg er meget tilfreds med den service som jeg fik i forbindelse med mit køb. Kan hermed godt anbefale til andre hvis man er på udkig efter brugte kvalitet ure at købe hos dem.

Reply from Watchmania
God information, god pris og super hurtig levering
Jeg har handlet med Michael to gang og det fungere bare super godt 👍

Reply from Watchmania
God service, hurtig levering, flot produkt.
Købte et Certina ur til god pris og i meget flot stand.
Kan kun anbefale watchmania.

Reply from Watchmania
Fin og hurtig kommunikation, samt hurtig afsendelse af vare.

Reply from Watchmania
Jeg vil stærkt fraråde at handle med watchmania.dk som ejes af Michael Johansen.
Jeg købte et Certina ur i Oktober måned 2021. Efter ca. 5 måneder holder uret op med at fungere. Jeg kontakter Michael Johansen som afviser at opfylde den lovpligtige 2 års reklamationsret. Først da jeg truer med at overgive sagen til advokat accepter Michael at tage ansvar for at få uret repareret. Jeg afleverede uret til Michael i hans butik i Gentofte d. 12 maj 2022. Efter flere forsøg, hvor det viste sig at uret ikke var repareret da jeg fik det retur, sendte Michael uret til Klitgaard ure i Ålborg. Michael meddelte mig d. 8 juli at Klitgaard ure nu havde repareret uret og det ville blive afsendt til min adresse 11. juli. Da jeg ikke modtog uret efter en uge, kontaktede jeg igen Michael som ikke kunne hjælpe. Jeg tog derfor kontakt til Klitgaard ure som intet kendte til, at de havde et ur til reparation fra Watchmania. Efter yderligere kontakt til Michael og efterfølgende mange samtaler med Klitgaard ure modtog jeg endelig uret fra reparation d. 11 august altså tre måneder efter det blev indleveret til reparation. Helt igennem dårlig service og total ansvarsfralæggelse fra Michael Johansen.