Weinand Woodworks Reviews 14

1. Home Furniture Shop
  2. Childrens Toy Store
  3. Decoration and Interior Design Store

Written by the company

Weinand Woodworks is meer dan een webshop — het is een merk dat staat voor karakter, vakmanschap en tijdloos design. Wij ontwerpen en leveren exclusieve houten meubels, woonaccessoires en kinderspeelgoed, met een scherp oog voor detail en duurzaamheid. Wat ons uniek maakt? Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met een duidelijke visie: kwaliteit boven kwantiteit. Elk product straalt verfijning uit, en wordt geproduceerd met respect voor mens en natuur. Of het nu gaat om een minimalistisch wandrek of een klassiek houten speelvoertuig: alles ademt ambacht, esthetiek en verantwoordelijkheid. Onze klanten kiezen niet zomaar een product — ze kiezen voor een statement van smaak, stijl en premium service.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

People also looked at

handgemaakt schaakbord

Fantastisch handgemaakt schaakbord van Weinand Woodworks. Het hout, de afwerking en het unieke ontwerp maken het echt bijzonder. Het is niet alleen fijn om op te spelen, maar staat ook prachtig als decoratiestuk in huis. Absoluut een aanrader!

3 July 2025

Beste Mika,

Wat een prachtige review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met het schaakbord en dat het niet alleen functioneel is, maar ook echt een eyecatcher in huis. We waarderen je enthousiasme enorm. Veel plezier met spelen (en stylen)!

Kwaliteit is er zeker

Ziet er uit als mooie kwalitatieve producten, ben erg benieuwd naar de toekomst!

Reply from Weinand Woodworks

Dank je wel Mees - jouw waardering betekent veel voor ons.

We kijken ernaar uit om je te verrassen met wat er nog komt.

Kwaliteit is bij ons geen belofte, maar standaard.

Nice products!

Reply from Weinand Woodworks

Bedankt voor je mooie woorden - geweldig om te horen.

Tof bedrijf!

Weinand Woodworks is een tof bedrijf met sterke marketing en veel oog voor detail. Ik heb nog niks besteld, maar zodra de producten gelanceerd zijn, ga ik dat zeker doen!

Beste Lauren,

Wat een geweldige review om te mogen ontvangen - dank je wel voor je mooie woorden en vertrouwen in Weinand Woodworks. We steken veel energie in onze branding en afwerking, dus het doet ons goed dat dit opvalt.

Zodra de collectie live staat, hoor je als een van de eersten van ons. We kijken ernaar uit om je te verrassen met onze karaktervolle designs.

Mooie en kwalitatieve producten

Ik denk dat dit bedrijf veel potentie heeft om groot te worden. De basis is goed met mooie kwalitatieve producten en die uitstraling zet zich door op de Instagram pagina. Daar zou ik nog meer details van de producten in fotos willen zien. Als de website af is kom ik zeker weer terug

20 June 2025

Beste C. Goossens,

Dank voor uw mooie woorden en scherpe feedback.

We werken achter de schermen aan een nieuwe webshop met meer visuele details per product. Uw vertrouwen waarderen we enorm.

Tot snel!

Rated 5 out of 5 stars

Het bedrijf heeft erg sterke marketing…

Het bedrijf heeft erg sterke marketing met leuke give away prijzen en veel mooie foto's op instagram

Reply from Weinand Woodworks

Dank je wel, Tijl. Jouw woorden betekenen veel voor ons. In een markt waar vertrouwen telt, is dit precies het soort waardering dat ons verder helpt. We stellen je support enorm op prijs.

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige producten en zeer actief…

Prachtige producten en zeer actief bezig.

Mike, bedankt!
Supertof om dat van jou te horen. Jij weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij zo'n traject. Binnenkort een potje schaken - ik heb alvast wat openingszetten geoefend! 😉

Rated 4 out of 5 stars

Ze hebben hele leuke en bijzondere…

Ze hebben hele leuke en bijzondere dingen die je gewoon wilt hebben!

Beste Tiffany,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat onze collectie zo goed in de smaak valt! Wij streven ernaar om unieke en hoogwaardige producten aan te bieden die echt iets toevoegen aan je interieur - bijzonder, met karakter. Dank voor je mooie woorden en dat je de tijd nam om dit met ons (en anderen) te delen.

Goede klantenservice

Als je een vraag hebt, wordt die supersnel beantwoord! Ik heb nog niets besteld, maar dat ga ik op een gegeven moment zeker doen.

16 June 2025

Reply from Weinand Woodworks

Lailah, echt ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n mooie review te schrijven. Dat je dit doet zonder nog iets besteld te hebben, zegt zó veel over het vertrouwen dat je ons geeft - en dat waarderen we enorm.

We bouwen aan iets echts, iets met karakter. En jouw support betekent daarin meer dan je denkt. Dankjewel.

- Team Weinand Woodworks

Rated 5 out of 5 stars

Mooi om te zien dat echt vakmanschap…

Mooi om te zien dat echt vakmanschap nog bestaat!

14 June 2025

Reply from Weinand Woodworks

Wat een prachtige woorden, Nick - dank je wel!

Echt vakmanschap is iets waar wij bij Weinand Woodworks elke dag voor staan, dus het doet ons veel om te zien dat dit ook zo wordt ervaren.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Met waardering,

Team Weinand Woodworks.

Goed contact

Ik heb zelf nog niks besteld (vandaar voor nu nog even 4 sterren) maar hun socials zijn veel belovend, prachtige houtwerken en goed contact als je een berichtje stuurt. Persoonlijk is dat contact voor mij erg belangrijk op het moment dat ik een bestelling zou plaatsen!

13 June 2025

Reply from Weinand Woodworks

Bedankt voor je mooie woorden – geweldig om te horen.

We gaan zeer binnenkort live. En bij die lancering… komt iets unieks.
We geven normaal nooit korting, maar voor één keer maken we misschien een uitzondering.

Blijf ons volgen op Instagram – dan zie je het vanzelf.

Uniek houtdesign met ziel

Weinand Woodworks is zoveel meer dan een meubelmaker — het is een merk dat staat voor karakter, verfijning en pure ambacht. Vanaf het eerste moment straalt alles professionaliteit uit: van het prachtige, minimalistische Instagramprofiel tot de perfect uitgevoerde houtdetails in hun werk.

De collecties zijn duidelijk met zorg en visie samengesteld: beperkt, exclusief en doordrenkt van stijl. Elk product lijkt met de hand geselecteerd uit een wereld waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Wat ik vooral waardeer, is de aandacht voor duurzaamheid: het voelt goed om iets moois in huis te halen dat ook verantwoord is gemaakt.

Weinand weet perfect hoe je een moderne uitstraling combineert met tijdloze klasse. Voor iedereen die houdt van authentiek design en vakmanschap: dit is dé plek.

13 June 2025

Hey Manny!
Superbedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. En wauw - wat een mooie woorden! Echt geweldig om te lezen.

Rated 5 out of 5 stars

Mooi bedrijf met mooie spullen

Leuk bedrijf met mooie spullen.. hopelijk snel de site in orde om de artikelen te zien waarbij je kwaliteit kan zien!!

10 June 2025

Reply from Weinand Woodworks

Bedankt voor de mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

Veelbelovende startup met oog voor kwaliteit

Ik volg deze startup sinds het begin en ben onder de indruk van hun visie en uitstraling. Alles straalt premium uit: van de producten tot de manier waarop ze communiceren.

Je merkt dat er met zorg, passie en oog voor detail aan gewerkt wordt. Als dit het begin is, dan ben ik heel benieuwd waar ze over een paar jaar staan. Een frisse wind in de markt - dit wil je in de gaten houden.

9 June 2025

Reply from Weinand Woodworks

Bedankt voor je mooie woorden – geweldig om te horen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look