123knit Reviews 16

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Company details

1. Hobby shop

Information provided by various external sources

Stort udvalg af garn og tilbehør til strik og hækling. Levering fra dag til dag. I tvivl om farver? - så sender jeg et billede.

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Super butik

Har nu flere gange bestilt online fra butikken.

De sender super hurtigt og endda også på dage hvor deres fysiske butik har lukket.

Jeg tænker jeg bliver en trofast kunde 👍🙂

17 December 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle have noget garn og en…

Jeg skulle have noget garn og en opskrift og det fandt jeg hos 123Knit. Bestilte og ville selv afhente i det her tilfælde. Ikke noget problem. det kunne jeg 3 dage senere. Jeg har også tidligere bestilt til levering med post, heller ingen problemer der.. En gang i marts havde jeg bestilt knapper, garn og der havde hun undret sig over bestillingen, da knappen ikke matchede garnet. Det skrev hun til mig, inden det blev sendt og hun foreslog nogle andre farve knapper, som matchede til mig. Jeg var lige inde på hjemmesiden og se og skrev tilbage at det var godkendt, Så super service fra 123Knit.dk

16 May 2020
Rated 5 out of 5 stars

Meget søde og hjælpsomme da jeg skulle…

Meget søde og hjælpsomme da jeg skulle bestille gave til min datter over webshoppen skriver de tilbage med hjælp så jeg får bestilt det rigtige. Utroligt hurtige med at sende bestilling. Jeg vil helt sikkert handle her igen.

21 April 2020

123knitt = Super service

Har kjøpt garn fra 123knitt flere ganger og er kjempefornøyd med servicen.
Garnet kommer raskt og det er supert og kunne betale med paypapall.
Det er også et stort utvalg av forskjellige garn typer . Jeg kan anbefale 123 knitting på det sterkeste .
Mvh.Else Marie Homme
Norge

21 July 2015

Favoritten blant garnbutikker!

Definitivt min favorittbutikk for garn på nett. Gode priser, veldig godt utvalg og veldig rask levering. Ofte har jeg garnet to dager etter at jeg bestilte det, og da har det blitt sendt fra Danmark og helt til Nord-Norge! Betaler dessuten med Paypal som er min foretrukne betalingsmåte. Kan absolutt anbefales for garnavhengige. :-)

6 August 2014
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og lækkert garn.

Bestilte torsdag og betalte med netbank, modtog varerne lørdag. Meget hurtigere kan det vist ikke gøres. Fin tilbagemelding pr. mail undervejs med opdateringer som ordren behandles, ordre afsendt mm. Alt i alt en super positiv oplevelse og dejligt at 123knit er tilbage ved den oprindelige gode service😀

29 March 2014
Rated 2 out of 5 stars

123 knit

Tja en lille smule ros skulle der måske være. Efter nærmere omtanke nej.
Den 17 - 10 - 2012 betalte jeg for garn som 123 knit skulle sende, jeg rykkede og rykkede, et enkelt svar, men aldrig noget garn.
Nu skete der endelig noget d. 23 - 01 - 2013 kom der 306,00 kr. ind på min konto fra 123 knit. Stadig ingen forklaring men pengene er da kommet.
Så langt så godt, men jeg kan stadig ikke anbefale at handle der, aldrig har jeg mødt så dårlig kundeservice.

28 January 2013
Rated 3 out of 5 stars

Meget lang leveringstid

Jeg bestilte noget garn hos 123knit. Der gik en lille uge og så kontaktede jeg dem pr mail, da jeg ikke havde hørt fra dem eller modtaget garn. Jeg måtte skrive 3 mails før jeg fik svar. Åbenbart så registrerer de ikke ordrene på deres shop, hvis man ikke er blevet stillet om fra paypal siden til deres side igen. så hun ville taste ordreren ind manuelt, og så ville jeg snart have mit garn. Der gik så en lille uge igen og jeg kontaktede dem igen (2 mails før svar). Hun kunne oplyse mig om at garnet ikke var kommet hos dem endnu (det kunne hun godt have skrevet en mail om). Jeg tænker så, at nu er garnet der snart, men nej der går en uge mere. 21 dage for at få 3 nøgler garn, det er ikke det værd. Jeg bestilller ikke selv der igen.

2 January 2013
Rated 1 out of 5 stars

123knit.com

Man får jo mange mail her op til Jul, køb nu så du kan nå at få din vare inden.
Jeg fik da også en sådanne mail fra 123knit.com, så er jeg spørger hvor fræk kan man tillade sig at være.
Min ordre fra d. 17 - 10 - 2012 er endnu ikke kommet, trods mange mail, men ikke svar tilbage.
Så kære venner køb jeres garn et andet sted, hvis I vil være sikre.
Jeg mener ikke at de har fortjent nogen stjerne, men det kan man åbenbart ikke slippe for.

11 November 2012
Rated 3 out of 5 stars

"lang" levering

Dog ærgede det mig, at der skulle betales med paypal eller bankoverførsel. Jeg valgte bankoverførsel, hvilket gjorde at det tog længere tid at behandle min ordre, da varerne først bliver sendt når pengene er modtaget.

Derudover bestilte jeg mine varer torsdag, og fik først en mail tirsdag, om at de var sendt. Det er lang tid! Normalt når jeg bestiller torsdag, så er de der SENEST lørdag. Det må kunne gøres bedre.

26 September 2012
Rated 2 out of 5 stars

ikke helt i orden

Jeg bestilte 5 nøgler garn og betalte med paypal, de havde en fejl på siden så pengene blev trukket men der blev tilsyneladende ikke oprettet en ordre. skrev til dem 3 gange inden jeg fik et svar at de ville sende varene. OK alle kan ha en fejl - men så kom der en pakke med 4 nøgler garn og ikke 5. Jeg sendte straks en mail om at der manglede et nøgle, det er i dag 7 dage siden og har intet hørt - dagen efter denne anmeldelse fik jeg mail og har nu modtaget det manglende garnnøgle

19 July 2012
Rated 4 out of 5 stars

Helt i orden

Jeg kan godt anbefale 123knit.com, hvor jeg lige har købt noget garn. De leverede varen, og det lidt billigere end min strikkebutik, især da det var portofrit over 150 kr. Den eneste grund til, at de ikke får 5 af 5 er, at det tog seks dage at levere (til Bornholm) - hvor det normalt tager andre to til tre dage.

20 October 2009

Take a closer look