3x65 RengøringReviews

1. Cleaners
  2. Carpet cleaning service
  3. Cleaning Service
  4. House cleaning service

Information provided by various external sources

3x65 Rengøring leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi overholder altid alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Der har været for megen uro omkring…

Der har været for megen uro omkring ikke overholdelse af aftaler. Begrundelse “for travlt, for meget sygdom blandt kolleger” osv - ganske uinteressant for kunder som mig.
Desuden har der været en tendens til, at den forbrugte tid har været 1 time og et kvarter, eller deromkring, hvilket efter jeres regnestok giver 4 timer for 2 personer i st.f. 2 1/2 til nød 3.
Det er jeg meget træt af.

8 April 2026

Dårlig service og useriøse

Kunne jeg give 0 stjerner så gjorde jeg det.

Henvendte mig og de ville ringe tilbage. Hører ingenting, ringer igen. Carina lover lige at kigge kalenderen igennem og vende tilbage. Hører igen ingen ting. Ringer igen og får så beskeden (her er der gået 3 uger) at hun ikke har tid, men at jeg kan få hendes medarbejder. Medsrbejderen kommer forbi, vi aftaler en tid.

Hvorefter hun lige udsætter det, og den nye tid jeg så får aflyser hun på selve dagen, med en ja jeg har ikke tid til dig alligevel. Da jeg kommenter at det er kæmpe useriøst bliver hun sur.

BRUG ALDRIG 3x65.

Jeg spildte næsten 8 uger…..

5 October 2025

Vender aldrig retur

Det er 2. gang jeg forsøger at komme i kontakt med dem. Får en mail fra en Kim, at “Carina” vender tilbage.. men det sker ikke.. en tro kopi af sidste henvendelse til dem, for ca et år siden.. de må have kunder nok, siden de ikke svarer tilbage.

15 June 2022

Vælg en anden virksomhed

Gør dig selv en tjeneste! Brug aldrig 3x65 rengøring!!

Magen til dårlig service skal man virkelig lede længere efter!! Hvis vi starter med selve rengørings arbejdet så har jeg sjældent set så dårlig resultat iform af der stadigvæk ligger fnuller og støv samme dag som de har været der, de rykker ikke engang på døren for at tage det støv der evt ligger der, de tørre dårligt borde af så man stadigvæk kan se ringe fra glas som ellers nemt kan fjernes .. Det syn der møder en når man kommer hjem, er at intet står som det plejer, alt ude på bade værelset så som måtter osv. ligger oppe på kommoden, ens parfumer står samlet i en side ( hvor det normalt står mand i den ene side kvinde i den anden) sko osv er smidt op i sengen sammen med vasketøjs kurven. Så det første man kan gøre når man kommer hjem er at bruge 30 min på at Rydde op! For intet står hvor det skal!

Når du så ringer og siger du er utilfreds med ydelsen så får du af vide at det bare ærgerligt de yder ikke reklamation og hvis man er utilfreds så kan man bare afbryde “samarbejdet” det er så hermed gjort!!!

Sidst men ikke mindst så sender de to medarbejder selvom de erkender at bare fordi de er to så går det ikke dobbelt så hurtigt, så bliver du faktureret for 2 timer pr gang selv om de er ude på 30 min!!

Aldrig brug dem!! Det vil du blot fortryde!

22 October 2021

Dårligt arbejde

Dårligt arbejde, dårlig service. Vi har bestilt opskuring og polish pålægning hos en af vores kunde.
Efter bare 4 måneder manglede der allerede polish flere steder. Da vi kontakter 3X65 Rengøring Aps blev der sagt til os, at de giver ingen garanti på polish og vi skal selv kontakte deres gulvmand for at udbedre skader. Nordic Clean A/S meddeler at vi har jo betalt til 3X65 Rengøring Aps og ikke til deres gulvmand. Vi kontakter herefter gulvmanden, som først siger at han vil udbedre det, men bagefter nægter alt, og vil have flere penge for at rette op på arbejdet, vi klager til både gulvmanden og 3X65 Rengøring Aps, men hører alene fra gulvmanden, som nægter at gøre yderligere uden betaling, vi hører intet fra 3X65 Rengøring Aps, til trods for de bliver opfordret til at svare vores klage. Vi kan på ingen måde anbefale dette uprofessionelle firma til andre brugere.

17 November 2019

Is this your company?