Weekly Revolt Reviews 1,077

4.6

Company details

1. Fitness and nutrition

Written by the company

Weekly Revolt är digitala kost och träningsprogram som hjälper människor till en hälsosammare vardag, på riktigt och på lång sikt. Vi startade 2020 med visionen att göra en hälsosam livsstil tillgänglig för alla, oavsett utgångspunkt eller träningsvana. I våra program bygger du nya vanor, en dag i taget. Du lär dig äta god, varierad mat utan att räkna kalorier och tränar på ett sätt som faktiskt blir av. Uppläggen är skapade för att passa in i en vanlig vardag, oavsett hur den ser ut. Vårt flaggskeppsprogram WR66 är ett 66 dagars kost och träningsprogram som har genomförts av över 50 000 deltagare sedan starten. Forskning visar att det tar omkring 66 dagar att skapa nya vanor, och tusentals deltagare har bevisat att det fungerar i praktiken. Vi erbjuder även kortare program och olika träningsformat för dig som vill utvecklas vidare eller utmana dig på nya sätt. En viktig del i alla våra program är gemenskapen. Du får tillgång till våra communityn oavsett vilket program du går. Där hittar du stöd, motivation och inspiration längs vägen. Appen är din guide och finns med dig, både under och efter programmet. Weekly Revolt är för dig som vill göra en hållbar förändring och behöver struktur, stöd och ett upplägg som fungerar i verkligheten.

Contact info

1-star

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars
Weekly Revolt logo

Reply from Weekly Revolt

Hej Jonas! Vi är verkligen ledsna att höra att du inte uppskattar mailen vi skickat i samband med din anmälan. Vårt mål är alltid att inspirera och stödja, inte att irritera.
Mailen du har mottagit är en viktig del av vår service i programmet du anmält dig till i samarbete med LF, avsedda att ge dig det stöd du behöver under programmets gång. Om det finns något vi kan göra för att förbättra din upplevelse, eller om du har andra önskemål gällande vår kommunikation, tveka inte att kontakta oss på info@weeklyrevolt.com. / Angelica Team Lead WR Support

Rated 4 out of 5 stars

👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👎

25 June 2022
Weekly Revolt logo

Reply from Weekly Revolt

Hej Adam!

Vilket härligt gäng tummar som kom här 🤩
Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss.

Önskar dig en skön sommar!
// Sanna Team WR

Show reviews in all languages. (1,077 reviews)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look