Mange gode produkter presentert på en oversiktlig og informativ nettside. Rask tilbakemelding fra 1001perle dersom noen varer du har bestilt ikke er på lager likevel, -og de kommer med forslag til alt... See more
See what reviewers are saying
Nemt og jeg modtog mine varer dagen efter og alt var i den skønneste orden. Elsker at man får en lille gave med :) Ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg bestilte nogle forskellige dele til smykkefremstilling en halv sen aften... Regnede egentligt med at der ville gå et par dage inden pakken ankom, men det tog lige præcis halvanden dag! Alle de... See more
Information provided by various external sources
Onlinesalg af perler, kinesiske lykkedyr, øreringe, sten, kæde, perler, ferskvandsperler, knytte armbånd, rhinesten mv
Gl. Kongevej 105, 1850 , Frederiksberg c, Denmark
- info@1001perle.dk
- www.1001perle.dk
No recent history of asking for reviews
sikker levering god betjening
Varene kom hurtigt og var fint pakket ind. desuden var der en lille gave som vakt glæde. En god hjemmeside med mange idéer.
lang leveringstid og 2. sorteringsperler?
Jeg bestilte perler hos 1001 perle samt hos to andre hjemmesider i weekenden den 10-12. dec. Modtog ordrebekræftelse samt bekræftelse på at betalingen var gået igennem mandag d. 13. dec. Der stod i mailen at varen ville blive tilsendt inden for 1-3 hverdage. Jeg modtog varerne fra 1001 perle først om fredagen (d.17), hvorimod pakken fra de to andre firmaer allerede lå i min postkasse tirsdag formiddag (d. 14.). Det kunne have været fedt hvis pakken havde været der lidt tidligere.
Derudover synes jeg ikke helt perlerne levede op til min forventning. Jeg bestilte røgkvarts og howlite perler. Røgkvartsene var fine, men howliteperlerne lignede i mine øjne 2. sorteringsperler, hvor nogle af dem ikke var helt runde, nogle havde to huller, 2 ud af 12 perler havde en helt anden og gullig farve end de andre, hvilket gjorde dem uanvendelige mit armbånd. Synes perlerne er for dyre i forhold til den kvalitet man modtager.
levering fra 1001 perle
Jeg har købt en tang og sølvkarabinlåse, resten var udsolgt.
Varerne virker til at være gode , men leveringstiden var ikke tilfredstillende.
At der var udsolgte varer gør nok jeg vælger et andet sted næste gang.
God oplevelse med skønhedsfejl
I det store hele er det en god oplevelse at handle hos 1001perle. Grunden til, at det bliver 4 stjerner er, at der fra tid til anden er fejlbehæftede varer, for eksempel perler med småfejl, som jeg ikke kan bruge i produktionen. Det kan medføre, at jeg ikke kan fremstille en bestilt ørering og derfor må genbestille en af delene.
Men alt i alt, god service og i butikken er der en god stemning og altid dejligt at komme.
Stjerner for stjerner
Købte emaljerede stjerner til øreringe hos 1001 perle. Hurtig og uproblematisk levering og handel. Udover det købte fik jeg en sød ugle(halssmykke) gratis med i handlen. Jeg vil helt sikkert handle hos 1001 perle igen.
Pakkesjusk
Jeg bestilte en lang række smykkedele hos 1001 perle. 6 varer blev leveret i sølv istedet for guld og 1 vare som jeg havde bestilt 5 sæt af fik jeg kun 4 leveret (uden anmærkning). Jeg ringede for at klage og fik eftersendt varerne. Dog manglede 1 vare stadig og jeg måtte derfor kontakte 1001 perle igen. Efter 2. eftersendelse, 3 uger senere havde jeg endelig hvad jeg bestilte. Flotte varer men rigtig meget bøvl for at få dem.
Rigtig god service, og hurtig levering.
Har været meget tilfreds, har kun oplevet en defekt vare, men fik med det samme en ny.
Hurtig levering og god service - kan klart anbefales!
Superb service
1001Perle yder en sublim service og er aldeles konkurrencedygtige i forhold til såvel pris som kvalitet. Desuden dejligt med kryderiet, det følger enhver levering... en lille gave, altid rart!
Ok produkter
Jeg synes det var svært at gennemskue forskellen på produkterne, så bestillingen tog meget lang til. Men min bestilling kom meget hurtigt og var helt ok.
Hurtig levering, og fejl blev rettet med det samme
Jeg bestilte forskellige vedhæng og noget knytte line. Jeg havde bestilt 1 og 2 meter af det meste knyttebånd, men den ene af dem bestilte jeg en rulle af og det blev desværre misforstået, så jeg også fik 1 meter af det. Men jeg sendte en email og gjorde opmærksom på fejlen og fik med det samme tilsendt den rigtige vare
Hurtig levering, men manglende vare.
Jeg har købt nogle smykker hos 1001perle.dk. Jeg forsøgte at betale flere gange via dankort uden held. Prøvede også min mand's dankort uden held. Til sidst måtte jeg i banken og overføre pengene. Dog kom pakken inden jeg havden betalt, så det var jo fint nok. Der manglede så en ting i pakken. Det skrev jeg til 1001perle.dk om, men hørte aldrig noget.
5 - hurtig levering
Hos 1001Perle har jeg købt en række smykkematerialer. Ordren bliver altid ekspederet hurtigt, og der er aldrig fejl i leverancen.
flot og god kvalitet
Jeg fik mine varer, som er vedhæng til øreringe, ufatteligt hurtigt og jeg er super glad for det.
Tilfreds kunde
Jeg er fuldt ud tilfreds med varerne og leveringen.
Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen.
Har de så travlt at de ikke læser hvad man bestiller?
Bestilte smykkedele hos 1001 perle, da pakken kom manglede der fire dele. På den ordreseddel de havde sendt med var de på, og der stod intet om at de var i restordre.
Henvender mig via mail, da de har for travlt til at besvarer telefoniske opkald, indsætter i mailen den ordrebekræftigelse som de sendte mig da jeg bestilte, og markerer med anden farve hvad der manglede i min pakke.
Modtager dagen efter mail med at de manglende varer er sendt med posten - ja farven og figurerne var rigtige, men man havde glemt at se hvilken størrelse der var bestilt. Så modtog to ens størrelser som man ikke kan lave stor og lille effekt med!
Fin handel
Jeg har købt diverse snore og låse uden problemer, og har 1001perle liggende under foretrukne nu.
Rigtig god webshop. Lave leveringsomkostninger og hurtig leveringstid. Det trækker lidt ned, at kvaliteten indimellem ikke helt lever op til forventningerne.
Køber jævnligt ind hos 1001 perle. det er et stort plus, at portoomkostningerne er rimelige. Den hurtige leveringstid er også et kæmpe plus. Jeg køber mange smykkematerialer. jeg har for nyligt oplevet at købt af et stativ til armbånd ikke helt levede op til forventningerne. Det er skævt og vakkelvornt. Det vil dog i sidste ende koste ligeså meget som et nyt stativ, at sende det retur :-(
Men alt i alt, et sted jeg gerne handler gang på gang :-) Også et plus med den lille gave der altid følger med!
Modtog forkert vare, men ok kundeservice
Først modtog jeg en forkert vare, og da jeg modtog den rigtige manglede der noget. Dog har butikken været søde ved min henvendelser.
forkert perle
jeg bestilte to ens perler men har modtaget to foreskellige. jeg har prøvet og ringe flere gange uden hjælp hvilket jeg finder utilfredsstillende.