Kenny en Amjed hebben mijn douche gerenoveerd in Weert limburg. super blij mee en zeer goede vaklui! geweldige ervaring.
See what reviewers are saying
Amjed en Kenny, samen met Yasin van SRM een perfect karwei geklaard. Bijzonder prettige vakbekwame en nette mannen. In paar dagen geweldige renovatie van badkamer gedaan. Mannen , dank jullie wel ‼️
De mannen van woningklussers hebben onze badkamer gerenoveerd. Ze hebben meer dan prima gewerkt , mee gedacht en zeer bruikbare tips gegeven. De mannen werken hard en secuur. Aan het eind van de dag... See more
Kenny en Amjed hebben hier in Kerkrade Limburg onze douchehoek gerenoveerd. Wij zijn uiterst tevreden, de jongens werken erg hard en netjes!
Company details
Written by the company
Wij van Woningklussers zijn voor uw totale sanitaire verbouwingen! Van A tot Z, heeft u met ons te maken. Van het vrijblijvend adviesgesprek tot en met de meting en plaatsing. Dit zorgt voor 100% kwaliteit! Geen verborgen kosten of half werk!
Contact info
Oogstweg 11 B3, 8256SB, Biddinghuizen, Netherlands
- 0613884309
- Info@woningklussers.nl
- woningklussers.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij zijn zeer tevreden met Kenny en…
Wij zijn zeer tevreden met Kenny en Amjed. Zij hebben onze badkamer gerenoveerd in 1 dag. Top kwaliteit geleverd, zeer vakkundig en kunnen overal een goede oplossing voor vinden.
Beter dan de bekende bedrijven
De jongens Kenny en Amjed hebben goed werk afgeleverd! Wij zouden hun zeker aan te raden, ze doen wat ze zeggen en beloven. Werken netjes en lossen alles op!
Totale badkamer renovatie
Totale badkamer renovatie door deze goede en aardige jongens!
Door problemen met een andere bedrijf hebben deze jongens het goed en netjes voor ons opgelost!
Wij raden hun ten zeerste aan.
Ik ben zeer tevreden met het herstel…
Ik ben zeer tevreden met het herstel van mijn badkamer. Vriendelijke personeel en zeer tevreden wat betreft de afwerking. Leuke jongens ook!
TOPGASTEN!!
Badkamerrebovatie nodig? Deze mannen zijn goed en snel!! Mooie producten van kwaliteit en tegen zeer goede prijzen!! Heren bedankt!!
Zeer goede communicatie en afstemming
Zeer goede communicatie en afstemming. Werken ontzettend netjes en leveren uitstekend werk af.
Komt afspraken na en geen verrassingen.
Helpt goed meedenken in de juiste oplossingen en keuzes. Ik ben grote blij met het resultaat en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Jan van Dijk
De monteurs hebben een mooi stuk werk…
De monteurs hebben een mooi stuk werk geleverd. Onze badkamer is omgebouwd van bad naar douche. Resultaat is zeer naar tevredenheid. Top
Perfect werk geleverd
Deze week hebben Kenny en Amjed fantastisch werk geleverd.
Mijn badkamer ziet er boven verwachting prachtig uit.
Zij zijn zeer beleefd, werken hard door na 1 kopje koffie te hebben gedronken. Meer mocht ook wel.
Alles is netjes achter gelaten. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
Amjed en Kenny
Prachtig en snel
Onlangs een badkamer laten renoveren. Echt super! Ze waren snel klaar en de lelijke oude badkamer is nu een prachtige moderne badkamer geworden! Het is precies geworden als ik voor ogen had.
The Trustpilot Experience