Mange gode produkter presentert på en oversiktlig og informativ nettside. Rask tilbakemelding fra 1001perle dersom noen varer du har bestilt ikke er på lager likevel, -og de kommer med forslag til alt... See more
See what reviewers are saying
Nemt og jeg modtog mine varer dagen efter og alt var i den skønneste orden. Elsker at man får en lille gave med :) Ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg bestilte en lang række smykkedele hos 1001 perle. 6 varer blev leveret i sølv istedet for guld og 1 vare som jeg havde bestilt 5 sæt af fik jeg kun 4 leveret (uden anmærkning). Jeg ringede for at... See more
Jeg bestilte nogle forskellige dele til smykkefremstilling en halv sen aften... Regnede egentligt med at der ville gå et par dage inden pakken ankom, men det tog lige præcis halvanden dag! Alle de... See more
Company details
Information provided by various external sources
Onlinesalg af perler, kinesiske lykkedyr, øreringe, sten, kæde, perler, ferskvandsperler, knytte armbånd, rhinesten mv
Gl. Kongevej 105, 1850 , Frederiksberg c, Denmark
- info@1001perle.dk
- www.1001perle.dk
No recent history of asking for reviews
Topklasse
Jeg vil helt sikkert handle igennem 1001 perle igen, stort udvalg, god service, hurtig levering.Tak for det.
MVH: Heidi,Haslev
Hurtig levering og kvalitetsvarer.
1001 perle leverer bare tingene rigtig hurtigt. Dejligt med så mange ægte metaller.
Det fungerede upåklageligt
super service, hurtig levering, alt er perfekt
God og hurtig service
Jeg fik varerne tre dage efter de var bestilt. Der var et par enkelte styles der var udsolgt, men pengene blev tilbageført med det samme. Derudover var der hurtig service, da jeg ringede og fortalte at der var et par ting der manglede. Så alt i alt en fin service som jeg var meget tilfreds med.
Hurtig og nem betjening
Det er nogle super lækre ting man finder hos 1001 perle.
Hurtig god fin service
Varerne blev afsendt hurtigt, -og ingen fejl i det leverede.
God service ved henvendelse og spørgsmål.
Hurtig, flot levering
Hurtig levring, flot indpakket og tak for lille gave
forkert vare, men god service
Fik en forkert vare, men der var ingen problemer med at få byttet til andet. God service.
ikke optimalt
der manglede en vare i forsendelsen, det er ærgerligt, men det kan jo ske. derudover var det essentielle gummi til min ring udsolgt, det er der jo ingen der kan gøre for, men jeg kunne have ønsket mig at blive ringet op og få det fortalt, inden de sendte ordren, da jeg så enten ville have afbestilt resten til den ring, eller have bestilt en anden farve gummi. Desuden mener jeg, at man skulle kunne ombytte købte varer til andre, og kun betale porto for tilbagesendelse og ikke for de ombyttede varer. jeg kommer ikke til at handle her igen. desværre.
Godt sted at handle
Fin service og gode produkter, handler gerne her igen.
hurtig,efiktive og flotte ting/matrialer
nu har jeg nogle gange prøvet og bestille ved 1001 perle og de har nolge meget fine ting,gode matrialer og det du ser på billedet er sådan som det er når du får det mellem hænderne og er næmt at gå til og du får et flot resultat ude af det +du spare pende ved det.
Det var god service
Overholdelse af leveringstiden og godt produkt. Let at finde ud af hjemmesiden. Alt i alt rigtig godt. Ved bare ikke hvad jeg skal bruge gaven til. Måske ville det være smartere med snor, lås eller andet anvendeligt materiale. Ellers supergod ide!
Hurtigt, nemt og fantastisk!
Dette er min første gang jeg bestiller fra 1001perle.dk, og det er bestemt ikke sidste gang! Der gik ca. 1-2 dage eller sådan noget, og alt var pakket godt og fint ind. Dejligt!!! :) Mange smil herfra.
Dårlig kvalitet - af det jeg altså modtog....
Modtag kun noget af min bestilling da nogle varer var udsolgt - hvordan kan de være det når man kan lægge dem i sin kurv?
Af det jeg modtog var kvaliteten ret ringe!
Fantastisk
Som sædvanlig en hurtig og præcis behandling af ens ordre og hurtig levering. Kan kun anbefale 1001-perle.
alle tiders!!!
Hjemmesiden er meget overskuelig. God ide med at inddele produkterne i farver. Men jeg savner at der nævnes en dato for fornyet levering af varer der er udsolgt.
Meget hurtig leveringstid.
Spændende, inspirerende og hurtig levering
Dejligt, at når jeg bestiller er der hurtig levering - det er jo nu og her jeg har lyst til at få varene!
Det er en super inspirerende hjemmeside!
Super Service og varesortiment
Hej, I får hermed højeste karakter fra mig. I har super flotte varer, jeres betjening er i topklasse og hurtig service. Hvad kan man forlange mere :0)